Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πέτα από πάνω σου την σκόνη και τη μιζέρια

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 18 Δεκεμβρίου 2017, ανανεώνει κάθε κύτταρο σου! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πέτα από πάνω σου την σκόνη και τη μιζέρια – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 έως 24 Δεκεμβρίου 


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 18 Δεκεμβρίου 2017, ανανεώνει κάθε κύτταρο σου, αναπτερώνει το ηθικό σου, πετάει από πάνω σου τη σκόνη και την μιζέρια και σε θέλει τολμηρό-δραστήριο και χωρίς προκαταλήψεις. Βοηθάει και η ορθή πορεία του Ερμή, ώστε να φανείς Τυχερός/η και να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά και χωρίς αναβολές-καθυστερήσεις.

Έτσι θετικές εξελίξεις, μαζί όμως με την αυστηρή, υπεροπτική ματιά του Κρόνου, που μόλις μπήκε «σπίτι» του στον Αιγόκερω και θα αρχίσει να κάνει το κουμάντο του…  ακολούθησε τα χνάρια του – υιοθέτησε τα χούγια του…

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου,  με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω βλέπεις να έρχεται η επαγγελματική καταξίωση , βέβαια πάντα μετά από πολύ δουλειά αλλά τουλάχιστον θα είσαι από τους ευνοημένους.  Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Κριός β΄ δεκαημέρου, καθυστερήσεις και αναβολές αντιμετωπίζετε σε ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Είστε σε φάση αναμονής.  Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ειναι ανανεωτική, φέρνει νέες γνωριμίες, ανοίγουν οι ορίζοντες σας, γνωρίζετε κόσμο διαφορετικής κουλτούρας και δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας από απόσταση.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου,    με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, σοβαρεύεις αρκετά, αλλάζει η ψυχολογία σου και μπαίνεις σε φάση ξεκαθαρίσματος. Άμεσος προγραμματισμός σε σπουδές και ταξίδια.    Ταύρε β’ δεκαήμερου, η σωστή οικονομική διαχείριση των περιουσιακών σου αγαθών, κληρονομικά καθώς και χρήματα που μοιράζεσαι σε αναγκάζουν να ασχοληθείς με την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας σου. Τρέχεις να προλάβεις.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, διευκολύνει την οικονομική σου θέση, ξαφνικά έχεις δίπλα σου θερμούς υποστηρικτές και είσαι σε πλεονεκτική θέση.  Πιθανόν να λάβεις απρόβλεπτα κέρδη.

Δίδυμοι                                          

Δίδυμε α’ δεκαημέρουμε Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα οικονομικές δοσοληψίες, θέλεις να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου και κυρίως να απαλλαγείς από δυσλειτουργικές συνεταιρισμούς.  Ένταση σε ερωτικές σχέσεις. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ερωτικά πισωγυρίσματα, ανατρέχεις συχνά στο παρελθόν για να βρεις τη χαρά και αυτό σε κάνει επιθετικό και απόμακρο. Μην προκαλείς την τύχη σου. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη χαράζει μια νέα πορεία στην προσωπική σου ζωή, νέες εκκινήσεις και μια γνωριμία που εξελίσσεται γρήγορα σε κάτι πιο σταθερό. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, απέναντι σου , δέχεσαι πιέσεις για επισημοποίηση της προσωπικής σου ζωής και σου δίνεται η ευκαιρία να επανεκτιμήσεις τη σχέση σου. Αποφάσεις που σε καθορίζουν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η στάση σου απέναντι σε πρώην εργασιακό περιβάλλον θα αλλάξει, έρχεσαι σε επαφή με παλιούς συνεργάτες και προχωράς στην έναρξη μιας νέας κοινής δραστηριότητας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον, θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου  και αλλάζουν τα σχέδια σου προς το καλύτερο. Στροφή στην υγιεινή διατροφή.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με Ήλιο  και Κρόνο  στον Αιγόκερω, αλλάζουν οι συνθήκες της εργασίας σου, αρχίζεις και μετράς αντίστροφα τον χρόνο, βέβαια πριν αποφασίσεις να τερματίσεις μια συνεργασία, πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου. Ζύγισε τα υπερ και τα κατά. Λέοντα β’ δεκαημέρου, συναντήσεις , φλερτ και αρκετό ρομάντζο έχει η εβδομάδα και καλό θα ήταν να αποφύγεις το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά.  Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη υπόσχεται να σε αποζημιώσει για το παρελθόν, λύνονται παρεξηγήσεις και θα κάνεις αυτό που επιθυμείς, χωρίς να φοβάσαι. Ελευθερία κινήσεων, προσωπική άνοδος.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, θα θελήσετε να κατανοήσετε περισσότερο την ερωτική σου ζωή και θα πάρεις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με μια κοντινή σου σχέση. Ξεκαθαρίζει το τοπίο.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, οικογενειακά μαζώματα έχουν οι μέρες και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις με ηρεμία οικογενειακά ζητήματα. Δώστε την προσοχή και την αγάπη σου. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μιλά για μια νέα συγκατοίκηση, αποφασίζεις να προχωρήσεις τη σχέση σου και να χτίσετε, από κοινού, το καταφύγιο σας. Επισημοποίηση, ευτυχής οικονομική εξέλιξη.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, φροντίζεις περισσότερο οικογενειακά θέματα, αποφεύγεις με διπλωματία τις εντάσεις και είσαι πρόθυμος να υποχωρήσεις, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η διαίσθηση σου , σε οδηγεί στον σωστό δρόμο, όσο και να αναπολείς στο παρελθόν, το ξέρεις ότι πρέπει να προχωρήσεις χωρίς δεκανίκια και πιθανόν μόνος. Επανασυνδέσεις με φίλους. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοεί επιχειρηματικά ξεκινήματα, δραστηριότητα μέσα στο διαδίκτυο και προβολή της δουλειάς σου . Αυξημένη δημοσιότητα και επιτυχία μέσα από εκδόσεις, συγγραφή.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, μπαίνεις σε διαδικασία αναζήτησης προσωπικών μέσων εξέλιξης και θα οργανώσεις με υπομονή(πλέον) τα σχέδια σου. Συγγενικά άτομα σε χρειάζονται.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  επιστροφές χρημάτων σε ξαφνιάζουν ευχάριστα, καθώς και μια νέα πηγή εσόδων εμφανίζεται και άρχισε να αποταμιεύεις. Τώρα έχεις .. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δίνει μια νέα πηγή εσόδων, επεκτείνεται η δουλειά σου(εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ) και είσαι σε ανοδική φάση. Κέρδη από διαφορετικές πηγές. Προαγωγή.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, περιορίζεσαι οικονομικά, δίνεις μεγαλύτερη αξία στο χρήμα και αυτό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση και να αποφεύγεις τις σπατάλες. Σωστή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, μεγαλύτερη προσήλωση στους στόχους σου, έχεις καταλάβεις πλέον ότι εσύ κρατάς την τύχη στα χέρια σου και θα γίνουν νέες συνεργασίες που θα σου επιστρέψουν το κέφι και την χαρά.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, είναι καλός οιωνός για ότι θέλεις να πετύχεις , επαγγελματικές εκκινήσεις σε βγάζουν από αδιέξοδα και πιθανή γνωριμία που θα σε συναρπάσει . Έρωτας εν όψει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στο ζώδιο σου,  αποφασίζεις και ..διατάζεις, δηλαδή έχεις πάρει τη ζωή στα ..σοβαρά και θα προχωρήσεις σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Γενική σταθεροποίηση. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  ξεμπλοκάρει η ερωτική σου ζωή, καθώς δεν θέλεις να ασχοληθείς με το παρελθόν και θα πεις ναι σε μια καινούργια γνωριμία. Υπαρξιακά ερωτήματα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα βελτιώσει την ψυχολογία σου, θα νιώσεις τεράστια ανακούφιση, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα ξεκαθαριστούν και θα συμφιλιωθείς με άτομα που αγαπάς και εκτιμάς. Νέα εργασιακή απασχόληση.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, θα φαίνεσαι αρκετά απόμακρος από το φιλικό σου κύκλο, καθώς θα θέλεις να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να επανεκτιμήσεις τα σχέδια σου. Καιρός να χαλαρώσεις.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  επανασύνδεση με φίλους γνωστούς που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και να ανανεωθείς ψυχολογικά.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δίνει ευκαιρίες για δημιουργία ενός κύκλου, αυξημένη κοινωνικοποίηση και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις μια ιδέα σου . Επίτευξη στόχων. Στήριξη από φίλους.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, με Ήλιο και Κρόνο στον Αιγόκερω, καλό είναι να αποφεύγεις τις εξομολογήσεις και τις συζητήσεις , καθώς θα νιώσεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν και ίσως προσωρινά απογοητευτείς.  Προτεραιότητα έχει η επαγγελματική σου ζωή.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευκαιρία να δράσεις αποτελεσματικά και να φανεί η αξία σου . διαπραγματεύσεις με άτομα εξουσίας αναπτερώνουν το ηθικό σου. Υπάρχει φως στο τούνελ.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, υπόσχεται να σου χαρίσει καταξίωση, υλική ανταμοιβή και μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία, θα αλλάξεις τη ζωή σου. Προς το καλύτερο!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ