Πρωτότυπη τούρτα καρπούζι – πεπόνι της Χριστινας Κυβρανογλου! VIDEO

Η τούρτα καρπούζι πεπόνι είναι ίσως η πιο νόστιμη ιδέα για το καλοκαίρι! Πρωτότυπη τούρτα καρπούζι – πεπόνι της Χριστινας Κυβρανογλου! VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

christina-kyvranoglou2

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube: Christina Kyvranoglou Greek Kitchen

Φτιάξτε μία καλοκαιρινή, δροσερή τούρτα με επικάλυψη από σαντιγί και φρούτα της αρεσκείας σας! Το καρπούζι και το πεπόνι που κάνουν τόσο καλό, μεταμορφώνονται σε τούρτα και έτσι προκύπτει το υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά κέικ καρπουζιού. Τα λόγια είναι περιττά! Σήμερα η Χριστίνα μας προτείνει την απόλυτη καλοκαιρινή δροσερή τούρτα που θα μαγέψει και από γεύση αλλά και από εμφάνιση! Τελικά είναι και εύκολη στο να την φτιάξετε!

Τούρτα καρπούζι πεπόνι Watermelon Cake της Χριστινας Κυβρανογλου

Τα λόγια είναι περιττά! σήμερα η Χριστίνα μας προτείνει την απόλυτη καλοκαιρινή δροσερή τούρτα που θα μαγέψει και από γεύση αλλά και από εμφάνιση! Τελικά είναι και εύκολη στο να την φτιάξετε!

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube!
Christina Kyvranoglou Greek Kitchen
Blogger : http://la-koufeto.blogspot.de/
Facebook : https://www.facebook.com/lakoufeto
Twitter : https://twitter.com/lakoufeto
Instagram : http://instagram.com/lakoufeto/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ