Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1 έως 7 Ιανουαρίου 2018!

Καλό το κλίμα την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο τρέφει ζωντανές τις επιθυμίες σου! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1 έως 7 Ιανουαρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1 έως 7 Ιανουαρίου 2018


Η Πανσέληνος στον Καρκίνο τρέφει ζωντανές τις επιθυμίες της ύπαρξης σου και την ανάγκη να μοιραστείς το συναίσθημα σου, να αφήσεις ελεύθερες τις ευαισθησίες σου, να ονειρεύεσαι και φυσικά να μην απελπίζεσαι-κλείνεσαι, ακόμα και όταν όλα φαίνονται να πάνε στραβά και ανάποδα; Έλα,  καλό το κλίμα για την πρώτη εβδομάδα του χρόνου  α)με τον Ουρανό να έρχεται στα συγκαλά του, έτσι και για να βγεις από… το καβούκι σου, β) με τον Κρόνο να απαιτεί σύνεση και οργάνωση και φυσικά γ) με τον Ποσειδώνα, όπως πάντα που σε καθυστερεί.. με τα ερωτικά του «υπονοούμενα». Αγαπάς, το ξέρω… (ότι) το  θέλεις, αλλά πλέον και το μπορείς.

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, η παρουσία του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, είναι εμφανής, καθώς ξαφνικά θα μαζευτείς, θα γίνεις πιο επιλεκτικός στις συνεργασίες σου και κυρίως θα ενδιαφέρεσαι για την εικόνα σου. Πιέσεις από άτομα ηλικιωμένα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου. Κριός β΄ δεκαημέρου, δυναμικές μέρες για να γευτείς συναίσθημα, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και γενικά να νιώσεις ότι σε αγαπάνε , άνευ όρους και ..απεριόριστα. Θετικές συγκυρίες με την Πανσέληνο στον Καρκίνο για να βγεις από επαγγελματικά αδιέξοδα… Κριός γ’ δεκαημέρου, ο Ουρανός σε ορθή πορεία, θα σε αποσυντονίσει , αρκετά..καθώς βλέπεις, βιώνεις ξαφνικά γεγονότα που σε βγάζουν από την καθημερινότητα σου. Είσαι όμως στην τελική ευθεία.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, αφορά την ψυχολογία σου , νιώθεις αρκετά εγκλωβισμένος στο εδώ και τώρα, το μυαλό σου τρέχει μακριά, αλλά πρέπει να μείνεις εδώ και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Δεν γίνεται αλλιώς. Ταύρε β’ δεκαήμερου, μέσα σε πελάγη ευτυχίας, βιώνεις έναν έρωτα, μια επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο και γενικά είσαι σε καλή διάθεση,  αλλά και έχεις επιτυχίες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο διώχνει τα κακώς κείμενα και διορθώνονται λάθη του παρελθόντος… Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριόείναι εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα, έχεις βιώσει με «περίεργο» τρόπο τον άλλο σου εαυτό και ότι βγήκε στην επιφάνεια, τώρα επιβάλλεται να φύγει  να διαλυθεί. Δουλεύεις ακόμα με το παρασκήνιο.

Δίδυμοι        

                                                
Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, σε βάλει να σκέφτεσαι περισσότερο οικονομικά θέματα και δεν έχεις όρεξη για έρωτες και άλλα τέτοιου είδους ερεθίσματα. Μη διώχνεις την τύχη σου. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνοφέρνει μια εξομάλυνση δυσκολιών, κυρίως για οικονομικά θέματα και μπορείς να καλύψεις σταθερές ανάγκες. Έχεις βελτιώσει αρκετά τη ζωή σου. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ο Ουρανός στον Κριό σε ορθή πορεία, ανατρέπει το σκηνικό σε φίλους, αλλαγή φίλων αλλά και εχθρών, θα παρατηρήσεις ότι αλλάζεις σιγά σιγά στρατόπεδο και είσαι έτοιμος για μεταμορφωτικές, ανανεωτικές καταστάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μπαίνεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος και σαφώς θα γίνεις πιο επιλεκτικός. Επαγγελματικές προτάσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σου , αφορά βέβαια την φυσική σου κατάσταση,ίσως βρίσκεσαι σε υπερδιέγερση, χωρίς να σημαίνει ότι βιώνεις κάτι κακό. Ίσα ίσα , έχεις ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες και μπορείς να εκπληρώσεις στόχους. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, σε κάνει, ίσως άτσαλα… να ξεμπερδεύεις με άτομα ή ένα περιβάλλον που σε καταπιέζει. Όλα ανατρέπονται.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου , είναι καταλυτική, για να «πάρεις» τα πάνω σου , με την έννοια , ότι έχεις γίνει αρκετά πιο υπεύθυνος, θέλεις να μην αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες και ίσως έχεις ένα θέμα με την… κούραση. βρες χρόνο να ξεκουράζεσαι. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Καρκίνο , τακτοποιεί, εν μέρει, φόβους, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να υποφέρεις συνέχεια, εξαιτίας «αόρατων» εχθρών και σε κάνει πιο ..επαγγελματία. Ερωτικές επαφές ευνοούνται. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για ευκαιρίες, εκτός συνόρων, εκπλήρωση σχεδίων και φυσικά τακτοποίηση νομικών ζητημάτων. Ξέρεις τι ζητάς;  

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου , σε φωτίζει, καθώς φεύγουν οι εμμονές, γίνεσαι σαφώς πιο σκεπτικός, αλλά ξέρεις πλέον πως να προφυλάσσεσαι από τις κακοτοπιές. Αποφεύγεις ότι δεν μυρίζει..σταθερότητα. Παρθένε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, είναι ευνοϊκή για να πάρεις τα μαθήματα σου… τελειώνεις με δήθεν ανιδιοτελείς φιλίες και ουσιαστικά μαθαίνεις πως να προφυλάσσεσαι. Μοιραίες συναντήσεις ομορφαίνουν τις μέρες σου. Παρθένε γ’ δεκαημέρουη ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, φέρνει αναταραχές , που βέβαια ήδη βιώνεις, σε οικονομικές συνεργασίες και πρέπει να δεις κατάματα την αλήθεια. Μην εθελοτυφλείς σε ζημιογόνο κατάσταση. Υπερβολή με το σεξ.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, αφορά θέματα κλειστά, οικογενειακά, νιώθεις έναν περιορισμό, υφίστασαι κάποιου είδους εξαναγκασμό και φαίνεται πως θέλεις να επαναστατήσεις. Προσωρινά βλέπω δέσμευση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Καρκίνο , είναι διέξοδος, σε επαγγελματικά ζητήματα, υποστηρίζεσαι από άτομα εξουσίας ή από ένα παρασκήνιο που δρα υπερ σου. Γενικά είσαι από τους ευνοημένους. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, δηλαδή απέναντι σου , θα σε κάνει «μονομάχο» θα πολεμάς δηλαδή με όλους και με… όλα. Είσαι σε φάση ουσιαστικών ανατροπών και επιθυμείς πλέον το… ασυμβίβαστο αλλά προσωρινά, ακατόρθωτο;

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου , είναι θετική, καθώς μπορείς να βάλεις γερές βάσεις, να στηρίξεις τα σχέδια σου και να αναπτύξεις προσωπικές δεξιότητες. Γενικά, τώρα έχεις πλάνο.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, φυσικά δεν σου χαϊδεύει τα αυτιά, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το Φως, για να ταξιδέψεις , εκεί που θέλεις , αρκεί βέβαια να το ζητάς μέσα από την καρδιά σου . Ουσιαστική αλλαγή προσανατολισμού. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, ευτυχώς αποδεσμεύει την καθημερινότητα σου, βέβαια θα είσαι , συμπεριφέρεσαι άτσαλα και ίσως αρκετά απείθαρχα, ωστόσο τολμάς βήματα σε εργασιακά θέματα. Γνωριμίες που σε ενδυναμώνουν.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, και στα οικονομικά σου, στην τσέπη σου, σε μαζεύει, διορθώνεις τυχόν κακώς κείμενα που αφορούν τον προυπολογισμό και φαίνεται να τα ..μετράς όλα! Ελπιδοφόρα μηνύματα για μια νέα απασχόληση. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Καρκίνο, αφορά κοινά περιουσιακά στοιχεία, είσαι σε φάση ξεκαθαρίσματος και γρήγορα θα απαλλαγείς από δαπανηρές εκκρεμότητες. Προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, φέρνει ανατροπές, ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικές γνωριμίες και αισθάνεσαι ότι πετάς .. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Ευκαιρίες για αύξηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου , δεν σε τρομάζει, είσαι συνηθισμένος να κάνεις το σωστό και φυσικά δεν φοβάσαι να δουλέψεις και να κουραστείς. Δουλεύεις ακόμα και τις αργίες. Στόχοι που σε δυσκολεύουν . Ανάγκη δέσμευσης. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Καρκίνο, απέναντι σου, κλείνει τον φαύλο κύκλο προβληματικών σχέσεων και αρχίζεις να σκέφτεσαι το αύριο και με ένα καινούργιο ταίρι. Νέες προσωπικές εξελίξεις θα σε ανανεώσουν. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, αλλάζει τελείως το οικογενειακό σου πλαίσιο, έχεις εξελίξεις, πιθανόν αποφασίζεις τη μετακόμιση που σκεφτόσουν και έχεις, βιώνεις παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, αφορά βέβαια τον ψυχισμό σου, είσαι αρκετά προβληματισμένος για την πορεία της προσωπικής σου κατάστασης και συνειδητοποιείς ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Καιρός να επανορθώσεις. Πιθανά προβλήματα με άτομα της οικογενείας σου. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Καρκίνο,  βάζει τέλος σε μια ψυχοφθόρα εργασιακή κατάσταση, ωστόσο είναι κάτι που ήθελες να γίνει και θα γίνουν νέες προτάσεις και από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευχάριστες εξελίξεις θα σε κάνουν πιο αισιόδοξο. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό , σε βάζει σε διαδικασία αυτοσυντήρησης, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να αρχίσεις να φροντίζεις μόνος σου, τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η επίδραση του Κρόνου στο δεκαήμερο σου, ουσιαστικά επηρεάζει την ψυχολογία σου, γιατί έχεις απομακρυνθεί από αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο πρέπει να δεις κάθε τέλος , σαν μια καινούργια αρχή. Νίκησε πιθανές προσκολλήσεις. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σε αποδεσμεύει ψυχολογικά και έτσι θα πάρεις αποφάσεις που θα σε δικαιώσουν και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου. Καλές εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ουρανού στον Κριό, δίνει ευκαιρίες για αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων που δεν ταιριάζουν με την μέχρι τώρα εικόνα σου. Ουσιαστικές, αναγκαίες αλλαγές.

Καλή Χρονιά !

Χριστίνα Τανταλίδου 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ