Η Αφροδίτη στον Ζυγό μας υποδέχεται στο…σπίτι της!

Αφροδίτη στον Ζυγό – ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να έχετε μαλώσει στο παρελθόν. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μας υποδέχεται στο…σπίτι της! – Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology


Το Σάββατο που μας πέρασε η Αφροδίτη πέρασε από την Παρθένο στον Ζυγό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για κάθε ζώδιο και πως μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε;

Οι πλανήτες δεν εκφράζονται το ίδιο σε κάθε ζώδιο. Ανάλογα με το που βρίσκονται, μπορούν είτε να δράσουν πολύ ευεργετικά είτε λιγότερο. Στην Παρθένο για παράδειγμα η Αφροδίτη λέμε πως βρίσκεται στην “πτώση” της που σημαίνει πως η Αφροδίτη δεν χαίρεται καθόλου να βρίσκεται μέσα σε αυτό το ζωδιακό σπίτι. Είναι σαν να είναι δεμένη και να μην μπορεί να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες. Στον Ζυγό αντίθετα, η Αφροδίτη είναι κυριολεκτικά στο σπίτι της μιας και είναι ο φυσικός κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Έτσι από εκεί, για όσο διάστημα μείνει, μας ευεργετεί με όλα τα καλά της!


Αυτή λοιπόν την περίοδο θα έχουμε περισσότερη κατανόηση και θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό για να συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να έχετε μαλώσει στο παρελθόν και που θέλατε να τα βρείτε ξανά καθώς οι πιθανότητες είναι ανεβασμένες. Αυτή η περίοδος επίσης, είναι κατάλληλη για να ομορφύνουμε είτε τον εαυτό μας, είτε το περιβάλλον μας. Βρείτε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας με κούρες ομορφιάς και να ανανεώσετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα. Πάμε να δούμε συνοπτικά πως μπορεί το κάθε ζώδιο να εκμεταλλευτεί την παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό.

Κριός

Η Αφροδίτη σας βοηθά στις σχέσεις είτε με το ταίρι σας, είτε με άλλους ανθρώπους. Τώρα είναι η ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά και να επουλώσετε παλιές πληγές στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Η υγεία σας είναι καλύτερη όσο η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό. Βελτιώνονται επίσης οι συνθήκες στην εργασία σας.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Επίσης η τύχη θα είναι με το μέρος σας όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό! Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής.

Καρκίνος

Το σπίτι σας ευνοείται αυτή την περίοδο. Τυχόν εντάσεις στην οικογένεια απαλύνονται. Πολλοί από εσάς ίσως κάνετε και αγορές που θα ομορφύνουν τον χώρο σας.

Λέων

Η επικοινωνία ευνοείται όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό. Μπορείτε να “μαγέψετε” τους άλλους με τα λόγια σας. Είναι η ευκαιρία να είστε διπλωματικοί και να πάρετε αυτό που θέλετε.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν αυτό το διάστημα. Ίσως έρθουν και χρήματα από πηγές που δεν το περιμένετε. Προσέξτε όμως γιατί θα έχετε και την τάση να καταναλώνετε!

Ζυγός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και έτσι γίνεστε γοητευτικοί και αξιαγάπητοι. Όλοι θα θέλουν να περνάνε τον χρόνο τους μαζί σας. Δείξτε λίγη προσοχή μόνο στις απολαύσεις αυτό το διάστημα καθώς θα είστε επιρρεπείς.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σας ανεβάσει το ηθικό και τη διάθεση. Τυχόν προβλήματα που σας απασχολούσαν, τώρα θα απομακρυνθούν. Στην ουσία θα αλλάξει η δική σας οπτική στα ζητήματα και θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Τοξότης

Οι παρέες και οι φίλοι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτό το διάστημα. Θα βγαίνετε έξω συχνά και θα περνάτε πολύ χρόνο μαζί τους! Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται.

Αιγόκερως

Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αυτή την περίοδο. Βρείτε την ευκαιρία να κάνετε τα βήματα που θέλατε για να εξελιχθείτε στη δουλειά σας και επωφεληθείτε από άτομα που βρίσκονται σε θέσεις δύναμης. Επίσης ίσως υπάρξει ανανέωση στόχων και προτεραιοτήτων.

Υδροχόος

Οι σπουδές και τα ταξίδια ευνοούνται αυτή την περίοδο. Είναι θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε έστω και μικρές εκδρομές για να “ξεφύγετε”. Μαθαίνετε περισσότερα για τη ζωή αλλά και τις σχέσεις σας. Το μυαλό σας και οι αντιλήψεις σας διευρύνονται!

Ιχθύς

Η θέση αυτή της Αφροδίτης σας ευνοεί τόσο στον σεξουαλικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και οι σχέσεις σας αποκτούν περισσότερο πάθος και ένταση. Είναι επίσης κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε κάποιο δάνειο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ