Ef Zin Creations τα χειροποίητα κοσμήματα που έγιναν λατρεία!

Θα σου δείξω την συλλογή μου! Χειροποίητες δημιουργίες που ανανεώνουν το look μου στο λεπτό! Ef zin Creations τα χειροποίητα κοσμήματα που έγιναν λατρεία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Αγαπώ ιδιαίτερα κάθε τι χειροποίητο και νομίζω πως αυτό φαίνεται! Είναι πολλές οι φορές που η ίδια δημιουργώ και σας παρουσιάζω τις δικές μου χειροποίητες δημιουργίες και οι οποίες με κάνουν να νιώθω δημιουργική! Στο κομμάτι του αξεσουάρ επίσης μου αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες με τα υλικά τις επιλογής μου αλλά και από ανθρώπους που συνδυάζουν υπέροχα χρώματα και υλικά.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους, του οποίου, μέρος των δημιουργιών του σας παρουσιάσω είναι η φίλη Ζήνα από το Ef Zin Creations. Την εμπιστεύομαι απόλυτα τόσο για τα υλικά που χρησιμοποπιεί αλλά και για τους συνδιασμούς που κάνει! Δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχω δείξει υπέροχες δημιουργίες της που φορώ η ίδια! Πριν πάμε να δείτε μερικές από αυτές κάντες μια βόλτα από:

το Blog της: http://www.efzincreations.com/

την σελίδα της στο Facebook: ΕυΖην Creations

και το Instagram account της: efzincreations

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω (μεταξύ άλλων) ακριβώς το ίδιο σετάκι με το μαύρο πουά δακτυλίδι και σκουλαρίκια! Μιλάμε είναι καταπληκτικά και ταιριάζουν με τα πάντα! Η Ζήνα είναι όντως φοβερή σε ότι και αν φτιάχνει!

  2. Ω!!!!! χιλια ευχαριστω Μαράκι μου!!!!! Κοκκίνησα!!!! Σε ευχαριστω και για τις υπέοχες φωτο σου! είναι ανεπανάληπτες 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ