Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Μη στριφογυρίζεις γύρω από τις σκέψεις σου!

Αρκετά ενδιαφέρουσα η εβδομάδα, κορυφώνεται το υδάτινο τρίγωνο Δία, Ποσειδώνα! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Μη στριφογυρίζεις γύρω από τις σκέψεις σου! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις  27 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 


Αρκετά ενδιαφέρουσα η εβδομάδα, κορυφώνεται το υδάτινο τρίγωνο Δία, Ποσειδώνα και φεύγουμε… από την σκληρή πραγματικότητα, είτε γιατί υλοποιείται ένα όνειρο μας, μια κρυφή επιθυμία μας, είτε γιατί αλλάζει η ψυχολογία μας και θα νιώσουμε σαν μικροί Θεοί… Όμως, Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο μας τραβάει πίσω, στο εδώ και  τώρα και με την αντίθεση Άρη , Ουρανού, το ξέρεις ότι δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα και τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα… Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 3 Δεκεμβρίου 2017 και σταμάτα να φλυαρείς, να ξοδεύεις την ενέργεια σου και επικεντρώσου στο στόχο σου! Μη στριφογυρίζεις γύρω από τις σκέψεις σου!

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την βελτίωση της ψυχολογίας σου, σαφώς και θα κινηθείς πιο αισιόδοξα και θα ξεπεράσεις εύκολα προβληματισμούς και αρνητικές σκέψεις. Μπορείς να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κριόςβ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους  σε βάζει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης της καθημερινότητας σου, πως ξοδεύεις το χρόνο σου, ποιοι είναι οι φίλοι σου και κυρίως θα επανεξετάσεις τον τρόπο εξάσκησης του επαγγέλματος σου. Σαφώς συμβόλαια και γραφειοκρατικές υποθέσεις ολοκληρώνονται. Κριός γ δεκαημέρου,  προσοχή σε νεύρα, βιαστικές κινήσεις , ατυχήματα και γενικά όλες τις μέρες πρέπει να έχεις το νου σου , καθώς θα ταλαιπωρηθείς και θα «χάσεις» την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ωστόσο, αυτό θα σε κάνει να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να πάρεις  ώριμες αποφάσεις.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί θέματα οικονομικά, θα έχεις στο πλευρό σου τον/την σύντροφο σου ή βελτιώνονται  εργασιακά ζητήματα  και θα έρθουν κάποια έσοδα. Ευνοικές ρυθμίσεις με δάνεια και οφειλές. Σεξουαλική τόνωση. Ταύρε β δεκαήμερουη Πανσέληνος στους Διδύμους ακουμπάει τον τομέα των οικονομικών σου, έτσι έχεις, από τη μια να σκεφτείς πώς να αυξήσεις το εισόδημα σου και από την άλλη, τι να κάνεις για να νιώσεις ικανοποιημένος με τον εαυτό σου. Ουσιαστικά θα αποφασίσεις να διεκπεραιώσεις  τα οικονομικά σου ζητήματα. Ταύρε γ δεκαημέρου, φοβίες, άγχος, ανασφάλεια,  όλα αυτά ξεπηδούν μέσα από ένα «άρρωστο» εργασιακό περιβάλλον και αναρωτιέσαι για το μέλλον σου και θα τα βάλεις με τον εαυτό σου ή με τους άλλους; Προβληματίζεσαι αρκετά σχετικά με τις επιλογές σου.

Δίδυμοι                                

Δίδυμε α δεκαημέρουη Αφροδίτη στον Τοξότη, απέναντι σου , φέρνει κοινωνικοποίηση, τύχη, ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου και είχες καιρό να περάσεις τόσο όμορφα. Ευχάριστες συγκυρίες σε ανανεώνουνΔίδυμε β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φέρνει εσωτερική αναταραχή, προσοχή σε θέματα υγείας αλλά και θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στο τι λες και κάνεις . Συνεργασίες τελειώνουν. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, φυσικά και φανερά εκνευρισμένος με το περιβάλλον σου, νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν, έχεις δηλαδή αρκετά παράπονα από τον φιλικό σου κύκλο και συνειδητοποιείς ότι προσφέρεις χωρίς κανένα αντάλλαγμα; Δες τα πράγματα σφαιρικά και διεκδίκησε το δίκιο σου με επιχειρήματα.

  

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Καρκίνος

Καρκίνος α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί το εργασιακό σου περιβάλλον, μειώνεται ο φόρτος εργασίας και μπορείς να αξιοποιήσεις ποιοτικά το χρόνο σου. Έρωτας στο γραφείο και βελτίωση συναδελφικών σχέσεων. Άσκηση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου. Καρκίνος β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους , σημαίνει προσωρινή εσωστρέφεια για να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης που ήδη βιώνεις και να κάνεις τον απολογισμό σου. Αποφασίζεις να μην τα παρατήσεις. Καρκίνος γ δεκαημέρου, δυσκολίες προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο, εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας και αντιμετωπίζεις  ένα ψυχολογικό πόλεμο .. Ωστόσο, μπορείς και σαφώς θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους και θα απελευθερωθείς.

Λέων

Λέοντα α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ερωτικές επιτυχίες, φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες ή θα ξαναζήσεις ένα παλιό σου φλερτ. Έρωτας , τύχη και πειραματίσου σε τυχερά παιχνίδια.  Μπορείς και έχεις ελεύθερο χρόνο να διασκεδάσεις.  Λέοντα βδεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους κλείνει κύκλους, μια φιλική ή ακόμα και ερωτική σχέση θα τελειώσει και φυσικά είσαι σε φάση ανασύνταξης προσωπικών δυνάμεων. Κάθε εμπόδιο σε καλό.  Λέοντα γ δεκαημέρου, προβλήματα σε μετακινήσεις, αργοπορία σε ταξίδια , λάθος εκτίμηση γεγονότων και γενικά θα κυριαρχήσει ένα κομφούζιο και πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην χάνεις το χαμόγελο σου.

Παρθένος

Παρθένε α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, ευνοεί θέματα οικίας, αναθερμαίνονται οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα έχεις σαφώς καλύτερη ψυχολογία. Κέρδη, και οικονομική ενίσχυση. Έρωτας εν όψει.  Παρθένε β δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους δεν αφήνει περιθώριο για περαιτέρω καθυστέρηση, σίγουρα είσαι πολύ κοντά σε μια νέα θέση στον επαγγελματικό σου χώρο και θα ξεκινήσεις από την αρχή. Παρθένεγ δεκαημέρου, οικονομικά μπερδέματα, δυσκολίες συνεννόησης με εργοδότες και φυσικά νιώθεις ότι κινδυνεύεις από τους ..συνεργάτες ή το αφεντικό σου. Καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρουη Αφροδίτη στον Τοξότη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μικρά, ολιγοήμερα ταξιδάκια, μπορείς να συναντήσεις παιδικούς φίλους και να περάσεις όμορφα με άτομα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Οφέλη μέσα από δημόσιες σχέσεις. Ζυγέ β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα βοηθήσει να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που είχες με το νόμο, με πρώην συντρόφους ή να κλείσεις ένα κύκλο σπουδών. Προσανατολίζεσαι σε κάτι διαφορετικό.  Ζυγέ γ δεκαημέρου,  σωματική κατάπτωση, υπερένταση, άγχος και πολλές, πολλές υποχρεώσεις σε κάνουν να χάνεις τη ψυχραιμία σου και κρατήσου μακριά από εντάσεις και καυγάδες. Προσπάθησε να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Σκορπιός

Σκορπιέ α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί οικονομικά ζητήματα, κερδίζεις έξτρα εισόδημα κάνοντας το χόμπι, επάγγελμα και γενικά θα ξεπεράσεις  πολλές οικονομικές δυσκολίες. Περνάς όμορφα με φίλους. Σκορπιέ β δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους κλείνει εκκρεμότητες που είχες με δάνεια και οφειλές, τακτοποιείς τα οικονομικά σου ζητήματα με μια μικρή όμως οικονομική απώλεια. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.  Σκορπιέ γδεκαημέρου,   θα είσαι αρκετά ευέξαπτος αυτό το διάστημα, δεν θα ξέρεις τι σου φταίει και δεν μπορείς να ηρεμήσεις και αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον περίγυρο σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις εναλλακτικές θεραπείες .

Τοξότης

Τοξότη α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί θέματα σχέσεων, επικοινωνίας, εμφάνιση, μπορείς να κάνεις ψώνια, να φροντίσεις τον εαυτό σου και φυσικά να φλερτάρεις και να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Καλοπέραση και εκτόνωση. ! Τοξότη β δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους, απέναντι σου δηλαδή, τελειώνει δυσλειτουργικές σχέσεις, είσαι σε φάση ανασύνταξης δυνάμεων, ποιος θέλεις να είναι δίπλα σου …και όλα αλλάζουν ξαφνικά και ήταν κάτι που το περίμενες..  Τοξότη γδεκαημέρου, έντονη κοινωνικοποίηση αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο θα νιώθεις μια νευρική υπερδιέγερση και ότι και να γίνεται, να υλοποιείται δηλαδή , δεν θα νιώθεις ότι είναι αρκετό. Συγκράτησε τις αρνητικές σκέψεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη επαναφέρει μυστικές σχέσεις, θα συναντηθείς με το… πεπρωμένο σου και θα περάσεις τέλεια. Φυσικά και θα είναι κάτι απαγορευμένο, ωστόσο δεν μπορείς να είσαι πάντα το καλό παιδί. Θετική ψυχολογία , βελτίωση επικοινωνίας με το περίγυρο. Αιγόκερε β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους, σε βάζει στην διαδικασία επανεξέτασης του εργασιακού σου χώρου, ίσως χρειαστεί να μετατεθείς , να αλλάξεις κατοικία λόγω εργασίας και γενικά θα παιδευτείς με τις ξαφνικές αλλαγές. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Αιγόκερε γ δεκαημέρου,  δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο, αθέμιτος ανταγωνισμός και πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Υδροχόος

Υδροχόε α δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί συμμαχίες, φιλικές σχέσεις  και θα δεις βελτίωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εύκολα τώρα υλοποιείς τις σκέψεις σου και ξέρεις ότι βαδίζεις το δρόμο της ψυχής σου.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους, τερματίζει μια ερωτική σχέση, βλέπεις ότι άδικα προσπαθείς να διατηρήσεις μια κατάσταση που πλέον δεν σε εκφράζει και θα προχωρήσεις παρακάτω. Γενναίες αποφάσεις.  Υδροχόε γ δεκαημέρου, στριμωγμένος νιώθεις, καθώς πρέπει να αξιολογήσεις τη στάση αγαπημένων ατόμων , να επαναξιολογήσεις συντροφικές σχέσεις και να διώξεις ότι περιττό στη ζωή σου . Φοβάσαι να το κάνεις;

Ιχθύες

Ιχθύ α δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Τοξότη διώχνει τον αρνητισμό , φέρνει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και ενισχύεσαι και οικονομικά. Καλή περίοδος για φλερτ, ρομάντζο σε επαγγελματικό χώρο. Ιχθύ β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους, τερματίζει ψυχοφθόρες συνεργασίες, θα πάρεις γενναίες αποφάσεις σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και πιθανόν να αποφασίσεις την μετακόμιση σου. Όλα αλλάζουν.   Ιχθύ γ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, σε λάθος συμφωνίες και προπαντός δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου. Κράτησε μικρό καλάθι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ