Πόσο επηρεάζει το ζώδιο μας τη γευστική μας παλέτα;

Πρωτότυπες και ψαγμένες συνταγές, πληροφορίες για ωφέλημα βότανα και μπαχαρικά και Διαγωνισμός! Πόσο επηρεάζει το ζώδιο μας τη γευστική μας παλέτα;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα φίλοι μου θα σας παρουσιάσω ένα βιβλίο που το λάτρεψα. Αρχικά γιατί αγάπησα την εικόνα του, τις φωτογραφίες και συνολικά το στήσιμο του. Σε λίγο καιρό θα μπούμε στο εορταστικό mood και πραγματικά οι συνταγές που έχει να προτείνει το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ιδανικές για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Η αλήθεια είναι πως όλοι λίγο πολύ ασχολούμαστε με τα ζώδια αλλά λίγοι ξέρουμε κρυμμένες πτυχές όπως για παράδειγμα πως επηρεάζεται η γευστική μας παλέτα από το ζώδιό μας, την Σελήνη ή και τον ωροσκόπο μας. Έχουμε αδυναμία στα γλυκά ή στα αλμυρά και αυτό πως συνδέεται με την προσωπικότητά μας και το ζώδιό μας; Το ξέρατε ότι οι μεγαλύτεροι food lovers είναι οι Ταύροι και οι Καρκίνοι, ότι ο Δίδυμος προτιμά να μιλάει παρά να τρώει, ή ότι ο Σκορπιός θα εκτιμήσει μια μους σοκολάτας; Το ζώδιο μας επηρεάζει κατά πολύ ειδικά σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα τον χαρακτήρα μας και στο σύνολο τις αδρές γραμμές της προσωπικότητάς μας. Συνεπώς γιατί να μη καθορίζει και τις γευστικές μας προτιμήσεις;

Στο MommyJammi διαβάζουμε τα ζώδια κάθε εβδομάδα, με τις αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας. Αυτή την φορά θα το πάμε λίγο πιο πέρα… Θα ταξιδέψουμε στον κόσμο των άστρων και της γεύσης!

Ελάτε να ξεφυλλίσουμε μαζί το βιβλίο που μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ ΕΔΩ και είναι το πρώτο βιβλίο της Χριστίνας Θεοχάρη με φωτογραφίες και food styling από τη Δανάη Ίσαρη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ! ~ΕΛΗΞΕ~

Τα βήματα για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας είναι τα παρακάτω:

Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό μας στο Facebook ΕΔΩ

LIKE στις σελίδες μας στο Facebook Mommyjammi και Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Follow στο Instagram MommyJammi και Minoasbooks

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τετάρτη 08/11/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η παρακίνηση σε like και follow μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να μεγαλώνουμε την παρέα μας, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο (ένα αντίτυπο του βιβλίου) δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν από τα γραφεία των εκδόσεων Μίνωας στην διεύθυνση Κορίνθου 34 και Δαβάκη, στην Μεταμόρφωση αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους στο 210-2711222 για να τους ενημερώσουν πότε μπορούν να παραλάβουν. Οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν απευθείας από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ μέσω ΕΛΤΑ. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ