Φτιάξτε αρωματικό νερό με φρούτα, βότανα και μπαχαρικά! ΒΙΝΤΕΟ

Το αρωματικό νερό σκοπό έχει να μας ξεδιψάσει και να μας αποτοξινώσει με άρωμα και γεύση! Φτιάξτε αρωματικό νερό με φρούτα, βότανα και μπαχαρικά! ΒΙΝΤΕΟ – Παρουσιάζει η Χριστίνα Κυβράνογλου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

christina-kyvranoglou2

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube: Christina Kyvranoglou Greek Kitchen

Αποχαιρέτησε οτιδήποτε κατανάλωνες μέχρι τώρα σε αναψυκτικό! Φτιάξε το δικό σου αρωματικό νερό και ξεδίψασε. Είναι υγιεινό και οικονομικό. Μπορείς να έχεις διάφορες γεύσεις στο ψυγείο και να επιλέγεις ανάλογα με την διάθεσή σου!

Με φρούτα, με μυρωδικά, ακόμη και με φρέσκα λαχανικά, αποτελούν τη νέα τάση σε πάρτι, γάμους, αλλά και όταν απλώς χαλαρώνουμε στο σπίτι με φίλους και θέλουμε να πιούμε κάτι απόλυτα φυσικό που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας!

Πάμε όμως να δούμε στο βίντεο αναλυτικά τι μας προτείνει η Χριστίνα! Αρκετά υλικά σε φρούτα, λαχανικά αλλά και βότανα ώστε να αρωματίσουμε φυσικά το νεράκι μας και το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει εμάς αλλά και γιατί όχι και τους καλεσμένους μας! Μη ξεχνάτε είναι άκρως υγιεινά και μας βοηθούν στο να καταναλώνουμε περισσότερο νερό που κάνει τόσο καλό στην υγεία μας! Το νερό αποκτά χαρακτήρα…!

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube!
Christina Kyvranoglou Greek Kitchen
Blogger : http://la-koufeto.blogspot.de/
Facebook : https://www.facebook.com/lakoufeto
Twitter : https://twitter.com/lakoufeto
Instagram : http://instagram.com/lakoufeto/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ