Χειροποίητο στεφάνι γούρι με ξωτικά!

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είναι να χαρίσεις χειροποίητα γούρια στους αγαπημένους σου. Ας φτιάξουμε ένα Χειροποίητο στεφάνι γούρι με ξωτικά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα συγκεκριμένα μίνι στεφανάκια γουράκια τα έφτιαξα σε ένα βράδυ έχοντας πάρει την ιδέα από μπομπονιέρα βάφτισης που είχε αντίστοιχα στεφανάκια. Χρησιμοποίησα μίνι στεφάνια από φελιζολ τα οποία έντυσα με κορδέλα λινό σε μπεζ χρώμα της άμμου δημιουργώντας στο κάτω μέρος έναν φιόγκο με την ίδια κορδέλα, λίγο σπάγκο σε φυσικό χρώμα και στερεώνοντας, ένα μικρό ξύλινο κουμπάκι και δύο μίνι χρυσά κουδουνάκια.

Η προσθήκη μετά ήταν το μεταλλικό γούρι και τα ξωτικά. Τα υπέροχα ξωτικά ήταν στερεωμένα σε σπάγκο ως γιρλάντα και εγώ έκοψα δύο μόνο όσα χρειαζόμουν για το ένα στεφάνι. Φέτος, φτιάξαμε τρία διαφορετικά γούρια και χρησιμοποιήσαμε υλικά κυρίως από τα Flying Tiger Hellas! Δείτε περισσότερα και ΕΔΩ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μια πραγματικά εύκολη κατασκευή που μπορείτε να κάνετε κάθε εποχή του χρόνου χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα κάθε φορά υλικά! Πάντα τα εποχιακά στεφανάκια αποτελούν εξαιρετική λύση για δώρο αλλά και πρόταση για την διακόσμηση στο σπιτικό σας! Φυσικά το αποτέλεσμα απογειώνεται όταν είναι φτιαγμένο και από τα χεράκια σας!

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στα υπόλοιπα δύο γούρια που φτιάξαμε φέτος!

Φτιάξτε αρωματικά γούρια με ξυλάκια κανέλας!

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα κομψά γούρια!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ