Φτιάξτε χειροποίητα ημερολόγια τοίχου με παλέτα χρωμάτων!

Βάλτε κάτω τα υλικά που έχετε μαζί με τα παιδάκια σας και αφήστε την φαντασία να δουλέψει! Φτιάξτε χειροποίητα ημερολόγια τοίχου με παλέτα χρωμάτων!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Άλλη μια παράδοση που τείνει πλέον να εδραιωθεί στο σπίτι μας εκτός από τα γούρια τα οποία φτιάχνουμε (δείτε παρακάτω) είναι να φτιάχνουμε και τα ημερολόγια τοίχου για τα οποία φέτος χρησιμοποιήσαμε υλικά από τα Flying Tiger Hellas! Δείτε περισσότερα και ΕΔΩ

Φτιάξτε αρωματικά γούρια με ξυλάκια κανέλας!

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα κομψά γούρια!

Παράλληλα φτιάχνουμε και τα ημερολόγια τοίχου που επίσης χαρίζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Πέρσι χρησιμοποιήσαμε ξύλινες κουτάλες την οποία κατασκευή μπορείς να δεις ΕΔΩ. Φέτος αντί να χρησιμοποιήσουμε ξανά ξύλινες κουτάλες είπα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πολύ cute ξύλινες παλέτες χρωμάτων που πήραμε από τα tiger μαζί με τα λατρεμένα μας ξωτικά! Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν αρχικά να βρούμε χρόνο… διότι αυτές τις ημέρες ένα “ζόρισμα” το έχουμε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων επαγγελματικών, σχολικών κλπ κλπ Βρήκαμε λοιπόν το χρόνο, βάλαμε όλα κάτω τα υλικά, κάναμε διάφορους συνδυασμούς και καταλήξαμε στους αγαπημένους!

Καλή μας Χρονιά λοιπόν με Υγεία, Αγάπη και μπόλικη έμπνευση!

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω φτιάξει ημερολόγια! και απο πέρισυ που ειδα την ιδέα σου, μου αρεσε πολύ! Το φετινό είδικά είναι αξιολάτρευτο. Τελεια η ιδέα της παλέτας, υπεροχο το ξωτικό και έχει και πομ πομ!!!!

  2. η αλήθεια είναι πως βάλαμε πολλά πράγματα μαζί για να την γεμίσουμε λίγο αλλά τελικά γλυκά βγήκαν! Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ