H προσωπική μας ρουτίνα ομορφιάς γίνεται πιο tailor-made από ποτέ!

H καθημερινή φροντίδα αναβαθμίζεται με την frezyderm και η προσωπική μας ρουτίνα ομορφιάς γίνεται πιο tailor-made από ποτέ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Φανταζόσασταν ποτέ ότι μια μικρή καθημερινή φροντίδα κρύβει μέσα της όλη την ένταση που χρειάζεται για να αυξήσειστο μάξιμουμ την ομορφιά μας; Κι όμως. Η FREZYDERM καινοτομεί και δημιουργεί μία νέα σειρά που στοχεύει αποκλειστικά στην ενίσχυση της καθημερινής μας περιποίησης.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!

Η επιδερμίδα μας δεν έχει πάντα τις ίδιες ανάγκες. Γιατί λοιπόν να ακολουθούμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα ομορφιάς; Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την καθημερινή περιποίηση επιλέγοντας το στοιχείο εκείνο που χρειαζόμαστε περισσότερομε ολιγοήμερες personalized αγωγέςπου στοχεύουν μόνο εκεί που θέλουμε!

HFREZYDERMέφερε στην Ελληνική αγορά τηνπρώτη ολοκληρωμένη σειρά Personalized Cosmetics, τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE με14 διαφορετικούς κωδικούς υπερσυμπυκνωμένωνσυνθέσων, ο καθέναςμεστοχευμένη δράση,για να κάνουν «boost» στην φροντίδα και την αυτοπεποίθησή μας!

Προσφέρουν:

  • Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με  επιπλέον  δράσεις
  • Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά
  • Ενίσχυση του κυτταρικού μεταβολισμού για την καλύτερη αφομοίωση των δραστικών και την απόκριση του δέρματος
  • Βελτίωση όψης επιδερμίδας
  • Βελτίωση υφής κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας

Εμείς απλώς επιλέγουμε τη 10ημερη αγωγή, που μας ταιριάζει, ενισχύουμε τη δράση και εμπλουτίζουμε τη σύνθεση της ενυδατικής, αντιγηραντικής, και λευκαντικής κρέμαςπου καθημερινά εφαρμόζουμε,χωρίς σε καμία περίπτωση έτσι να υποκαθιστούμε την κρέμα ή τον ορό μας.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ AGE-RETURN-BACK

14 διαφορετικά moderntrends της σύγχρονης κοσμητολογίας που ενισχύουν τη δράση οποιασδήποτε κρέμας περιποίησης για την κάλυψη των αναγκών του κάθε δέρματος:

– αντιγήρανση

– λάμψη

– σύσφιξη

– λεύκανση

– λιπόλυση

– γέμισμα ρυτίδων

– ελαστικότητα

– αναδόμηση

– αντιοξείδωση

– FREZYDERM κώδικας νεότητας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ VELVET CONCENTRATE

Χάρη στην τεχνολογία Velvet – που έκανε διάσημα τα αντηλιακά SunScreenVelvet για τη μοναδική βελούδινη υφή τους – τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE χαρίζουν αμέσως ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και μία βελούδινη, απαλή υφή που δεν σας δίνει καμία κρέμα περιποίησης.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ!

Βρείτε το Perfect match σας!

Τόσες πολλές συνθέσεις. Τόσες πολλές επιλογές. Τόσο πολλοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε παίζοντας με παραπάνω από μία δράσεις. Τα CREAMBOOSTERSVELVETCONCENTRATE μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως και όποτε θέλουμε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα CreamBooster μία ή δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες ή να χρησιμοποιήσετε άλλο CreamBooster το πρωί και άλλο το βράδυ. Όταν τελειώσει η χρήση ενός CreamBooster, μπορείτε να επαναλάβετε τη χρήση του ή να ακολουθήσει διαφορετικό CreamBooster.

Χρήσιμο Tip:

Αφορά όποια αγωγή κι αν ακολουθήσετε – Εφαρμόζετε από μία σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές και απλώνετε σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε τη ρουτίνα περιποίησης με την καθημερινή σας κρέμα ή τον ορό.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΓΗΣ…

  • SKIN RESTART VIT A CREAM BΟΟSTER

Στοχεύοντας στην ενίσχυση της δράσης της κρέμας νυκτός, εμπλουτίζει με ρετινόλη (βιταμίνη Α) την κρέμα και ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος ακόμη και σε συνθήκες υψηλού οξειδωτικού stress. Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η ισχυρή αντιγηραντικήτου δράση.

  • SKIN NURSERY VIT B CREAM BΟΟSTER

Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, καθώς εμπλουτίζει την καθημερινή κρέμα με βιταμίνες του συμπλέγματος B, οι οποίες εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας και αποκαθιστούντην ισορροπία της επιδερμίδας. Παράλληλη, ενισχύουν τoν μεταβολισμό, τη λειτουργικότητα και την ομοιόσταση του δέρματος.

  • ANTIOXIDANTVITCCREAMBΟΟSTER

Εξασφαλίζει έντονη αντιοξειδωτική προστασία. Εμπλουτίζει με βιταμίνη C την καθημερινή κρέμα νύχτας και ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Προσδίδει λάμψη και χρωματική ομοιογένεια και μειώνει τα σημεία γήρανσης.

  • PURE COLLAGEN CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με κολλαγόνο την καθημερινή κρέμα για τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και την ενίσχυση της σφριγηλότητας και της τονικότητάς του.

  • ELASTINREFILLCREAM BΟΟSTER

Ενεργοποιεί τη σύνθεση της ελαστίνηςκαι ενισχύει την ελαστικότητα και την σύσφιξη του δέρματος. Παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από την οξείδωση που προκαλεί το έντονο stress.

  • HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με βιοενεργόυαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους τη καθημερινή κρέμα και προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση, αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και μειώνει τα σημεία γήρανσης

  • ANTISPOT BOOSTER CREAM

Εμπλουτίζει με λευκαντικούς παράγοντες την καθημερινή κρέμα και ενισχύει τη δράση κατά των κηλίδων και των δυσχρωμιών που προκαλούνται από τη βιολογική γήρανση, την υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, την εγκυμοσύνη και τις ορμονικές διαταραχές.

Συνδυάζεται ιδανικά με το FREZYDERMSPOTENDCORRECTIVE

  • PEPTIDES STEMS CREAM BΟΟSTER

Στοχεύει στη νεανική όψη εμπλουτίζοντας με ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα την καθημερινή κρέμα. Παράλληλα, αναστέλλει τη σύνθεση της προγερίνης, της πρωτεΐνης εκείνης που επιταχύνει τη διαδικασία της φυσικής γήρανσης, και ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος

  • WRINKLE PLUMPER CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με φυτικά ενεργά την καθημερινή κρέμα γεμίζοντας τις ρυτίδες από μέσα και μειώνοντας το βάθος τους.

  • EXPRESSION BLOCKER CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με βιομιμητικά πεπτίδια την καθημερινή κρέμα, τα οποία παρεμποδίζουν τις μυϊκές συσπάσεις του προσώπου, και ενισχύει τη δράση κατά των ρυτίδων έκφρασης. Τοαποτέλεσμα είναι μία φυσικά εκφραστική νεανική όψη, ενώ ηνευρομυϊκή λειτουργία αποκαθίσταται πλήρως με τη διακοπή εφαρμογής του προϊόντος.

Το ExpressionBlockerCreamBooster αποτελεί μία ασφαλή εναλλακτική δράση ενέσιμων επεμβατικών θεραπειών.

  • SKIN RADIANCE CREAM BΟΟSTER

Αποκαθιστούμε την κουρασμένη όψη με την αγωγή SkinRadianceCreamBooster. Εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την καθημερινή κρέμα και μειώνει τα σημάδια της κούρασης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα. Ιδανικό για άτομα κάθε ηλικίας με έντονους εργασιακούς ρυθμούς και λίγη ξεκούραση.

  • FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER

Εξασφαλίζει σύσφιγξη και αύξηση της δερματικής πυκνότητας ενώ αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου.

Εμπλουτίζει με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά την καθημερινή κρέμα, ενισχύει το δίκτυο των δομικών πρωτεϊνών και τη δερματική πυκνότητα και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση που οφείλεται σε βιολογική γήρανση, απότομο αδυνάτισμα και την καμπτική στάση του λαιμού (φαινόμενο TechNeck).

  • FACELI POLYSIS CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με φυτικά φλαβονοειδή την καθημερινή κρέμα, ενισχύει το αδυνάτισμα και την αντιμετώπιση των οιδημάτων που προκαλούνται από αυξημένο σωματικό βάρος, διατροφή υψηλής θερμιδικής αξίας, κατανάλωση αλκοόλ – αλατιού – ζάχαρης, μειωμένη πρόσληψη νερού και έλλειψη ασβεστίου και μειώνει τηνόψη «πρηξίματος».

Επιτυγχάνει ισχυρή βελτίωση όλων των δερματικών παραμέτρων (όπως ελαστικότητα, σύσφιξη, λείανση).

  • SUPER BOOSTER

Τελευταίο και ισχυρότερο… Το SuperBoosterμε τη super δράση του. Το μόνο από όλες τις αγωγές με συνδυασμό ενεργών συστατικών με 25 μηχανισμούς δράσης, με αποτέλεσμα ορατά πιο φωτεινό, νεανικό και φρέσκο δέρμα!

Εμπλουτίζει με 25 ενεργά συστατικά την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ενυδάτωση, την αντιοξειδωτική δράση, την αναδόμηση του δέρματος και τη μείωση των σημείων γήρανσης.

Ανακαλύψτε σήμερα τη δράση των νέων Cream Boosters Velvet Concentrate από τη FREZYDERM και ετοιμαστείτε για την πιο tailor-madeπροσωπική ρουτίνα ομορφιάς που είχατε ποτέ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ