Δώσε ενέργεια στον οργανισμό σου με ένα δυναμωτικό μιλκσέικ με espresso!

Την αγάπη μου για τον καφέ την ξέρετε. Πάμε να φτιάξουμε ένα milkshake που θα σας ξυπνήσει για τα καλά! Δώσε ενέργεια στον οργανισμό σου με ένα δυναμωτικό μιλκσέικ με espresso!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εγώ αγαπώ τον καφέ ιδιαίτερα, όσοι με γνωρίζουν προσωπικά αλλά και όσοι με ακολουθούν ειδικά στο Instagram θα δουν ότι συχνά πυκνά κάνω διάφορα γευστικά πειράματα με τον καφέ! Αυτή τη φορά σκέφτηκα να “παντρέψω” δύο πράγματα μαζί, το milkshake με τον espresso. Κάθε πρωί με το που σηκωθώ η πρώτη μου κίνηση είναι να φτιάξω έναν σκέτο espresso και η δεύτερη είναι να φτιάξω ένα milkshake με γάλα σόγιας, βρώμη και φρούτα (οι συνδυασμοί αλλάζουν ανάλογα τα κέφια).

Ένα πρωινό σκέφτηκα αντί να πίνω δύο διαφορετικά ροφήματα ας τα ενώσω… έτσι και έγινε.

dwse-energeia-ston-organismo-sou-me-ena-dynamwtiko-miskshake-me-espresso-mommyjammi2

ΥΛΙΚΑ

μiα μερίδα (1 κάψουλα) καφέ espresso

3 φράουλες

2/3 μιας μπανάνας

γάλα σόγιας με γεύση βανίλια περίπου 200 ml

1 κουταλιά της σούπας ρόφημα για milkshake με γεύση βανίλια της Herbalife.


Τα έριξα όλα μαζί στο μπλέντερ και έτοιμο το milkshake μου!

dwse-energeia-ston-organismo-sou-me-ena-dynamwtiko-miskshake-me-espresso-mommyjammi3

Οφείλω να πω ότι τη διαφορά την έκανε ο espresso στην συνολική γεύση του milkshake δίνοντας του μια ιδιαίτερη ελαφριά γευστική νότα. Φυσικά όταν το πίνεις το συγκεκριμένο ρόφημα εκτός τους ότι χορταίνεις, γεμίζεις ενέργεια και δύναμη επίσης φορτώνεις φουλ βιταμίνες και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου! Επίσης η προσθήκη της μίας κουταλιάς της σούπας από την σκόνη για μιλκσεικ της Herbalife βοηθά σημαντικά σε αυτή την τόνωση!

Εγώ πάντως το λάτρεψα! Δοκιμάστε το και αναμένω εντυπώσεις!

Καλή σας απόλαυση λοιπόν!

dwse-energeia-ston-organismo-sou-me-ena-dynamwtiko-miskshake-me-espresso-mommyjammi4

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

super-dynamwtiko-prwino-poy-tha-kanei-ton-metabolismo-sou-na-ksypnhsei

Super δυναμωτικό πρωινό που θα κάνει τον μεταβολισμό σου να ξυπνήσει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δοκιμαζω τα παντα και αυτό το μιλσέηκ μου φαινεται νοστομο και μονο α[ο τα υλικα που εχει και εγω πινω εστρεσω.. θα το δικιμασω λοιπον.. Μαρία μου καλα να περνας οτι και να κανεις καλο υπολοιπο καλοκαιρακι.. φιλακιααα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ