Μπομπ ο μάστορας – περιπέτεια στα ψηλά!

    Νέες περιπέτειες που θα συναρπάσουν τα μικρά παιδιά! Μαζί με το βιβλίο και τετράδιο δραστηριοτήτων! Μπομπ ο μάστορας – περιπέτεια στα ψηλά!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Πως επιλέξαμε να περάσουμε το απόγευμα μας; Μα φυσικά παρέα με το Μπόμπ τον μάστορα και με τις νέες του περιπέτειες στα ψηλά από τις Εκδόσεις Μίνωας! Στην Κωνσταντίνα αρέσει πολύ η συγκεκριμένη σειρά και για να είμαι ειλικρινής με το που έφερα στο σπίτι το βιβλίο και το τετράδιο δραστηριοτήτων αμέσως τα πήρε στο δωμάτιο της! Ξεκίνησε να ζωγραφίζει τις σελίδες και να λύνει τις ασκήσεις.

     

    Ο Μπομπ ο Μάστορας και η ομάδα του αναλαμβάνουν να φτιάξουν τον ανελκυστήρα στον πιο ψηλό ουρανοξύστη της πόλης, ώστε η δήμαρχος να φτάσει στην κορυφή του.
    Θα μπορέσουν να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν το έργο τους; Δείτε όλη την σειρά των βιβλίων καθώς και των τετραδίων με δραστηριότητες από τις Εκδόσεις Μίνωας ΕΔΩ!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ