One Pot συνταγή για μακαρόνια με σάλτσα που θα λατρέψετε!

θα χρειαστείτε μόνο μια κατσαρόλα! Πιο express μακαρονάδα δεν έχω δει ξανά! One Pot συνταγή για μακαρόνια με σάλτσα που θα λατρέψετε! – VIDEO από την Χριστίνα Κυβράνογλου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

christina-kyvranoglou2

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube: Christina Kyvranoglou Greek Kitchen

Τα μακαρόνια «One Pot Pasta» είναι ένα διεθνές πιάτο. Η συνταγή είναι μαγική: βάζετε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, τα βράζετε και, ορίστε, έτοιμη μια υπέροχη ιταλική γεύση. Η Χριστίνα μας δείχνει την διαδικασία, με τα υλικά και τους χρόνους στο βίντεο και εγώ την σημείωσα στο τεφτέρι μου!

Μετά από μία κουραστική ημέρα, που δεν έχεις τίποτα στο ψυγείο και θέλεις γρήγορα και εύκολα να φτιάξεις ένα πιάτο φαγάκι… στο συνιστώ! Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα είναι μία κλασσική και αγαπημένη συνταγή. Μακαρόνια, πολτό ντομάτας, κρεμμύδι, σκόρδο, βασιλικό, λάδι, αλάτι και πιπέρι είναι τα υλικά που θέλουμε για ένα πλήρες γεύμα εύκολα και γρήγορα! Πάμε να δούμε!

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube!
Christina Kyvranoglou Greek Kitchen
Blogger : http://la-koufeto.blogspot.de/
Facebook : https://www.facebook.com/lakoufeto
Twitter : https://twitter.com/lakoufeto
Instagram : http://instagram.com/lakoufeto/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ