4 λόγοι να θέλεις ψεύτικες βλεφαρίδες και 1 εύκολος τρόπος τοποθέτησης!

Θα ήταν καλό να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες; Πόσο εύκολα μπορώ να τις τοποθετήσω! 4 λόγοι να θέλεις ψεύτικες βλεφαρίδες και 1 εύκολος τρόπος τοποθέτησης! – Γράφει η beauty vlogger Χρύσα Εμμανουήλ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Facebook: Mumabe Youtube Channel

Γεια σας φίλες μου αναγνώστριες τούτου εδώ του site!!! Ας ξεκινήσουμε την ”κουβέντα” μας με το γεγονός πως όλες μας όταν σκεφτόμασταν ψεύτικες βλεφαρίδες οι απορίες μας ήταν δύο. Θα ήταν καλό να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες; Πόσο εύκολα μπορώ να τις τοποθετήσω! Αυτό το άρθρο είναι εδώ για να σου λύσει αυτές τις απορίες με 4 λόγους που θα σε κάνουν να λατρέψεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και μ ένα βίντεο με τον πιο εύκολο τρόπο για την τοποθέτηση τους!

1ος Λογος ”Δεν μπλέκονται”

Πόσες φορές έχεις δει στα περιοδικά τις σταρς του σινεμά (και όχι μόνο) να ποζάρουν στον φακό και να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου απ τα μάτια τους; Βλεφαρίδες έντονες και πλούσιες που μαγνητίζουν!Βλεφαρίδες σε διάφορα σχέδια και μήκη που όμως έχουν τον ίδιο στόχο, να κάνουν το βλέμμα απροσπέλαστο. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα σου δώσουν το μήκος και τον όγκο που επιθυμείς χωρίς να μπερδεύονται και να κολλάνε μεταξύ τους.

2ος Λόγος ”Είναι τέλειες να φορεθούν κατά την διάρκεια συναισθηματικών στιγμών (γάμοι,δραματικές ταινίες, δύσκολες μέρες κ.τ.λ.)”

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένας εύκολος τρόπος να διατηρείτε την είκονα σας αναλλοίωτη! Η συναισθηματική φόρτιση σε συνδιασμό με έντονη μάσκαρα είναι αρκετά να μας χαρίσουν μαύρες γραμμές κάτω απο τα μάτια μας με κίνδυνο να μοιάζουμε στη ”Ζωή τη ζέβρα” (βλ.Πέπα) ή στο ”kung fu panda” (Όσες είστε μαμάδες τώρα καταλαβαινόμαστε!!!)

3ος Λογος ”Μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη των φυσικών σας βλεφαρίδων”

Αν και οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν περιέχουν ειδικά συστατικά για να βοηθήσουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη των βλεφαρίδων φορώντας τες σαν εναλλακτική της μάσκαρα μπορούν να βοηθήσουν τις φυσικές βλεφαρίδες σας να παραμείνουν ισχυρές και υγιείς δίνοντας τους το χρόνο να αναπτυχθούν χωρίς να αφυδατώνονται και να σπάνε από τα συστατικά της μάσκαρα.

4ος Λογος ”Βοηθούν να διατηρήσεις το δέρμα σου υγειες”

Στη νυχτερινή αφαίρεση του μακιγιάζ μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές κάνοντας απαλές κινήσεις. Επειδή όμως τις περισσότερες νύχτες είμαστε αρκετά κουρασμένες η τριβή που προκαλούμε στην περιοχή των ματιών για να βγάλουμε τη μάσκαρα (που σύμφωνα με έρευνες οι πλειοψηφία των γυναικών δεν την αφαιρεί τελείως) έχει ως αποτέλεσμα να σπάμε και ν απομακρύνουμε φυσικές βλεφαρίδες καθώς και να επιβαρύνουμε την περιοχή γύρο από τα μάτια με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση. Διαδικασίες που αποφεύγουμε με την τοποθέτηση ψεύτικων καθώς αφαιρούνται με μια κίνηση.

Τέλος να σου πω πως ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παραπάνω από μια φορά αν τις απολυμάνεις με οινόπνευμα, το αφήσεις να εξατμιστεί και το φυλάξεις στο κουτί του. Ακολουθεί το βίντεο με τον πιο εύκολο τρόπο για την τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΠαιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης που μας εντυπωσίασαν!
Επόμενο άρθροΔιαβάσαμε το ΑΝΝ του Πιέρ Λεμέτρ
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ