Πως θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μαύρο smokey αυτές τις γιορτές!

Το smokey eye, τo eyeliner και τα κόκκινα χείλη είναι ότι έχουν αγαπήσει οι γυναίκες περισσότερο! Πως θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μαύρο smokey αυτές τις γιορτές! – Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Facebook: Mumabe Youtube Channel

 

 

 

 

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά φίλες μου πως η τεχνική του smokey eyes στο μακιγιάζ έχει γίνει κλασική! Τολμώ να πω πως αυτό το look μαζί με τη γραμμή του eyeliner και τα τολμηρά κόκκινα χείλη είναι ότι έχουν αγαπήσει οι γυναίκες περισσότερο στην ιστορία του μακιγιάζ!
Είτε σε σκοτεινές μαύρες, γκρίζες αποχρώσεις είτε καφέ ή χάλκινες τα σκούρα μάτια ταιριάζουν σχεδόν σε όλες. Σετάρεται εύκολα με ένα ”γυμνό” χείλος σε nude αποχρώσεις αλλά για τις πιο τολμηρές γιατί όχι και με ένα έντονο μεταλλικό κραγιόν που είναι και στις τελευταίες τάσεις.
Διασημότητες όπως η Gigi Hadid, η Amber Heard και η Kim Kardashian υιοθετούν συχνά smokey eye looks ενώ το ”καπνιστό” μάτι έχει την τιμητική του και από άντρες όπως για παράδειγμα στην δεκαετία των 80’ς με τον Robert Smith (leader της μπάντας The Cure) και στα 90’ς με τον Marilyn Manson.
Πως μπορείς όμως να πετύχεις μόνη σου εύκολα ένα μαύρο glam smokey eye για τη βραδιά του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς; Πως μπορούμε ένα κλασικό make up look να το πασπαλίσουμε με το κοριτσιστικό glitter που όλες λατρεύουμε; ‘Όλες οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί φυσικά αναλυτικά και με tips που θα σε βοηθήσουν!!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Η φίλη σου,
Μumabe!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΓιορτινό μακιγιάζ και λάθη που πρέπει να αποφύγουμε!
Επόμενο άρθροΠως θα κάνουμε τις αγορές μας μέσω διαδικτύου με ασφάλεια;
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ