DIY bookmark – φτιάξε έναν εναλλακτικό σελιδοδείκτη!

Θέλω έναν handmade σελιδοδείκτη, η μικρή μου, κάνει κατασκευές πιο δίπλα και εμένα μου ήρθε σούπερ ιδέα! DIY bookmark – φτιάξε έναν εναλλακτικό σελιδοδείκτη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η σημερινή ανάρτηση είναι κάτι ενδιάμεσα σε diy και παιδικής κατασκευής. Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Έχω αρκετούς σελιδοδείκτες που για έναν περίεργο λόγο διαρκώς χάνω και έφτασε η στιγμή όπου ξέμεινα από σελιδοδείκτες. Από την άλλη ήθελα και έναν handmake σελιδοδείκτη βρε αδερφέ, κάτι φτιαγμένο από τα χεράκια μου.

Την ιδέα μου την έδωσε η κόρη μου όσο το πρωί καθόταν στο δωμάτιο και έκανε κατασκευές με αυτές τις χαντρούλες τις οποίες όταν της σιδερώνεις γίνονται ένα ομοιογενές κομμάτι. Της είχε αγοράσει αυτό το πακέτο κατασκευών ο πατέρας της και οφείλω να ομολογήσω ότι έχει “κολλήσει”. Φτιάχνει διαρκώς κατασκευές, μετά εγώ τις σιδερώνω και είτε τα κρατά είτε τα χαρίζει!

Έτσι σκέφτηκα: γιατί να μη φτιάξω έναν σελιδοδείκτη από αυτές; Στρωθήκαμε παρέα λοιπόν και ξεκινήσαμε.

diy-bookmark-ftiakse-enan-enallaktiko-selidodeikti-mommyjammi2

diy-bookmark-ftiakse-enan-enallaktiko-selidodeikti-mommyjammi3

Δεν είναι δύσκολο όπως βλέπεις απλώς θέλει τον χρόνο του για να ολοκληρωθεί αφού πρέπει όλα τα κενά και το σχέδιο να τα γεμίσεις με αυτές τις ειδικές χάντρες. Στα δύο τμήματα του σελιδοδείκτη άφησα δύο τρυπούλες ώστε στο τέλος να του περάσω σχοινί. Σκοπός μου ήταν να γράψω το MOM όπως και έκανα τελικά… βέβαια εντελώς ευκρινές δεν το λες αλλά by the way! Ίσως δείχνει περισσότερο σαν σχέδιο παρά σαν λέξη. Το αστείο είναι πως αν το αναποδογυρίσεις λέει WOW … όσοι παίζεται ή παίζατε World of Warcraft θα καταλάβετε τι εννοώ…

diy-bookmark-ftiakse-enan-enallaktiko-selidodeikti-mommyjammi5

diy-bookmark-ftiakse-enan-enallaktiko-selidodeikti-mommyjammi4

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Σχετικά με το βιβλίο που διαβάζω αυτή την περίοδο; Συστάσεις δεν απαιτούνται…

 

☆DIY bookmark☆ Εύκολα απλά και με την κόρη μου παρέα. Θα σας τα γράψω στο μπλογκ κάποια στιγμή. Ξέμεινα από σελιδοδείκτες και είπα να φτιάξω έναν στα χρώματα μου βεβαίως βεβαίως… .???? Όσο για το βιβλίο που διαβάζω αυτή την περίοδο; Νομίζω συστάσεις δεν χρειάζονται. “Η μάγισσα” @metaixmio #camillaläckberg . Μοναδική η μαεστρία της Lackberg στο να αποτυπώνει και να συνδέει τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους σε ένα βιβλίο. Με δύο λέξεις; Απογιωμένη πλοκή… .???? #mommyjammi #crafter #diy #metaixmio #metaixmiobooks #bookreview #bookstagram #craftmommy #bookmark #diybookmark #craft #inspiration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Αυτός λοιπόν ήταν και ο περιβόητος εναλλακτικός μου χειροποίητος σελιδοδείκτης τον οποίο έφτιαξα παρέα με την κόρη μου και αφού το σιδέρωσα πέρασα και ένα λευκό σχοινί ώστε να τον δέσω και να τυλίξει το βιβλίο. Οι επιλογές των χρωμάτων, άσπρο και μαύρο, ακριβώς του γούστου μου!

Ορίστε και η τελευταία δημιουργία της μικρής μου Κωνσταντίνας… μία χαριτωμένη… τετραγωνισμένη γατούλα φυσικά!

diy-bookmark-ftiakse-enan-enallaktiko-selidodeikti-mommyjammi6

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαρία μου, τι υπέροχη ιδέα ο σελιδοδείκτης με αυτές τις χαντρούλες! Ειλικρινά τον λάτρεψα! Να τον χαρεί η κορούλα σου, φίλη μου. Πολλά φιλιά.

  2. WOW!!! καταπληκτικός σελιδοδεικτης!!! και τα δικα μου επαθαν πλακα με τα υλικα αυτα και εγω ιατι τα μαζευω απο παντου! χαχαχαχα

  3. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!! Εγώ είχα μαγευτεί με την κατασκευή με τον δίσκο που έχεις κάνει, βινυλίου! Ψάχνω να βρω ποιον θα χρησιμοποιήσω! Σε φιλώ!

  4. Εγώ για να μην έχω μικρά παιδιά αυτές τις χάντρες δεν τις ξέρω… περιμένω να μεγαλώσει η εγγονή μου κι έχουμε να φτιάξουμε χειροτεχνίες με τον σωρό! Υπέροχος πρωτότυπος ο σελιδοδείκτης σου Μαρία μου και στα χρώματα σου!

  5. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου να είσαι καλά! Σιγά σιγά θα το απολαμβάνεις όλο και περισσότερο, να δεις μετά κατασκευές που θα κάνετε!

  6. Αν θυμάμαι καλά αυτές οι χάντρες υπήρχαν και παλιότερα όταν μεγάλωνε η αδερφή μου.. Θυμάμαι τη μαμά μου να της σιδερώνει διάφορα! χαχαχα Τι τραβάνε και οι μανάδες!!
    Πολύ ωραίος ο σελιδοδείκτης και συμφωνώ απόλυτα με το χρώμα!! Έχει αρχίσει να μου αρέσει και εμένα η ιδέα να πάρω και να στρωθώ να φτιάχνω! 😀

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ