Θα καταφέρεις να αποκτήσεις το μαύρισμα που πάντα ζήλευες!

Το μαύρισμα ακόμα και για εμάς τις πολύ ανοιχτόχρωμες γυναίκες δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός! Θα καταφέρεις να αποκτήσεις το μαύρισμα που πάντα ζήλευες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το να έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι κομψό και σικ (όπως λέγεται τουλάχιστον) αλλά προσωπικά με εκνευρίζει που το καλοκαίρι είμαι σαν το “λευκό γιαουρτάκι” στην παραλία και προς το τέλος του καλοκαιριού έχω θαρρείς μία ιδέα από μαύρισμα…

Φέτος όμως το έβαλα σκοπό, θέλω να μαυρίσω αλλά με ασφάλεια και προστασία! Εδώ έρχεται η Cocosolis organic. Για τις φετινές μου διακοπές δοκίμασα δύο προϊόντα που λειτουργούν συνδυαστικά για να έχεις ένα αποτελεσματικό μαύρισμα αλλά ταυτόχρονα να μη κάνεις κακό στην επιδερμίδα σου. Ειδικά οι ανοιχτόχρωμες ευαίσθητες επιδερμίδες είναι φουλ ευάλωτες στον ήλιο!

Το COCOSOLIS Natural Sunscreen lotion SPF 30 αποτελεί αντηλιακή κέρμα με δείκτη προστασίας 30. Η κρέμα περιέχει 100% φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για άτομα με λεπτή ή ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ τα πολύτιμα οργανικά έλαια θρέφουν το δέρμα, το κάνουν απαλό και διατηρούν την υγρασία του. Το προϊόν είναι εργαστηριακά δοκιμασμένο και εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της φόρμουλας προστασίας από UVA και UVB ηλιακούς ακτίνες όταν κάνετε ηλιοθεραπεία. Πρέπει να ξέρετε ότι η κρέμα έχει φυσικό ελαφρύ ροζ χρώμα το οποίο μπορεί να λερώσει άσπρα και ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Το COCOSOLIS  Suntan & Body Oil Cacao αποτελεί Bio έλαιο για γρήγορο και βαθύ μαύρισμα. Κατάλληλο και για καθημερινή χρήση. Βοηθά για το έντονο σοκολατένιο μαύρισμα, για ηλιοθεραπεία στην παραλία και στο σολάριουμ. Κάθε μέρα θρέφει και ενυδατώνει εντατικά το δέρμα, αφήνοντάς το μεταξένια απαλό, λείο και σφιχτό.

tha-katafereis-na-apoktiseis-to-maurisma-pou-panta-zhleues-mommyjammi2

tha-katafereis-na-apoktiseis-to-maurisma-pou-panta-zhleues-mommyjammi3

Ενθουσιάστηκα με την υφή τους αλλά κυρίως με το άρωμά τους. Περιττό να σου πω, ότι κάθε φορά που ανανέωνα το αντηλιακό μου ή το λαδάκι… μύριζε ο τόπος σοκολάτα κακάο… Μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα μου αρχικά γιατί την ένιωθα πλήρως ενυδατωμένη και το ελαφρύ ροζ χρώμα του αντιηλιακού δημιουργούσε ένα υπέροχο εφέ στο δέρμα μου, φαινόμουν πιο μαυρισμένη από ότι ήμουν στην πραγματικότητα! Το αντηλιακό είναι 100% φυσικό με εγγυημένη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Επίσης το λαδάκι μαυρίσματος με άρωμα κακάο. Είναι ένα έλαιο που βοηθά στο μαύρισμα κάτω από τον ήλιο και το σολάριουμ. Προσωπικά επειδή δεν έχω τελειώσει το λαδάκι, συνεχίζω και το χρησιμοποιώ μετά το μπάνιο μου για ενυδάτωση και άρωμα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

instagram.cocosolisgr

facebook.cocosolisgr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σου, Μαίρη μου!
    Δεν τα γνώριζα τα προϊόντα αυτά, ούτε την εταιρεία και ομολογώ πως τα ζηλεψα χαζεύοντας τις όμορφες φωτογραφίες σου και θαυμάζοντας τα περιποιημένα πόδια σου!!! Σε φιλώ γλυκά, σμουτςςςςς!

  2. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Ειρήνη. Είναι πράγματι μία εταιρία με φανταστικά οργανικά προϊόντα που μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ