Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα για την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής;

Είναι ένα θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες! Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα για την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και ο κίνδυνος διαταραχής της ισορροπίας της ευαίσθητης περιοχής από την άμεση επαφή με την άμμο, την ψάθα ή την ξαπλώστρα να πέρασε, όμως, αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να αμελούμε τις ανάγκες για την υγιεινή της περιοχής.

Όλες οι γυναίκες σε διάφορες φάσεις της ζωής μας αντιμετωπίζουμε διάφορες ενοχλήσεις ή προβληματιζόμαστε για το πως μπορούμε να δια τηρήσουμε την ευαίσθητη περιοχή υγιή. Η παραγωγή κολπικών υγρών, οι μεταβολές της θερμοκρασίες, τα προϊόντα καθαρισμού, τα σερβιετάκια, τα στενά ρούχα ακόμα και η χρήση φαρμάκων είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν την ισορροπία της περιοχής. Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ετήσιο έλεγχο στον γυναικολόγο μας με το παπ τέστ. Εάν ξεκινήσουμε με αυτό, ως κεντρικό γνώμονα σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο!

Ως μαμά, έχοντας και κοριτσάκι, από πάρα πολύ νωρίς έχω εμφυτεύσει στην κόρη μου το θέμα φροντίδας και προστασίας της περιοχής. Σίγουρα το πρώτο μου μέλημα ήταν να την μάθω πως να σκουπίζεται σωστά ώστε να προστατευτεί η περιοχή. Επόμενα θέματα ήταν το καλό πλύσιμο των χεριών, η συχνή αλλαγή του εσωρούχου και φυσικά ο καθαρισμός της περιοχής.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε τώρα τελευταία, μαμά και κόρη και μας άρεσαν πολύ, ήταν τα Lactacyd.

ti-prepei-na-gnwrizei-kathe-gynaika-gia-tin-frontida-tis-eyaisthitis-perioxis-mommyjammi2

Για τα μικρά κοριτσάκια (από 3 ετών και άνω) ενδεικνύεται το Lactacyd girl που το βοηθά να αποκτήσει μία σωστή καθημερινή υγιεινή. Οι αυξημένες δραστηριότητες, πολλές φορές ίσως και η όχι σωστή υγιεινή δημιουργεί ενοχλήσεις. Συνεπώς εμείς οι μαμάδες πρέπει να μαθαίνουμε στα κορίτσια μας πως να φροντίζουν αυτή την περιοχή και να χρησιμοποιούν και κατάλληλα προϊόντα. Το συγκεκριμένο προϊόν μας άρεσε γιατί αφήνει μια όμορφη αίσθηση, έχει αντλία που βολεύει στη χρήση και περιέχει φυσικά συστατικά όπως L-γαλακτικό οξύ που υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και εκχύλισμα ροδάκινου και aloe vera που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.

Το Lactacyd Oxygen Fresh ένα αναζωογονητικό gel καθαρισμού εμπλουτισμένο με φυσαλίδες οξυγόνου και αρκτικά μούρα. Η αίσθηση φρεσκάδας που δίνει είναι έντονη, δροσερή και διαρκεί ως και 12 ώρες! Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό το προϊόν γιατί όταν βρίσκομαι αρκετές ώρες έξω από το σπίτι, φορώντας πολλές φορές και στενά τζιν, αυτή την αίσθηση την επιθυμώ από το προϊόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής.

Το Lactacyd Classic επίσης ήταν ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει αυτή την προστασία που επιθυμείς κατά την διάρκεια της εμμηνορρυσίας. Είναι μια εξαιρετικά απαλή λοσιόν καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής με L-γαλακτικό οξύ και συστατικά που προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας.

ti-prepei-na-gnwrizei-kathe-gynaika-gia-tin-frontida-tis-eyaisthitis-perioxis-mommyjammi3

Τα Lactacyd Μαντηλάκια καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής που έχουν ήπια σύνθεση εμπλουτισμένη με αλλαντοΐνη (γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες) είναι τα must have σε κάθε γυναικεία τσάντα. Αυτό το πακετάκι έχει τοποθετηθεί στην τσάντα μου και με συντροφεύει ειδικά στις φορτωμένες ημέρες, όπου λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι!

Φυσικά το Review μας δεν τελειώνει εδώ αλλά ακολουθεί και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με 3 τυχερές νικήτριες οι οποίες θα κερδίσουν από ένα gel καθαρισμού Lactacyd Oxygen Fresh και ένα πακέτο Lactacyd Μαντηλάκια καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής! ~ ΕΛΗΞΕ ~

ti-prepei-na-gnwrizei-kathe-gynaika-gia-tin-frontida-tis-eyaisthitis-perioxis-mommyjammi4

Τα βήματα για την συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο LactacydGreece

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

 

Καλή επιτυχία!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Όροι διαγωνισμού:
Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 13/10/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η παρακίνηση σε like και follow μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να μεγαλώνουμε την παρέα μας, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους μέσω courier με έξοδα αποστολής του δωροθέτη. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φοβερό το δώρο ???? που μας προσφερετε…
    Μακαρι να σταθω τυχερή ???? θα τρελαθω απο χαρά…
    ???? Τέλειααα!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ