Τα τέρατα των ωκεανών – Νέα αποστολή για τους πράκτορες του πλανήτη!

Καλείσαι να σώσεις μέσα σε 48 ώρες τους ωκεανούς του κόσμου από το ύπουλο πλάνο του Ιβάν Φον Βαμπάουερ. Τα τέρατα των ωκεανών – Νέα αποστολή για τους πράκτορες του πλανήτη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η σειρά “Πράκτορες του πλανήτη” σε κάνουν πράκτορα και στόχο έχεις να σώσεις τον πλανήτη! Μπόλικη περιπέτεια και χιούμορ αλλά και περιβαλλοντική συνείδηση που ξυπνά στους μικρούς μας ήρωες. Τέσσερα παιδιά – πράκτορες της Περιβαλλοντοπόλ – ο Ιάσονας, ο Μπεν , η Ανίτα και η Μαρία-Λουίζ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη προστατεύοντας το περιβάλλον από διάφορους κακούς και τέρατα που θέλουν να τον καταστρέψουν.
 ta-terata-twn-wkeanwn-nea-apostoli-gia-tous-praktores-tou-planiti-mommyjammi4
ta-terata-twn-wkeanwn-nea-apostoli-gia-tous-praktores-tou-planiti-mommyjammi3

Κάποιες από τις σελίδες έχουν QR CODE κάντε ένα σκανάρισμα και απολαύστε τα υπέροχα βιντεάκια! Θεωρώ πως αυτά προσθέτουν ένα έξτρα μπόνους στο ήδη πρωτότυπο και γεμάτο δράση βιβλίο!

ta-terata-twn-wkeanwn-nea-apostoli-gia-tous-praktores-tou-planiti-mommyjammi4

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη σελίδα ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ αλλά και να απολαύσετε το σχετικό βίντεο!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Πσσστττ! Ναι, εσύ! Εσύ που αποκοιμήθηκες με τον φακό και το βιβλίο στα χέρια σου! Το παιδί που διαβάζει με μισάνοιχτα μάτια τώρα, αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι κλέφτης, σου λέω! Αλήθεια! Είμαι κι εγώ ένα παιδί σαν και σένα. Ένας μυστικός Πράκτορας του Πλανήτη. Μα, δε με αναγνωρίζεις; Ο πράκτορας Ιάσονας είμαι! Με έχει στείλει η Δύναμη Δ από την Περιβαλλοντοπόλ. Ναι, η Διοικητής της μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει παιδιά ώστε να προστατεύσουν τον κόσμο; Αυτή με έστειλε. Δεν έχουμε καθόλου χρόνο και η Δ είπε ότι μονάχα εσύ μπορείς να μας βοηθήσεις!”

praktores-tou-planhth-h-ekdikhsh-tou-poyf-to-neo-vivlio-ths-elenhs-andreadh-mommyjammi1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πράκτορες του πλανήτη: η εκδίκηση του πουφ – το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη

 

 

 

 

 


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ελένη Ανδρεάδη – Πράκτορες του Πλανήτη – Τα τέρατα των ωκεανών – Εκδόσεις Μεταίχμιο
Εικονογράφος: Στέφανος Κολτσιδόπουλος 
ISBN: 978-618-03-0889-1
Σελίδες: 96
Ημερομηνία έκδοσης: 08/06/2017 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ