Ανάδρομη πορεία του Ερμή που συνεχίζεται – Εβδομαδιαίες προβλέψεις!

Ανεκπλήρωτες επιθυμίες, απωθημένα και έρχονται ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα! Ανάδρομη πορεία του Ερμή που συνεχίζεται – Εβδομαδιαίες προβλέψεις! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνεχίζεται, από το ζώδιο του Λέοντα και αυξάνονται οι … ανεκπλήρωτες επιθυμίες, τα απωθημένα και έρχονται ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Άρης συναινεί με Ουρανό να φέρει ευχάριστα απρόοπτα, ερωτικές συναντήσεις και έντονη σεξουαλική δραστηριότητα που θα σε τονώσει και απελευθερώσει. Ωστόσο, ο Άρης συναντά και τον ανάδρομο Ερμή και όλοι θα θέλουν την πρωτιά και κανείς την δεύτερη θέση… Υπερβολές, παρεξηγήσεις, λεκτικές μάχες, σεξουαλικές αναμετρήσεις και ποιος θα είναι ο νικητής;

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, καλή εβδομάδα για να ξεπεράσεις προσωπικές ανασφάλειες και να παίξεις με το αντίθετο φύλο. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Καλές προοπτικές για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Κριέ β’ δεκαημέρου, είσαι σε φάση αναμονής, περιμένεις εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο και σίγουρα θα αναμετρηθείς με τους αντιπάλους σου. Καιρός να αποδείξεις τις ικανότητες σου. Κριέ γ’ δεκαημέρου, αναπολείς παλιές έρωτες, αποζητάς έντονες συγκινήσεις και φαίνεται πως ξαφνικά θα αλλάξει το τοπίο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή επανασυνδέσεις. Σαφώς είσαι ανανεωμένος και πιο σίγουρος για το τι μπορείς να καταφέρεις.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, Ο Ήλιος στην Παρθένο σε κάνει πιο σχολαστικό με το ταίρι σου και θα διεκδικείς όλο και περισσότερα. Καλές οι μέρες για να κοιτάξεις θέματα σπουδών, επαφές μέσα από το διαδίκτυο και φυσικά ακόμα μπορείς και να ταξιδέψεις. Ταύρε β’ δεκαήμερου, σίγουρα μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις και έχεις δεσμευτεί σε ανώφελες σχέσεις, χωρίς να το καταλάβεις. Καιρός για επανεκτίμηση σχεδίων. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, επανέρχονται θέματα σπιτιού, ασφάλειας(ανασφάλειας) και θέλεις να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου.  Φίλοι και συγγενείς στηρίζουν τις αποφάσεις σου. Θετικές εξελίξεις για ακίνητα και πωλήσεις.

Δίδυμοι

                                                       
Δίδυμε α’ δεκαημέρου, βελτίωση σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά και προσωπικά θα έχεις πολλές προτάσεις για να βγεις από την μοναξιά. Έχεις καταφέρει να πάρεις τα πάνω σου.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, δίνεις μεγαλύτερη σημασία στις προσωπικές σου επιθυμίες και μαθαίνεις σιγά σιγά να αγνοείς τα άτομα που προσπαθούν να μειώσουν την αξία σου. Κάνεις ξεκαθαρίσματα. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ξεκινάς μια νέα σπουδή, απασχόληση που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και αυτό σε γλιτώνει από κακές σκέψεις. Η διαίσθηση σου αρκετά αναπτυγμένη θα σε οδηγήσει σε σωστές επιλογές.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει δώρα ανεκτίμητης αξίας, φίλους, έρωτες, αλλά και οικονομικά οφέλη, για να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Εναλλακτικές προτάσεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου.  Καρκίνε β’ δεκαημέρου, εμπιστεύεσαι περισσότερο το ταίρι σου και ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τη σχέση σου. Επιτέλους περνάς καλά, αποφεύγοντας τις εντάσεις. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, έχοντας την ανάγκη να ξεφύγεις από περιορισμούς θα ξεπεράσεις τις συστολές σου και θα πειραματιστείς με το ταίρι σου. Δραστηριοποιήσου σωστά και φυσικά μην στηρίζεσαι σε τρίτους.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προσωπικέςεπιτυχίες, αλλά και νέες συνεργασίες θα φέρει η Αφροδίτη στον Λέοντα, ωστόσο θα πρέπει να διορθώσεις την στάση σου και να μην είσαι απόλυτη. Απέφυγε αρνητικά άτομα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, οι εντάσεις έχουν υποχωρήσει, μπορείς να βρεις την άκρη, ειδικά για ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε έχει απασχολήσει και να λάβεις τα μέτρα σου. Αντιμετώπιζε τις δυσκολίες με υπομονή.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομα για να επαναξιολογήσεις προσωπικές σχέσεις, αλλά και να βάλεις καινούργιους στόχους.  Προτάσεις για νέες συνεργασίες σε χαροποιούν.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, γιορτάζεις τα γενέθλια σου και αυτό είναι κάτι που θα σε κάνει να αναπολείς το παρελθόν και φυσικά να οργανώσεις καλύτερα τα σχέδια σου. Μυστικές σχέσεις σε προβληματίζουν.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, με περισσότερη τόλμη δες τις ερωτικές σου επιλογές, μην καταπιέζεις τις επιθυμίες σου και διεκδίκησε την ελευθερία σου. Βάλε όρια και εκφράσου ελεύθερα.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, θεριεύει ένα παλιό ερωτικό πάθος και αυτό θα σε προβληματίσει, καθώς βλέπεις ότι δεν μπορείς εύκολα να διαγράψεις το παρελθόν. Προσοχή σε επανασυνδέσεις. Μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει ο φιλικός σου κύκλος και έτσι ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Θετικές εξελίξεις, εάν ανήκεις σε ομάδες ή οργανώσεις. Υπάρχει υποστήριξη. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  το εργασιακό τοπίο παραμένει ακόμα θολό, αντιμετωπίζεις την κυκλοθυμία των συνεργατών σου, ωστόσο είναι εύκολο να αποφύγεις τις ρήξεις. Θέματα με την οικογένεια προκύπτουν και θα προβληματιστείς. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, φοβερές εξελίξεις έχεις, ένα όνειρο πραγματοποιείται και το κάρμα θα αλλάξει το «πεπρωμένο» σου. Προσοχή σε μετακινήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συναντήσεις με πρώην συνεργάτες αλλά και συντρόφους και περιτριγυρίζεσαι από άτομα που θέλεις, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις. Μην είσαι απόλυτος και αξιοποίησε τις επαφές σου. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, χαλαρώνεις, ηρεμείς και προσπαθείς να τα βρεις με τον εαυτό σου, έτσι ώστε να συμφιλιωθείς με τα «προβλήματα» σου. Εκμεταλλεύσου τον μαγνητισμό σου. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα καριέρας και επαφές με πρόσωπα εξουσίας, προσπάθησε να δεις θετικά τις αλλαγές που θα προκύψουν και να ξέρεις ότι η σκέψη σου δημιουργεί την πραγματικότητα σου. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ακόμα είσαι σε φάση διακοπών, προσπαθείς βέβαια να μην ξεφεύγεις από την ρουτίνα των υποχρεώσεων σου, αλλά ωστόσο μπορείς να ξεκουραστείς. Συζητήσεις με πρόσωπα εξουσίας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  οικονομικά ζητήματα επανέρχονται για να βάλεις μια τάξη τα έξοδα σου ή και να σκεφτείς νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου. Νέα σχέση. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το πρόγραμμα σου, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις άτομα διαφορετικής κουλτούρας που θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Νέες προοπτικές για επαγγελματική σταδιοδρομία. Προσοχή βέβαια σε μετακινήσεις, πρόγραμμα σπουδών.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, εκπληρώνονται οι επιθυμίες σου, αυτό το διάστημα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Οικονομικό όφελος από ερωτικές σχέσεις.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, πιεστικές συνθήκες σε αναγκάζουν να αλλάξει προφίλ, να ψάξεις βαθύτερα τις ανάγκες σου, αλλά και να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον κύκλο σου. Όλα για το καλό σου.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ευημερία, αφθονία, εάν βέβαια θέλεις να τολμήσεις κάτι καινούργιο, καθώς οι γνωριμίες σου βοηθάνε στο να προχωρήσεις τα σχέδια σου. Συζητήσεις, προτάσεις, σε ανανεώνουν και ανοίγονται νέες προοπτικές.  Σεξουαλικές σχέσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερα χρήσιμες οι γνωριμίες σου, αυτό το διάστημα, έτσι για να ξεπεράσεις μια προηγούμενη σχέση και να τονώσεις τον εγωισμό σου. Υποχωρούν οι εντάσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συναισθηματικά, είσαι αρκετά μπερδεμένος, συνεχίζεις το ξεκαθάρισμα και είσαι έτοιμος να αποχωρήσεις από σχέσεις, συνεργασίες που δεν τραβάνε. Μετράς τα θέλω σου.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ξαφνικές γνωριμίες αλλάζουν το συναισθηματικό πεδίο και βελτιώνεται η ψυχολογία σου, ωστόσο ακόμα λειτουργείς με τη λογική που σε μπλοκάρει. Η εργασία λειτουργεί θεραπευτικά.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο, μια μετακίνηση που σου αλλάζει τη ζωή και μην σπαταλάς τις δυνάμεις σου, με το να μπλέκεσαι στα προβλήματα τρίτων. Μη καλλιεργείς τον ανταγωνισμό.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, συναισθηματικές εκκαθαρίσεις ανοίγουν το πεδίο για κάτι καινούργιο. Αλλάζουν οι προτεραιότητες. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  οικονομικές υποθέσεις απαιτούν την προσοχή σου και έτσι θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα βγεις από αδιέξοδα Συζητήσεις για μια νέα πηγή εσόδων. Ψάχνεις για εναλλακτικές λύσεις. Ερωτικές συναντήσεις αλλά και εντάσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ