2ο Luxury & Brand Items Bazaar για την εκπλήρωση Ευχών Παιδιών!

Ένα bazaar pre-owned πολυτελών και επώνυμων ειδών, για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. 2ο Luxury & Brand Items Bazaar για την εκπλήρωση Ευχών Παιδιών!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα διοργανώσει πριν τα Χριστούγεννα ένα bazaar pre-owned πολυτελών και επώνυμων ειδών, για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Από 18 Οκτωβρίου και έως 2 Δεκεμβρίου συλλέγουμε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα σε άριστη κατάσταση, αξεσουάρ ένδυσης όπως μαντήλια, ζώνες και τσάντες, υποδήματα, κοσμήματα και ρολόγια,πίνακες ζωγραφικής και διακοσμητικά είδη, κομπολόγια, στυλό, αναπτήρες, σερβίτσια και ότι άλλο έχετε σε καλή κατάσταση να μας διαθέσετε ώστε να βοηθήσετε τα παιδιά που περιμένουν να πραγματοποιηθεί το όνειρό τους!

Οι ώρες συλλογής των ειδών είναι 09:00 – 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, στα γραφεία του Οργανισμού, Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη. Η συλλογή εκτός των ημερών και ωρών αυτών, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης.

Από το 1997 έως και σήμερα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.750 μαγικές Ευχές παιδιών! Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία Ευχή… να βρούμε τη Δύναμη, τη Χαρά και την Ελπίδα να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας: Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17 237

Τ. 210-9637660, E.marketing@makeawish.gr


Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.750 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!   

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ