Serum προσώπου γιατί πρέπει να υπάρχουν στην καθημερινή μας ρουτίνα

Είναι γεγονός πως στην κοσμετολογία κερδίζουν διαρκώς έδαφος! Serum προσώπου γιατί πρέπει να υπάρχουν στην καθημερινή μας ρουτίνα – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Οι οροί – serum προσώπου είναι συνήθως σε μορφή τζέλ η έχουν  λεπτόρρευστη κρεμώδης υφή και περιέχουν υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών ,τα οποία διεισδύουν σε μεγαλύτερο βάθος στην επιδερμίδα προσφέροντας στην επιδερμίδα ότι δεν μπορεί να της δώσει μία κρέμα η οποία έχει ως στόχο την προστασία του δέρματος.

Λειτουργούν συμπληρωματικά με τις κρέμες προσώπου και σκοπός τους είναι να προσφέρουν στην επιδερμίδα, τόνωση, ενυδάτωση, αντιγήρανση , σύσφιξη και ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης ,ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος.

Μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά αναλόγως με τις ανάγκες του δέρματος και φυσικά μπορούν να συνδυαστούν διαφορετικές εταιρείες.

Η χρήση των ορών ξεκινάει από την ηλικία των 30 και αναλόγως με τις ανάγκες του δέρματος.

 

Ρετινόλη, είναι το μαγικό συστατικό για την επιδερμίδα μας;

 

 

Στην αγορά υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα εταιρειών και τιμών, ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του.

Το μυστικό στην επιλογή ορού βρίσκεται στις  ανάγκες που υπάρχουν  σε κάθε δέρμα, και να θυμόσαστε ότι οι Ασιάτισσες περιλαμβάνουν στην καθημερινή τους ρουτίνα 3 με 4 ειδη ορών για να έχουν αψεγάδιαστο δέρμα.

Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι η επιπλέον ενυδάτωση που θα χαρίσει στο δέρμα σας και η βελτίωση που θα δείτε στο δέρμα σας σίγουρα θα είναι θεαματική!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ