Άγχος, κούραση και μουρμούρα γύρω σου! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Άγχος, κούραση και μουρμούρα γύρω σου! Εβδομαδιαίες προβλέψεις. Ωστόσο, ευχάριστο σημάδι η αντίθεση Δία, Ουρανού. – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/9 έως 1/10. 

Είσαι στριμωγμένος, νιώθεις άγχος, κούραση και  μουρμούρα γύρω σου, που δεν λέει να σταματήσει και τρέχεις ασταμάτητα να κλείσεις στόματα… Ωστόσο, ευχάριστο σημάδι η αντίθεση Δία, Ουρανού, για να βγεις από το τέλμα, να πιστέψεις στο ουρανοκατέβατο, να μη ζητάς αποδοχή – συμπαράσταση από κολλητούς και τελικά μαθαίνεις να χορεύεις σε περίεργους ρυθμούς;

Έτσι, μεταμορφώνεσαι, αλλάζεις, δεν κοντοστέκεσαι, δε δειλιάζεις  και τελικά αυτό που μετράει είναι το σήμερα, ή το πολύ κοντινό αύριο… Αρκεί να ξέρεις να το ζεις ή να το (χορεύεις)…

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, καλυτερεύουν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο, λύονται παρεξηγήσεις και υπάρχει καλή διάθεση και αισιοδοξία. Βελτιώνονται οι προσωπικές σου σχέσεις. Ευκαιρίες για σταθεροποίηση συμφωνιών. Κριός β΄ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα προωθεί την ανάγκη σου να καθιερωθεί στο χώρο σου και βάζεις νέες προτεραιότητες. Ευκαιρίες από προσωπική προσπάθεια. Προσοχή σε μυστικές σχέσεις. Κριός γ’ δεκαημέρουεντάσεις, φόρτος εργασίας και μια συνεχής ασυνεννοησία  οδηγεί σε νεύρα, κούραση και συνεχίζεις να τραβάς την ανηφόρα.. Γρήγορα θα το ξεπεράσεις.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, θετικά μηνύματα μέσα από νέες γνωριμίες, φλερτ και ρομαντικά πήγαινε έλα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και όλα είναι στο χέρι σου να τα αλλάξεις. Διάλεξε με ευκολία. Ταύρε β’ δεκαήμερου, πιέζεσαι από τη συμπεριφορά φίλων, αισθάνεσαι δυσφορία για τα οικονομικά σου ή έχεις κλειστεί στο καβούκι σου; ότι και να γίνεται, μη το αφήνεις να σε επηρεάζει. Ξεπέρασε συναισθήματα και ανθρώπους Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η αντίθεση Δία, Ουρανού αναγκάζει να πάρεις οριστικές αποφάσεις σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις και τι σου επιβάλλεται. Εργασιακές ανακατατάξεις σε εξωθούν στα άκρα.

Δίδυμοι  

                                                       
Δίδυμε α’ δεκαημέρουευνοείσαι από κοντινά σου άτομα, για να ξεπεράσεις οικονομικές δυσκολίες και να νιώσεις και πάλι ασφαλής. Ερωτικά μηνύματα καταφτάνουν. Προτάσεις για δουλειά. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα σε αναγκάζει να συνθηκολογήσεις με τις αδυναμίες σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις σχετικά με μια ερωτική σου σχέση. Ότι δώσεις… θα πάρεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η αντίθεση Δία, Ουρανού σε προβληματίζει γιατί πρέπει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και ίσως χρειαστεί να επενδύσεις χρήματα ή να κάνεις μια νέα συνεργασία και δεν είσαι ακόμη σίγουρος; Προσοχή σε εξαπατήσεις.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εβδομάδα για να τρέξεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, να ασχοληθείς με το διαδίκτυο ή ακόμα και να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου.  Έχεις σταματήσει τη γκρίνια. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων σε κάνει πιο δυνατό, σίγουρο για τα θέλω σου και διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν. Προσοχή σε γνωριμίες ή επαφές με το εξωτερικό. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η αντίθεση Δία, Ουρανού είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει πόρτες, θα κάνεις τα ξεκινήματα που περίμενες και συγκρούεσαι  με επιτυχία με το κατεστημένο. Τελικά απελευθερώνεσαι.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, φεύγει το στρες και το άγχος και έχεις καταλήξει να φιλοσοφείς τη ζωή και ότι σου έχει πάει μέχρι τώρα (στραβά). Νέες ευκαιρίες να προωθήσεις ιδέες, να σπουδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να ταξιδέψεις! Λέοντα β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα σε φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου, αρχίζεις και αποκτάς νέες συνήθειες και θα αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου. Συναδελφικές σχέσεις συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η αντίθεση Δία, Ουρανού φλερτάρει με τις ιδέες σου, προωθεί σπουδές και ταξίδια αλλά και προσεχώς επαγγελματική αποκατάσταση σε άλλη πόλη. Όλα σε έλεγχο.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αρμονία και ισορροπία σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και μια σχετική βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα και είσαι σαφώς καλύτερα. Δώσε χρόνο στο ταίρι σου. Παρθένε β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα, αναδεικνύει σαφώς τις ικανότητες σου και το μόνο που μένει είναι να μάθεις πώς να χειρίζεσαι το τιμόνι της ζωής σου. Θάρρος και πείσμα..Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η αντίθεση Δία, Ουρανού, φέρνει ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου , μέσα από μια συνεργασία, συνεταιρισμό ή ακόμα μια πώληση που θα σου φέρει χρήματα. Να είσαι σταθερός στις απόψεις σου.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, μυστικές σχέσεις σε τραβάνε εκτός πραγματικότητας, συνεχίζεις να ερωτοτροπείς και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα πίσω..στα παρασκήνια. Προσπάθησε να συμμορφωθείς. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε έχει βάλει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος και σίγουρα είναι ενοχλητικό να έρχεσαι σε κόντρα με τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να αποκτήσεις διάκριση.. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η αντίθεση Δία, Ουρανού οπωσδήποτε φέρνει τύχη, επέκταση, νέους φίλους και ακόμα ανθίζει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Είσαι έτοιμος να πραγματοποιήσεις όνειρα και ευχές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  συμμετέχεις σε φιλικές συναντήσεις και θέλεις να αναδείξεις το ομαδικό σου πνεύμα και να ακολουθήσεις μια ομάδα ή να ενταχθείς σε ένα νέο σύλλογο. Πνευματικές αναζητήσεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καθαρίζει το μυαλό σου , διώχνει τα σκουπίδια και μπορείς τώρα να ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Τέλος οι συμβιβασμοί. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,   η αντίθεση Δία, Ουρανού έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου, ξεπηδάνε ευκαιρίες που σε ξεβολεύουν και είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις την τύχη σου ή το πεπρωμένο; Φυγείν αδύνατο.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται τα άλματα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις τις προσπάθειες. Χρόνος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Οικονομική βοήθεια. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σημαίνει ότι ξέρεις πλέον τι σου ανήκει, τα έσοδα σου και πώς να διαχειριστείς τις ικανότητες σου για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Όλα από εσένα περνάνε.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η αντίθεση Δία, Ουρανού, φέρνει εξωστρέφεια, κοινωνική άνοδο και μεγάλη απήχηση σε κύκλους και ομάδες. Διανύεις τυχερή περίοδο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ερωτικές μέρες, ιδανικές να δεις το ταίρι σου και να γεμίσεις μπαταρίες μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Βελτιώνονται τα οικονομικά. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   η ορθή πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιο σου, σε ενδυναμώνει για να βλέπεις την αλήθεια και να μη φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Δυναμικά ξεκινήματα., Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,   η αντίθεση Δία, Ουρανού, επισημοποιεί ξαφνικά προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, ξέρεις πλέον πώς να κινηθείς και φυσικά θα έχεις το πάνω χέρι. Σημαντικές ξαφνικές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, εφόσον βέβαια έχεις την διάθεση να πολεμήσεις τις φοβίες σου και να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος, ή τουλάχιστον αποδέχεσαι τις επιθυμίες σου. Καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,    η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να δεις την αλήθεια κατάματα , να αποχωριστείς τις ψευδαισθήσεις σου και τελικά θα απελευθερωθείς; Ίδωμεν. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η αντίθεση Δία, Ουρανού βρέχει ευκαιρίες σε συμφωνίες, επαφές, ταξίδια και τελικά έχεις καταφέρει να βγεις από τα δύσκολα και σχετικά αλώβητος.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,    διαμορφώνονται καλά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις τις αντιθέσεις και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη νέων συνεργασιών.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βγάζει από συναισθήματα κακής ψυχολογίας και ακολουθείς τα θέλω σου ή ένα ασυμβίβαστο ταίρι. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   η αντίθεση Δία, Ουρανού φέρνει ευκαιρίες από το πουθενά για να αυξήσεις εισόδημα και να σταθεροποιηθείς στα οικονομικά σου . Αρκεί να μην υποκύπτεις σε φόβους.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ