Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Μια τυχερή, δυναμική-ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά

Έχεις πάρει τα πάνω σου, τακτοποιείς οικονομικά θέματα, κλείνεις εκκρεμότητες. Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Μια τυχερή, δυναμική-ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Οκτωβρίου 

Μια τυχερή, δυναμική-ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά, έχεις πάρει τα πάνω σου, τακτοποιείς οικονομικά θέματα, κλείνεις εκκρεμότητες και θέλεις-μπορείς  να είσαι εντάξει με τους γύρω σου. Ωστόσο, όλα δεν κυλούν φυσιολογικά, καθώς ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σε κάνει καυστικό, επικίνδυνα ερωτικό και φυσικά θα διαβάζεις τη σκέψη των «άλλων». Η Νέα Σελήνη, στις 19 Οκτωβρίου 2017,  στον Ζυγό,  υπόσχεται να ξεκαθαρίσει προβληματικές σχέσεις, να νικήσεις, δηλαδή, το μικρόβιο της συνήθειας και μέσα από νέες επιλογές, να περάσεις στην αντίπερα όχθη. Στις 22 Οκτωβρίου 2017, Ο Άρης,  ανασφαλής και αναποφάσιστος,  από τον Ζυγό, θα γεννά  υποψίες, προκαλεί ερωτικά καυγαδάκια και αμφισβητείς συνεχώς το (νέο) ταίρι σου! Τελικά μπερδεύεις και μπερδεύεσαι…

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, συζητήσεις γύρω από ένα ακίνητο, διευθέτηση οφειλών και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Ερωτικές προκλήσεις σε βάζουν σε διλήμματα. Κριός β΄ δεκαημέρου, το έχεις ρίξει στην γυμναστική, φυσική εκτόνωση της αρνητικής ενέργειας και προσπαθείς να στρώσεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου. Βελτιώνονται οι συντροφικές σχέσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον ζυγό δίνει το προβάδισμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που σημαίνει ότι θα κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο, όντως σημαντικό για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, έχεις όλη τη διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις τους συνεργάτες-ανταγωνιστές σου και θα βρεθεί λύση , που θα συμφέρει όλους. Εργασιακές ανακατατάξεις. Ταύρε β’ δεκαήμερου, προτεραιότητα έχει τώρα να φτιάξεις την καθημερινότητα σου, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι και καλό είναι να προσέξεις και την υγεία σου. Ερωτικά είσαι καλύτερα. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δίνει ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, που σιγά και σταθερά θα συνηθίσεις και θα είσαι σαφώς καλύτερα. Μην μένεις στα ίδια.

Δίδυμοι                                      

Δίδυμε α’ δεκαημέρουπροτάσεις για να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση, να ρίξεις περισσότερες ιδέες και να κάνεις κάποια πράγματα πράξη και θα είσαι συνεχώς στο τρέξιμο. Ξέρεις όμως τι θέλεις να πετύχεις.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, χρόνο θα αφιερώσεις σε θέματα σπιτιού, ίσως σε παρασύρει ένας δικός σου άνθρωπος να βγεις από το πρόγραμμα σου και κάποια πράγματα θα πάνε λίγο πίσω. Οικονομικά προβληματίζεσαι. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό απελευθερώνει από το παρελθόν και μια νέα ερωτική σχέση πιθανόν να ξεκινήσει, με νεώτερο άτομο. Είσαι σε φάση ανανέωσης!

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, προσπαθείς να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και θα το καταφέρεις, επιλέγοντας την παρέα ατόμων που σε χαλαρώνουν. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες. Ωστόσο, προβλήματα στο σπίτι με οικείους.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,προσπάθησε να οργανώσεις τη σκέψη σου και να είσαι πιο συνεπής στο πρόγραμμα σου. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Προσοχή σε λάθος ερωτικές επιλογές. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ανοίγει το δρόμο για μια νέα συγκατοίκηση, είσαι σαφώς πιο έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να ξεκινήσεις να γράφεις μέλλον. Μην καθυστερείς.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, σε φάση πλήρης ανανέωσης, καινούργιοι άνθρωποι, ένα νέος επαγγελματικός χώρος και αυτό φαντάζει περισσότερο όνειρο παρά πραγματικότητα. Προσοχή σε μετακινήσεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, είσαι πολύ κοντά στην επιλογή μιας νέας εργασίας που θα σου δώσει και ένα έξτρα εισόδημα και έτσι πολλά πράγματα θα μπουν στο δρόμο του. Ρομαντικές γνωριμίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα σχετικά με μια σπουδή ή εξειδίκευση που θα σε βάλει στο σωστό δρόμο για  να μπορέσεις να αναπτύξεις τα σχέδια σου και να μπεις από την θεωρία στην πράξη.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, πολλά ξεκαθαρίσματα έχουν γίνει και θα ακολουθήσεις το δρόμο σου, χωρίς να παρεκκλίνεις από την πορεία σου,   και είσαι πιο αποφασισμένος για το τι θέλεις να πετύχεις.  . Συγγενικά άτομα στηρίζουν τις αποφάσεις σου και σε ενισχύουν οικονομικά. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  είσαι αφοσιωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, θα ξεπεράσεις εμπόδια και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε προσωπικά ζητήματα. Σχεδόν τα κατάφερες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αφορά κυρίως τη σχέση με τον εαυτό σου, έχεις προχωρήσεις πέρα από τα όνειρα σου και ευνοείσαι σε όλους τους τομείς. Αρκεί να δεις την ευκαιρία και την αρπάξεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ένα συνεχές πήγαινε έλα, συζητήσεις γύρω από μια επαγγελματική πρόταση, που συμφέρει οικονομικά και θα σε βγάλει από πολλά προβλήματα. Μείνε προσηλωμένος στα σχέδια σου. Ερωτικά ανεβασμένος. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ερωτικές συναντήσεις με άτομα που δεν σου ταιριάζουν, παρασκήνιο που σε κουράζει, ωστόσο θα αντέξεις και θα εκτονωθείς μέσα από την δουλειά σου. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σου , επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, για πολλά πράγματα θα αναθεωρήσεις και πιθανή επαγγελματική πρόταση θα σε βγάλει από διλήμματα. Ξεφεύγεις από το παρελθόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε συμφωνίες, προτάσεις για επαγγελματική εξέλιξη και διανύεις μια από τις πιο τυχερές περιόδους της ζωής σου . Άρπαξε ευκαιρίες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  μια καθυστέρηση ίσως βιώνεις σε σχέδια, αλλά σαφώς δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, καθώς βλέπεις ότι φίλοι σε στηρίζουν και θα έχεις τρομερή βοήθεια. Οικογενειακά μπερδέματα. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ξεκαθαρίζει το τοπίο, φεύγουν φόβοι και απομακρύνονται οι γνωστοί ύποπτοι που χαλούσανε την ψυχολογία σου. Πνευματικές ενασχολήσεις σε ξεκουράζουν. Διευθετήσεις σχετικά με ένα ακίνητο.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θέλεις να βρεις την ισορροπία σου, να εκφράσεις πιο ανοιχτά τα συναισθήματα σου και να ξεπεράσεις προσωπικούς φόβους. Συζητήσεις με φίλους σε βγάζουν από αδιέξοδα. Επιλογή νέου συντρόφου.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, επαγγελματική άνοδος, καθώς μια πρόταση θα σε απογειώσει και θα δεις ότι οι κόποι σου αμείβονται. Προσωπικά διλήμματα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ανοίγει ένα νέο φιλικό κύκλο, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και ανεβαίνει η δημοτικότητα σου. Συμμετοχή σε οργανώσεις, συλλόγους σε ανανεώνουν. Μη φοβάσαι να πειραματιστείς με το καινούργιο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, αυξάνονται οι επαφές με φίλους και γνωστούς, ίσως ταξιδέψεις για να μιλήσεις για κάποιο επαγγελματικό σχέδιο και θα ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Είσαι σε ανοδική φάση. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  οικονομικά ζορισμένος, καθώς σκέφτεσαι πώς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσεις ακάλυπτα και όλο αυτό σε γεμίζει ενοχές και νεύρα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σαφώς σε ανεβάζει κοινωνικά, δίνει μια προαγωγή, καλύτερες οικονομικές απολαβές και το κυριότερο αναγνώριση. Ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συμφωνίες, συναντήσεις με νέους συνεργάτες και βράζει το επαγγελματικό τοπίο και είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και ξεπεράσεις προσωρινά άγχη. Προσωπικά είσαι σε δίλημμα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, καινούργια πράγματα θέλεις να μάθεις, ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, σκέφτεσαι να αλλάξεις προσανατολισμό και θα είσαι λίγο μπερδεμένος. Ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δίνει ευκαιρίες, έτσι ώστε να επενδύσεις σε σπουδές ή σε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα σου ανοίξει τα φτερά. Ταξίδια και επαφές με άτομα που διαμένουν σε άλλη πόλη η στο εξωτερικό.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ερωτικά σαφώς καλύτερα και  αναζητάς συνεχώς το καινούργιο και τρέχεις να βρεις μια νέα απασχόληση, που θα σε βγάλει από την μιζέρια και θα ξεπεράσεις προβλήματα. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  διαπροσωπικές σχέσεις ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις τι να λες και που να σταματάς. Κυκλοθυμία και πανικός δεν ωφελούν. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δίνει ευκαιρίες να φτιάξεις οικονομικά ζητήματα, να πετύχεις θετικούς όρους και να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα ερωτικά σου και το ταίρι σου. Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ