TANGO προϊόντα περιποίησης που αξίζει να δοκιμάσετε!

Δοκίμασα προϊόντα της εταιρίας που με εξέπληξαν με την ποιότητά τους! Έχω και διαγωνισμό με 3 τυχερές! TANGO προϊόντα περιποίησης που αξίζει να δοκιμάσετε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα λοιπόν θα σου παρουσιάσω προϊόντα περιποίησης που δοκίμασα τελευταία από την εταιρία TANGO cosmetics και με εξέπληξαν. Αυτό συνέβη γιατί εκτός από την εξαιρετική τους ποιότητα έχουν και φανταστικές τιμές! Για εμένα είναι σημαντικό παράγοντας και η τιμή από την στιγμή που τις κρέμες σώματος, κρέμες χεριών, σαμπουάν, αφρόλουτρα κλπ τα χρησιμοποιώ με τους τόνους… είναι σημαντικό για εμένα η απόδοσή τους αλλά και η τιμή. Φυσικά δοκιμάζοντας τα προϊόντα και βλέποντας στο e-shop τις τιμές, είμαι σχεδόν αποφασισμένη να οργανώσω τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα! Θα τα λατρέψουν και εγώ δεν θα… ξεπαραδιαστώ… 100% Ελληνικά προϊόντα που εξαρχής ήταν και αυτός ο λόγος για τον οποίο ήθελα να τα δοκιμάσω. Στηρίζω ως καταναλωτής τα ελληνικά προϊόντα και όταν μάλιστα είναι καλά, σας τα προτείνω!

Το e-shop μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ – μια επίσκεψη θα σας πείσει.

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi2

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi3

Πάμε να δούμε τα προϊόντα:

Σαπούνι καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής 250ml

Απαλό σαπούνι καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με εκχύλισμα χαμομηλιού και αλόης που προστατεύει φυσικά την ευαίσθητη περιοχή, διατηρεί την ισορροπία του pH και δημιουργεί αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς όλη μέρα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

• Δερματολογικά ελεγμένα
• Χωρίς parabens

Σαμπουάν, λάδι argan 250ml

Για βαμμένα και ξηρά μαλλιά

Σαμπουάν που καθαρίζει αποτελεσματικά και δίνει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη που διαρκεί. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με λάδι argan και πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνει, επανορθώνει τα ξηρά μαλλιά και προστατεύει το χρώμα τους. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

• Δερματολογικά ελεγμένα
• Χωρίς parabens

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi4

Γαλάκτωμα σώματος, ρόδι και μέλι – αμύγδαλο 250ml

Τα γαλακτώματα σώματος Tango δοκιμάστηκαν από 1.105 άτομα και πρόσφεραν μια πολύ καλή καταναλωτική εμπειρία. Σύμφωνα με τους καταναλωτές που συμμετείχαν στη δοκιμή, το Tango έχει ελαφριά και λεπτόρευστη υφή, ποικιλία ωραίων και πρωτότυπων αρωμάτων ενώ προσφέρει μία ενυδάτωση που διαρκεί. Ταυτόχρονα, η τιμή πώλησης χαρακτηρίστηκε ως το πιο δυνατό του στοιχείο (value for money). Θα σταθώ ιδιαίτερα στα γαλακτώματα σώματος γιατί έχω να δηλώσω ότι ενυδατώνουν πραγματικά χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

• Απορροφάται γρήγορα – Απλώνεται εύκολα
• Περιέχει αμυγδαλέλαιο ή λάδι ελιάς, αλόη και βιταμίνη Ε
• Έχει φυσικά αρώματα φυτών και λουλουδιών

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi5

Σαπούνι καθαρισμού προσώπου 200ml και Ενυδατική κρέμα χεριών, λάδι ελιάς και αλόη, σωληνάριο 75ml

Απαλό σαπούνι καθαρισμού προσώπου με αλόη, βιταμίνη Ε και πανθενόλη που απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

• Δερματολογικά ελεγμένα
• Χωρίς parabens

Ενυδατική κρέμα χεριών με λάδι ελιάς και αλόη σε σωληνάριο. Χαρίζει μεταξένια υφή και δεν αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για κανονικές επιδερμίδες.

• Βαθιά ενυδάτωση
• Μεταξένια υφή
• Δερματολογικά ελεγμένα
• Χωρίς parabens

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi6

Μάσκα μαλλιών professional 250ml

Μάσκα μαλλιών που θρέφει, αναδομεί και αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Ειδικά μελετημένη σύνθεση με πρωτεΐνες σταριού και λάδι argan για μαλλιά ξηρά και ταλαιπωρημένα από τις βαφές. Επίσης να σταθώ και στην μάσκα που από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, τα μαλλιά μου ήταν αισθητά πιο μαλακά!

• Δερματολογικά ελεγμένα
• Χωρίς parabens

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi7

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το Review μας φυσικά δεν τελειώνει εδώ αλλά θα χαρίσουμε δώρα σε 3 τυχερές νικήτριες! ~ ΕΛΗΞΕ ~

1η νικήτρια     Body milk ρόδι και κρέμα χεριών με λάδι ελιάς και αλόη

2η νικήτρια     Σαπούνι προσώπου και σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή

3η  νικήτρια    Σαμπουάν argan και μάσκα μαλλιών professional

tango-proionta-peripoihshs-poy-aksizei-na-dokimasete-mommyjammi8

Τα βήματα για την συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο TANGO Cosmetics

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τρίτη 03/10/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η παρακίνηση σε like και follow μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να μεγαλώνουμε την παρέα μας, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους μέσω courier με έξοδα αποστολής του δωροθέτη. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ