Πως θα κάνουμε εντατική φροντίδα του δέρματος μετά το καλοκαίρι;

Η έκθεση στον ήλιο, και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη. Πως θα κάνουμε εντατική φροντίδα του δέρματος μετά το καλοκαίρι; – Γράφει η Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει!

Ο ήλιος μας προσφέρει πολλές από τις ευεργετικές του ιδιότητες αλλά είναι και αυτός που ευθύνεται για πάρα πολλά δερματικά προβλήματα.

Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να επαναφέρουμε την φυσική μας φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα;

Καταρχήν ξεκινάμε με τον καλό καθαρισμό του προσώπου με οποιοδήποτε προϊόν καλύπτει τις ανάγκες μας και τις ιδιαιτερότητες του κάθε δέρματος.

vitamini-c-ti-eyergetikes-idiotites-exei-gia-to-proswpo-mas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βιταμίνη C – τι ευεργετικές ιδιότητες έχει για το πρόσωπο μας;

 

Συνεχίζουμε με την απολέπιση η οποία είναι πολύ σημαντική γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες από τους πόρους. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και ενυδάτωση.

Οι μάσκες ενυδάτωσης είναι αυτές που θα επαναφέρουν το φυσιολογικό ph μετά από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. (στο εμπόριο υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες που πλέον έχουν και σε μονοδόσεις προσφέροντας την ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορες εταιρείες).

Η θρέψη είναι το τελευταίο βήμα της περιποίησης μας και το πιο σημαντικό. Θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα καλό ορό με υψηλή συγκέντρωση  συστατικών όπως τα ρετινοειδή και τα πεπτίδια τα οποία ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου η σε βιταμίνες οι οποίες ενισχύουν την ενυδάτωση και την θρέψη της επιδερμίδας.

*Η συμβουλή μου ως αισθητικός είναι να επενδύεται σε προϊόντα τα οποία εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα όπως είναι οι οροί και οι αμπούλες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ti-akrivws-einai-h-antighrantikh-peripoihsh-proswpou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι ακριβώς είναι η αντιγηραντική περιποίηση προσώπου;

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ