2 χρόνια MommyJammi; Πως ξεκίνησε; Τι ακριβώς είναι;

Made with Square InstaPic

Όχι ένα αλλά δύο, ούτε μέρα παραπάνω… Τελικά τι ακριβώς είναι αυτό το blog; 2 χρόνια MommyJammi; Πως ξεκίνησε; Τι ακριβώς είναι;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ξέρεις ποια είναι η πρώτη ανάρτηση στο MommyJammi; Η παρακάτω 3 Σεπτεμβρίου 2015:

friendship mommyjammi

Φιλία

 

 

 

Ήταν μια ανάρτηση στην στήλη σκέψεις και ήταν μια καθαρή έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους ανθρώπους που έχω στο πλάι μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά με αυτή την ανάρτηση ξεκίνησα τούτο το μαγικό ταξίδι, ένα ταξίδι του οποίου λάτρεψα το κάθε του λεπτό.

Λάτρεψα τις δυσκολίες, τις αναποδιές ακόμα και τις απογοητεύσεις. Λάτρεψα όμως την δύναμη της έκφρασης που μου παρέχει, τους θαυμάσιους ανθρώπους και τις νέες φιλίες που μου προσέφερε, λάτρεψα την αναγνώριση αλλά και τις νέες δυνατότητες σε νέα πράγματα που επίσης μου ξεδίπλωσε, τέλος λάτρεψα αυτή την αλληλεπίδραση και τα μηνύματα φίλων, αναγνωστών και αγνώστων ανθρώπων που κατά καιρούς φθάνουν στο εμαιλ μου… “υπέροχα άρθα συνέχισε”, “μου αρέσει πολύ η φωτογραφία σου”, “το ψωμάκι που έφτιαξες έγινε ανάρπαστο σπίτι μας”, “έκλαψα με την ανάρτησή σου” και πόσα πόσα άλλα όμορφα μηνύματα…

Το mommyjammi λοιπόν ξεκίνησε ακριβώς πριν από δύο χρόνια. Ένα blog με μία μαμά από πίσω εμένα, που είχε αφήσει την δουλειά της και αναζητούσε πέραν της μητρότητας, τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Πάντα αγαπούσα τον καφέ και τα παραδοσιακά χειροποίητα γλυκίσματα. Θεωρούσα βέβαιο πως η μοίρα και η τύχη θα με οδηγήσουν κάποια στιγμή στο να ανοίξω ένα δικό μου καφέ. Ένα μικρό χουχούλικο αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνο καφέ στο οποίο θα έβρισκες ποιοτική μουσική, εξαιρετικό καφέ και τσάι αλλά και γλυκά χειροποίητα, όλα από τα χεράκια μου. Ένας χώρος έκφρασης όπου θα μπορούσες να φέρεις και τα υλικά σου και να καθίσουμε σε ένα τραπέζι ως το βράδυ κάνοντας crafting πίνοντας καφέ και κουβεντιάζοντας.

“Η ζωή θέλει κουβεντούλα με καφέ” είναι το μότο μου… Ο καφές ενώνει, συγκινεί, ξεκινά εξομολογήσεις, δημιουργεί σχέδια και πλάνα… Τα σπουδαιότερα πράγματα με έναν καφέ κάποτε ξεκίνησαν. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το δικό μου το MommyJammi.gr που αγαπώ και για εμένα είναι σπουδαίο. Είναι το δικό μου “καφέ” που θα έρθεις να διαβάσεις άρθρα και αναρτήσεις με θέματα που σε αφορούν ως γυναίκα και μαμά. Θέματα που θα σε συγκινήσουν, που θα σε κάνουν να προβληματιστείς, να λύσεις απορίες αλλά και θέματα που απλώς θέλεις να σε χαλαρώσουν και περάσει ευχάριστα η ώρα στο διάλειμμα σου…

Ένα ευχαριστώ χρωστάω και στους ανθρώπους που είναι μαζί μου. Η ομάδα των ανθρώπων που καθημερινά ανταλλάζουμε απόψεις σχετικά με την θεματολογία και τους προβληματισμούς μας. Αυτοί οι άνθρωποι μαζί με εμένα πίστεψαν στο mommyjammi και το αγάπησαν. Αυτή η παρεούλα συνεχίζει και φέτος για 3η χρονιά να είναι εδώ και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

Μαρία Λιόντου (Mary Liodou) owner / chief editor and main author 
Μαρία Διακαντώνη Books for you
Χριστίνα Τανταλίδου Astrology
Χρύσα Βουλγαρίδου Beauty
Χρύσα Εμμανουήλ Beauty Vlogger
Δημήτρης Καμίλλος Astrology and relationships
Άννα Ζανιδάκη Food for thought
Γιάννης Ξηντάρας Psychology
Χριστίνα Κυβράνογλου Food Vlogger
Αντωνία Τσιρικούδη Hair Beauty

Υπόσχομαι πολλά νέα πράγματα για τη νέα σεζόν… Θα πούμε όμως περισσότερα στην πορεία…

Χρόνια πολλά MommyJammi!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τα εκατοστήσει το Mommy Jammi…..μου αρέσει πολύ….Είμαι γιαγιά 3 εγγονιών και παίρνω πολλές συμβουλές από τα άρθρά σου. Να είσαι καλά και να έχεις δύναμη να συνεχίσεις την όμορφη δουλειά που ξεκίνησες. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια που προσφέρεις….

  2. Χρονια πολλα Μαρακι! Συνεχισε ετσι! Μας αρεσει πολυ η λογική σου! Καπως ετσι ξεκινησαμε κι εμεις και ελπιζουμε να συνεχισουμε για αρκετό καιρο ακομα!

  3. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου και είμαι σίγουρη θα πορευόμαστε παρέα για αρκετό καιρό! Μας αρέσει αυτό που κάνουμε, μας εμπνέει και γνωρίζουμε και πολύ ενδιαφέροντα άτομα σε αυτό το ταξίδι. Σας φιλώ και τις 2!

  4. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι να είμαστε όλες εδώ πολλά χρόνια και να τα λέμε και να πίνουμε καφεδάκι!

  5. Χρόνια πολλά mommy jammi. Συνέχισε την όμορφη δημιουργική δουλειά και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα αποκτήσεις και το χουχούλικο μικρό καφέ που ονειρεύτηκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ