Προσωποποιημένο παραμύθι – ένα ξεχωριστό δώρο για τα παιδιά σας!

Θα σας παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό παραμύθι, με πρωταγωνιστή το παιδί σας! Προσωποποιημένο παραμύθι – ένα ξεχωριστό δώρο για τα παιδιά σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το αγαπήσαμε δεν έχω κάτι άλλο να σας πω… Το αγαπήσαμε μαμά και κόρη γιατί γνωρίσαμε την Toukitheblom η οποία μας έστειλε αυτό το προσωποιημένο παραμύθι και μας ενθουσίασε! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να σας εξηγήσω τι και πως… Συζητάμε για ένα παραμύθι πρωταγωνιστής του οποίου είναι το παιδί σας. Δίνεται το όνομα του παιδιού σας και οι άνθρωποι το τυπώνουν μέσα στην ιστορία, επιλέγετε και το πρόσωπο του ήρωας, αγόρι; κορίτσι; αν δείτε στο site υπάρχουν επιλογές… Στην συνέχεια λέτε στους ανθρώπους να γράψουν την δική σας αφιέρωση για το παιδάκι στο οποίο προορίζετε το βιβλίο. Τέλος να σχολιάσω και την άψογη χειροποίητη συσκευασία δώρου μέσα στην οποία υπάρχει το βιβλίο.

Ιδανική πρόταση για δώρο που είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσει το παιδάκι το οποίο θα πάρει αυτό το βιβλίο στα χέρια του! Η ιστορία έχει ως εξής… Ο/η πρωταγωνιστής/στρια πρέπει να περάσει μέσα από αρκετές περιπέτειες και δοκιμασίες ώστε στο τέλος να ανακαλύψει το δικό του ξεχωριστό όνομα! Μέσα σε αυτό το ταξίδι θα γνωρίσει διάφορα μαγικά πλάσματα που θα το βοηθήσουν στην δική του αναζήτηση! Μια όμορφη, ευχάριστη ιστορία με πλούσια εικονογράφηση! Το σχετικά μεγάλο μέγεθος του βιβλίου σε συνδυασμό με την τόσο ζωντανή και μαγική εικονογράφηση θα κάνουν εσάς και τα παιδιά σας να ταξιδέψετε μέσα στην ιστορία! Παρακάτω θα δείτε αποσπάσματα του βιβλίου καθώς και τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας για ένα τυχερό παιδάκι!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ λαμβάνει χώρα στην σελίδα μας στο Facebook ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΛΗΞΕ

Δηλώστε την συμμετοχή σας και φτιάξτε το δικό σας μαγικό προσωποποιημένο παραμύθι!

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο Facebook στην σελίδα του Toukitheblom καθώς και στο site τους ΕΔΩ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ