Έκλειψη Σελήνης στις 31! Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Θα μου πείτε ακόμα καλημέρα δε μας είπε το 2018 και ξεκινά με έκλειψη τον πρώτο μήνα; Έκλειψη Σελήνης στις 31! Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology

Και εκεί που είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον Ιανουάριο έχοντας μόλις συνέλθει από την κρεπάλη των Χριστουγέννων, μας κάνει την έκπληξη με μια έκλειψη Σελήνης στις 31! Θα μου πείτε ακόμα καλημέρα δε μας είπε το 2018 και ξεκινά με έκλειψη τον πρώτο μήνα; Τι να κάνουμε, τα βάζει κανείς με τους ουρανούς; Μπορείς όμως να τους πάρεις υπόψη για να ξέρεις τι σου έρχεται! Άκου λοιπόν!

Έκλειψη Σελήνης σημαίνει βασικά ένα πράγμα, οι πύλες του υποσυνειδήτου ανοίγουν. Ό,τι είναι κρυμμένο μπορεί να φανερωθεί, να βγει στην επιφάνεια. Η συγκεκριμένη γίνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Ο Λέοντας είναι αρχοντικός και λειτουργεί με την καρδιά ενώ ο Υδροχόος είναι αμερόληπτος και λειτουργεί με το μυαλό. Αυτή η έκλειψη λοιπόν μας καλεί να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Φέρνοντας τον νου και τα οράματα του Υδροχόου μέσα στην καρδιά και τη ζέση του Λέοντα, μπορούμε να πετύχουμε όμορφα και εμπνευσμένα πράγματα.

Παράλληλα όμως, κάθε ζώδιο καλείται να τα πραγματώσει σε διαφορετικούς τομείς. Πάμε να τους ρίξουμε μια ματιά!

Κριός

Οι σχέσεις, η δημιουργικότητα και τα παιδιά είναι οι τομείς στους οποίους μπορεί να δεις “κίνηση” αυτό το διάστημα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και “αποκαλύψεις”. Προσπάθησε ειδικά στις σχέσεις και στη δημιουργικότητα να συνδυάσεις την καρδιά με τον νου (αν το κάνεις πες μου και μένα το πως!)

Ταύρος

Η οικογένεια και το σπίτι είναι οι τομείς που θα επηρεαστούν. Πράγματα που ήθελες να κρατάς κρυμμένα ή που άλλοι ήθελαν να μείνουν έτσι, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Οι σχέσεις λοιπόν με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να έχουν εντάσεις. Έχε επίσης στο νου σου ότι οι μέρες γύρω από την έκλειψη δεν ευνοούν τις μετακομίσεις.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία δυσκολεύει αυτές τις μέρες. Ίσως χάνεις τα λόγια σου ή το μυαλό σου μπερδεύεται από το πλήθος των συναισθημάτων που κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του από το πουθενά. Αν δεις ότι κάτι δεν λειτουργεί άφησέ το για αργότερα.

Καρκίνος

Ίσως στριμωχτείς λίγο οικονομικά αυτές τις μέρες. Ίσως πάλι αναθεωρήσεις κάποιες αξίες και κάποιες προτεραιότητες. Αυτοί είναι οι τομείς που θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη. Αξιολόγησε τόσο με την καρδιά όσο και με το νου. “Είναι αυτό σημαντικό για εμένα;”

Λέων

Η έκλειψη γίνεται στο δικό σου ζώδιο και ίσως σου φέρει κάποια νέα ή κάποια αποκάλυψη που δεν την περίμενες. Υπάρχει επίσης η περίπτωση παλαιότεροι φόβοι σου ή ανασφάλειες να έρθουν στην επιφάνεια. Μην τρέξεις μακριά τους, όρμα κατά πάνω τους!

Παρθένος

Η έκλειψη λαμβάνει χώρα “μέσα” στο υποσυνείδητό σου οπότε όπως καταλαβαίνεις μπορεί να βγουν πολλά στην επιφάνεια. Ίσως νιώσεις ότι θες να αποτραβηχτείς αυτές τις μέρες και προτιμάς την απομόνωση. Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, είναι η ευκαιρία να εργαστείς σοβαρά με αυτό και να προχωρήσεις στην αυτογνωσία σου.

Ζυγός

Ίσως αυτές τις μέρες μάθεις πράγματα από το φιλικό σου περιβάλλον που δεν τα γνώριζες ή τα καταλάβαινες διαφορετικά. Δώσε επίσης σημασία στις σχέσεις σου γιατί η έκλειψη προκαλεί κινητικότητα και εκεί.

Σκορπιός

Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που επηρεάζεται κυρίως από την έκλειψη. Πρόσεξε τυχόν παρασκηνιακές κινήσεις. Δώσε βάση και στην οικογένειά σου καθώς ίσως κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο. Εδώ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το νου και την καρδιά μαζί.

Τοξότης

Οι σπουδές, οι ανώτερες γνώσεις κάθε είδους και η κοσμοθεωρία σου θα επηρεαστούν από αυτή την έκλειψη. Περίμενε το καινούριο σε αυτούς τους τομείς καθώς ο παλιός τρόπος λειτουργίας σου δε φαίνεται να αποδίδει τα αναμενόμενα.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα επηρεαστεί κυρίως από την έκλειψη όπως επίσης και το τι θεωρείς σημαντικό. Θέσε προτεραιότητες! Ίσως συμβεί κάτι που θα σε αναγκάσει να χάσεις τον έλεγχο για λίγο. Θα πρέπει τότε να αναρωτηθείς αν τον είχες ποτέ πραγματικά κι αν αξίζει να νομίζεις πως τον έχεις…

Υδροχόος

Οι σχέσεις κάθε είδους είναι ο τομέας στον οποίο μπορεί να δεις “κίνηση” αυτό το διάστημα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, νέες συμμαχίες και “αποκαλύψεις”. Δες αν η επικριτική σου στάση για κάποιον, βασίζεται περισσότερο στη δική σου προβολή παρά στην αντικειμενική πραγματικότητα.

Ιχθύς

Η καθημερινότητα ίσως αλλάξει ρυθμούς αυτό το διάστημα. Δώσε προσοχή στην υγεία σου καθώς θα είσαι ευαίσθητος. Ίσως επίσης νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς αυτές τις μέρες. Αυτή η έκλειψη σου δίνει κι άλλη μια ευκαιρία να αναρωτηθείς αν με τις επιλογές σου τελικά υπηρετείς τους άλλους ή εσένα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ