7 Μυστικά για να μιλάς με άνεση και φυσικότητα στην κάμερα

YouTube, η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο μετά το Google και ανήκει στην Google. 7 Μυστικά για να μιλάς με άνεση και φυσικότητα στην κάμερα – Χριστίνα Blogger & YouTuber 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις.

Κανε δικό σου κανάλι στο YouTube: 7 Μυστικά για να Μιλάς με Ανεση και Φυσικότητα στην Κάμερα

Το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο μετά το Google και ανήκει στην Google. Στην Ελλάδα το YouTube έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας καθώς με ένα βιντεάκι παίρνουμε εύκολα και γρήγορα απαντήσεις στα ερωτήματα μας και λύσεις στα προβλήματα μας.

Ο κόσμος προτιμάει όλο και περισσότερο να παίρνει την πληροφορία μέσα από ένα βιντεάκι παρά να διαβάζει ένα κατεβατό με κείμενο. Σύμφωνα με έρευνες, μέχρι το 2019 το 80% του περιεχομένου που θα καταναλώνεται στο ίντερνετ θα είναι βίντεο.

Αν είσαι blogger, ή απλά θέλεις να ξεκινήσεις το δικό σου κανάλι στο YouTube αλλά σε δυσκολεύει η ιδέα να μιλάς στην κάμερα να ξέρεις πως κανένας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας πως να μιλάει με άνεση στον φακό. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις 7 Τips & Τricks που μπορείς να εφαρμόσεις εύκολα για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στην κάμερα.

Να θυμάσαι πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να το θέλουμε πολύ, να το βάλουμε στόχο και να αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο, καλή σου επιτυχία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

Η Χριστίνα είναι Blogger και YouTuber από τη Θεσσαλονίκη που λατρεύει να δημιουργεί και να μοιράζεται μυστικά και tricks για επιτυχημένα Video στο YouTube.

Ξεκίνησε το πρώτο της κανάλι με χειροτεχνίες το Imagine Hearts (https://www.youtube.com/imaginehearts) στα τέλη του 2015 και μέσα σε δυο χρόνια έφτασε τις 530.000 προβολές και 3.800 subscribers.

Πρόσφατα ξεκίνησε ενα νεο κανάλι, το Make Video Greece (https://www.youtube.com/makevideogreece) όπου κάθε εβδομάδα σου δείχνει tips&tricks για το πως να φτιάξεις το δικό σου επιτυχημένο κανάλι στο YouTube.

Ακαδημαϊκή εκπαίδευση/σπουδές: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Τμήμα Οικονομική. Μεταπτυχιακές Σπουδές MSc in Strategic Information Systems Management. Επαγγελματική εμπειρία σε e-Business σε πολυεθνική εταιρία του εξωτερικού.


Θα την βρεις εδώ:

Το Newsletter της με μυστικά για επιτυχημένα Video: http://eepurl.com/c9irIH

YouTube: https://www.youtube.com/makevideogreece

Facebook: https://www.facebook.com/makevideogreece

Instagram: https://www.instagram.com/christina_makevideogreece/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ