Γιατί να πληρώσω και να ξοδέψω χρόνο για μαθήματα αυτοάμυνας για το παιδί μου;

Γιατί να πληρώσω και να ξοδέψω χρόνο για μαθήματα αυτοάμυνας για το παιδί μου; H απάντηση είναι ότι δεν πληρώνει απλά για τα μαθήματα της Αυτοάμυνας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πληρώνει για την ευκαιρία που δίνεται στο παιδί να μάθει 5 πράγματα παραπάνω να προστατεύει τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Για εκείνες τις στιγμές που νιώθει τις δυνάμεις του να το εγκαταλείπουν αλλά δεν τα παρατάει.

Πληρώνει για την ευκαιρία να μπορεί να έχει το παιδί του εκπληκτικούς εκπαιδευτές που θα του μάθουν ότι η αυτοάμυνα δεν είναι μόνο προπόνηση, αλλά η ίδια η ζωή.

Για να μάθει να έχει πειθαρχία και σεβασμό.

Πληρώνει για να μάθει το παιδί να φροντίζει το σώμα του και τον ψυχικό του κόσμο.

Για να μάθει να συνεργάζεται με άλλους και να έχει σεβασμό στα μέλη της ομάδας του και στον εκπαιδευτή του.

Πληρώνει για να μάθει το παιδί του να διαχειρίζεται την απογοήτευση του στις εκάστοτε αποτυχίες του.

Πληρώνει για να μάθει όταν πέφτει στη διάρκεια της προπόνησης, να σηκώνεται έτοιμο και μάχιμο άλλες 1000 φόρες.

Για να μάθει το παιδί του να πετυχαίνει τους στόχους του.

…Να μάθει ότι η επιτυχία δε χτίζεται μέσα σε 1 μέρα.

Πληρώνει για να μπορεί να είναι στη σχολή και όχι μπροστά σε μια οθόνη.

Πληρώνει για να ανακαλύψει το ίδιο το παιδί τις ικανότητες που θα τον εξυπηρετούν για μια ζωή και να δώσει την ευκαιρία να μπορεί να προσφέρει και στη ζωή των άλλων….

Krav Maga Protonotarios for Kids
Πόντου 10, Κορυδαλλός
Τηλ. Επικ. 6940188122

Υπεύθυνη Τμημάτων: Αναστασία Σιδηρά

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

giati-na-plirwsw-kai-na-ksodepsw-xrono-gia-mathimata-aytoamynas-gia-to-paidi-mou-mommyjammi2

 Η Αναστασία Σιδηρά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά τα 18 ταξίδεψε και έζησε σε πόλεις της Αμερικής όπως τη Βοστώνη και το Ορλάντο. Σπούδασε και δίδαξε χορό για αρκετά χρόνια, μέχρι που γυρνώντας πίσω στην Ελλάδα, αποφάσισε να ασχοληθεί με την Αυτοάμυνα.
  Ξεκίνησε από εφηβική ηλικία να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και την Πυγμαχία, μέχρι που στην ηλικία των 21 μπήκε πλέον επαγγελματικά στο χώρο της Ρεαλιστικής Αυτοάμυνας.
  Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα, εταιρείες και ομοσπονδίες του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό, και παρακολούθησε εκπαιδεύσεις όπως Civilian Defensive Tactics, Courses of Military Section, Law Enforcement Basic School, Combat First Aid, Courses of A.S.F Pocketstick, Survival in Urban Environment, courses of Private Security, Defensive Tactics of Maritime Security και Air Marshal Courses.
  Έχει συμμετάσχει σε Πρωταθλήματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας, κατακτώντας την 1η θέση σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
giati-na-plirwsw-kai-na-ksodepsw-xrono-gia-mathimata-aytoamynas-gia-to-paidi-mou-mommyjammi3 
Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Δουλεύει στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Krav Maga Protonotarios, όπως επίσης διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές έχοντας τμήματα Αυτοάμυνας που ασχολούνται αποκλειστικά με το Γυναικείο κοινό, τα Παιδιά και τους Εφηβους.
  Σε συνεργασία με άλλους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Ιδρύματα, διοργανώνει Πρωτοποριακά Σεμινάρια και Εκπαιδευτικούς Κύκλους Μαθημάτων με θέμα την Αυτοάμυνα, συμπεριλαμβάνοντας και τους τομείς της Νομοθεσίας, της Πρόληψης, της Ψυχολογίας, της Γλώσσας του Σώματος, της Ανατομίας και άλλους τομείς που έχουν άμεση σχέση με την Αυτοάμυνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ