Εβδομαδιαίες προβλέψεις – λογική ή διαίσθηση; Θα δείξει!

Η εβδομάδα θα βάλει φρένο στην υπεραισιοδοξία και θα είσαι κατασταλαγμένος! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – λογική ή διαίσθηση; Θα δείξει! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Οκτωβρίου 

Η αρμονική συνάντηση Άρη και Αφροδίτης με Πλούτωνα, ενδυναμώνει ερωτικές σχέσεις, μεγεθύνει το σεξουαλικό πάθος και αυτό οδηγεί στην δυναμική και ευχάριστη εκτόνωση των συναισθημάτων σου… Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Κριό, στις 5 Οκτωβρίου, σταματά άκομψα τον αυθορμητισμό σου, τυχόν επιθυμίες διεκδίκησης υποχωρούν και μαθαίνεις να αφουγκράζεσαι τη φωνή μέσα σου και πες το λογική ή διαίσθηση… Τελικά, η εβδομάδα θα βάλει φρένο στην αδικαιολόγητη χαρά, στην υπεραισιοδοξία και θα είσαι ή θα φαίνεσαι κατασταλαγμένος… Απλά προσαρμόζεσαι!!!

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου , έχεις όλη τη καλή διάθεση να συμβιβαστείς και να απελευθερώσεις χώρο και χρόνο στους γύρω σου. Πιθανές ευκαιρίες για νέες συμφωνίες.  Κριός β΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, κλείνεις αποφασιστικά κύκλους που δεν σε έχουν ευνοήσει,  αλλά ίσως και μελαγχολείς γιατί  βλέπεις και πιο ξεκάθαρα τον εαυτό σου,δηλαδή  άν έχεις μείνει στάσιμος .. Σκληρή περίοδος αυτοκριτικής. Εργασιακά , οικονομικά, όμως ευνοείσαι. Κριός γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες προκύπτουν σε θέματα καθημερινότητας, χρειάζεται να αφιερώνεις πολύ χρόνο στους άλλους και έχεις κακή ψυχολογία και πεσμένη διάθεση. Κούραση και εξάντληση.  Εργασιακές δυσκολίες, με γραφειοκρατικά προβλήματα.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, διώχνεις τις υπερβολικές ανησυχίες, απελευθερώνεσαι από τοξικές σκέψεις και αυτό θα σε βοηθήσει να λύσεις πρακτικά προβλήματα, που αφορούν το τώρα και όχι βέβαια το μέλλον. Βάλε νερό στο κρασί σου. Καιρός για ήπιους συμβιβασμούς.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, ίσως κλείσει (προσωρινά) το παρασκήνιο σε εργασιακό χώρο, αλλά και μέσα στο σπίτι σουκαι επικρατήσει ηρεμία. Καλές μέρες για να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα και να έχεις τύχη.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, γενικά έχεις περάσεις αρκετές σκληρές στιγμές και  θέλεις επιτέλους να ορθοποδήσεις, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με προσωπικές σχέσεις, καθώς άνθρωποι έχουν φύγει , καινούργιες γνωριμίες έχουν γίνει, αλλά είσαι ή (αισθάνεσαι) ακόμα στάσιμος. Προσοχή σε σχέσεις με νεώτερα άτομα.

Δίδυμοι                                              

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον ζυγό σε βοηθάει να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου, να κάνεις γνωριμίες και κυρίως να φλερτάρεις, νικώντας την απαισιοδοξία. Σκέψεις για δημιουργικές ενασχολήσεις και μπόλικη κοινωνικότητα που σε απελευθερώνει. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, αγγίζει μια προσωπική σου προσπάθεια και θα αντιληφθείς ότι τα πράγματα δεν κυλάνε, όπως θα ήθελες. Ωστόσο, δεν έχει έρθει το τέλος και μπορείς να εφαρμόσεις νέες ιδέες. Φιλίες με ερωτηματικά. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, εξελίξεις μέσα στην οικογένεια, κυρίως με ένα πολύ κοντινό σου άτομο, θα σου ρίξουν την ψυχολογία και συναισθηματικά νιώθεις κουρασμένος και αρκετά μετέωρος. Μοναξιά ή απαραίτητη μοναχικότητα;

Καρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με ανεβασμένη διάθεση αντιμετωπίζεις το παρόν, έχεις βέβαια μετανοήσει για κάποια λάθη του παρελθόντος, ωστόσο είσαι έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη. Συζητήσεις που απελευθερώνουν. Οικονομική ενίσχυση.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, αφορά θέματα καριέρας, βιώνεις δραματικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο, ή χάνεις την επαφή με άτομο που σε υποστήριζε. Πρέπει να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου. Καλές εξελίξεις σε συναισθηματικά θέματα.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες ευκαιρίες, ούτε έχεις τη διάθεση να μοιράζεις συγχωροχάρτια, γιατί είσαι το καλό παιδί. Συγκρούσεις μέσα στην καθημερινότητα σε αποκαρδιώνουν. Μην αφήνεσαι σε αρνητικά συναισθήματα.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, δραστήρια η εβδομάδα, με πολλά λόγια και μετακινήσεις, με ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και αρκετές συμφωνίες που έρχονται από το πουθενά και θα νιώσεις καλύτερα. Βλέπεις τι θέλεις. Μη συναντάς το παρελθόν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, σε βγάζει από προσωπικά αδιέξοδα, από τυχαίες αποφάσεις και θα σιγουρευτείς για το τι πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι ευχαριστημένος και να μη τα βάζεις με τους γύρω σου. Οικονομικές διευκολύνσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τώρα, έχουν να κάνουν με προηγούμενα λάθη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβεις ευθύνες και να κινηθείς πιο αποφασιστικά. Εργασιακές μετακινήσεις και καθυστερήσεις. Καθυστέρηση σχεδίων.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, κινείσαι πλέον πιο άνετα, έχεις καταφέρει να διαγράψεις τα κακώς κείμενα και να εκμεταλλευτείς δυνατές γνωριμίες και να κλείσεις νέες συμφωνίες. Υποχωρούν οι εντάσεις και έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αναζητήσεις για τόνωση οικονομικών ζητημάτων.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό , αποδεσμεύει από μια τοξική σχέση, είσαι ήδη σε μια νέα κατάσταση,  έτσι δεν χρωστάς αλλά και δεν σου χρωστάνε. Συναισθηματικά είσαι σαφώς ανανεωμένος.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, θέλεις πολλά πράγματα να αλλάξεις, να βγεις από το αδιέξοδο της προσωπικής αβεβαιότητας και σίγουρα αυτό σημαίνει να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεων σου. Προσωπικές συγκρούσεις  σε αποκαρδιώνουν.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ερωτικά ανεβασμένος, με τονισμένη αυτοπεποίθηση και σταθεροποιείται μια σχέση που μέχρι πρότινος, έμπαζε νερά. Παρεξηγήσεις επιλύονται. Νέες συμφωνίες μέσα από μια ξαφνικές γνωριμίες που σε αιφνιδιάζουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό, φέρνει το τέλος σε ότι δεν έχει νόημα να… υπάρχει, να είναι δίπλα σου και αλλάζει τελείως η προσωπική σου ζωή. Αποφάσεις που πονάνε. Προσοχή σε καθυστέρηση γραφειοκρατικών υποθέσεων. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  αλλαγή σταδιοδρομίας, σχεδίων ή φαίνεται ότι χαράζεις μια νέα πορεία σε σχέση με ένα προσωπικό σου εγχείρημα και κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες θα αποχωρίσουν. Προσωρινά συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  συνεχίζεις να ψάχνεσαι εσωτερικά, συναντάς και τα κατάλληλα άτομα και ότι σε απασχολεί εξωτερικεύεται με τον κατάλληλο τρόπο Σίγουρα ξέρεις ότι πρέπει να συμβιβαστείς σε θέματα καθημερινότητας, ωστόσο δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Είναι για λίγο ακόμα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό, τονίζει την ανάγκη σου να απελευθερωθείς από εθισμούς, τοξικές συνήθειες και μπαίνεις σε ένα νέο τρόπο ζωής. Αποφεύγεις ότι σε κουράζει ή αποσυντονίζει. Καλές γνωριμίες σε ανυψώνουν. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, περισσότερες υποχρεώσεις μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, κάνεις δηλαδή πράγματα που δεν σε αγγίζουν ψυχολογικά και θα είσαι όλο γκρίνια. Άλλαξε οπτική γωνία. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αυξημένη κοινωνικότητα, είσαι αναγκασμένος να δείχνεις χαρούμενος και εξωστρεφής και ξεπερνάς την κούραση σου με νέους φίλους που θα σε στηρίξουν. Ψυχαγωγία και προσωπικές αναζητήσεις αυτοβελτίωσης. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, τερματίζει μια τοξική σχέση, μια δραστηριότητα που σε έχει κουράσει και αλλάζει τελείως την οπτική που έχεις για το φλερτ και τον έρωτα. Ότι βρέξει ας κατεβάσει. Οικονομικά σε στηρίζουν. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες σε σχέση με υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις, δεν περισσεύει τίποτα για εσένα και για να ξεπεράσεις την γκρίνια , πρέπει να συνεχίζεις να χαμογελάς , ότι και να γίνεται. Ερωτικές προκλήσεις, ενόψει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συγκεντρώνεις δυνάμεις, είσαι σαφώς πιο επικοινωνιακός και έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους και θα ανέβεις ψυχολογικά. Καλύτερες συνθήκες για να περάσεις τους όρους σου.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό, επηρεάζει θέματα σπιτιού, δουλειάς αλλά συντροφικές σχέσεις είναι ακόμα στην κόψη του ξυραφιού και κολυμπάς σε φουρτούνα. Ωστόσο, έχεις τον τρόπο για να επαναφέρεις την τάξη και να επιβιώσεις. Παραμένεις ισχυρός.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, έντονο , παρασκήνιο δύσκολο εργασιακό περιβάλλον και αρκετό άγχος , με μπόλικη ανασφάλεια και δεν ξέρεις πώς να εκτονώσεις (θετικά) τον ψυχισμό σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Αναγκαστικές αλλαγές. Το σύμπαν επεμβαίνει.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αμεσότητα με άτομα που συσχετίζεσαι για επαγγελματικούς λόγους, μπορείς επίσης να ταξιδέψεις και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και πολλές επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Ανοίγεις πόρτες.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό, αναταράσσει συγγενικές σχέσεις, δείχνει κενά σε συμβόλαια, συμφωνίες και φαίνεται ότι κάτι έχει ξεφύγει από την προσοχή σου. Ωστόσο, υπάρχουν και καλοί οιωνοί που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, μπορείς να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις, να νικήσεις τους φόβους σου και να αφήσει να ξεθωριάσει μια σχέση ή μια κατάσταση. Μην έχεις αυταπάτες. Φιλικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,    ένα επικοινωνιακό πήγαινε έλα και μπόλικη σεξουαλική δραστηριότητα έχει αυτή η εβδομάδα και θα βρεις ξανά τον εαυτό σου και το ..ταίρι σου. Ευοίωνα νέα για οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, χτυπάει το καμπανάκι για αναλάβεις ευθύνες για την τωρινή οικονομική σου κατάσταση και μια πηγή εσόδων τελειώνει οριστικά. Μπορείς να κάνεις βήματα προς τα μπρος και να αλλάξεις τα πάντα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   πιέσεις, άγχος, μπόλικες υποχρεώσεις γύρω από μια επαγγελματική αλλαγή και όλο αυτό σε έχει στριμώξει ψυχολογικά και σκέφτεσαι να τα παρατήσεις. Δεν μπορείς…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ