Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018!

Αρκετά σημαντική η εβδομάδα που διανύουμε, επιτυχία και η θεωρία γίνεται ..πράξη! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018!


Αρκετά σημαντική η εβδομάδα που διανύουμε , μια που έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω, σε αδυναμία..όπως ερμηνεύεται αστρολογικά, ωστόσο είναι μια Αρχή, σε θέματα στάτους, κοινωνικής διάκρισης , επαγγελματικής καταξίωσης, βέβαια πάντα μέσα από περισσότερη Υπευθυνότητα, Δέσμευση και Πειθαρχία σε ότι επιθυμούμε να αλλάξει στη ζωή μας –  Η εμπλοκή του Ουρανού, συμβάλλει στο να  φτιάξουμε το πλάνο μας, με «ανατρεπτικό τρόπο» και θα ξαφνιάσουμε τους γύρω μας. Ήλιος και Αφροδίτη στον Υδροχόο, πολλές ευκαιρίες για «μοντέρνο» φλερτ, φιλία αλλά και σεξ μαζί και έτσι, μπορεί να εκτονωθεί πιθανή συσσωρευμένη ενέργεια και νιώθουμε λιγότερο καταπιεσμένοι, μια που πειραματιζόμαστε με λιγότερες ενοχές και τύψεις. Πλούτωνας εξάγωνο με Δία, αφορά κυρίως τους γεννημένους , β’ δεκαήμερο , Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, και Ιχθύες  , ψυχική ενδυνάμωση , επιτυχία και η θεωρία γίνεται ..πράξη.

Κριός

Κριός α΄δεκαημέρου η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Υδροχόο, θα τονώσει την εξωστρεφή σου φύση, θα «χάσεις» ουσιαστικά το χρόνο, εξαιτίας μιας καλής παρέας και φυσικά ευνοείσαι,  εφόσον, κινείσαι μέσα σε συλλογικές ομάδες ή οργανώσεις. Ο Ερμής συνεχίζει να σου δείχνει το δρόμο και τον τρόπο για να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου. Κριός β΄δεκαημέρου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία, δυναμική επιρροή για να φτιάξεις όνομα, να εκμεταλλευτείς οικονομικές συμφωνίες και γενικά να βγεις από την… κρίση. Θετικές μέρες για υλοποίηση σχεδίων. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, οδηγεί σε νέες εκκινήσεις, σίγουρα βγαίνεις στην πρώτη γραμμή , έχεις επιτυχία στα σχέδια σου , αλλά και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Προσοχή σε ακραίες συμπεριφορές και αλαζονική τάση.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Υδροχόο, ανοίγει πόρτες για να εδραιώσεις τη θέση σου στην επαγγελματική αρένα και να κάνεις δυνατές συμμαχίες, μια που θέλεις να εξελιχθείς και να μη μείνεις στάσιμος. Ερωτικά ειδύλλια σε ανεβάζουν. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για διευθέτηση νομικών ζητημάτων.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία, δυναμική επιρροή για να βγάλεις από πάνω σου οτιδήποτε σε καταπιέζει, να κάνεις μια νέα αρχή και σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και πατάς καλύτερα στα πόδια σου. Αναζήτηση συγκινήσεων.    Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, οδηγεί σε νέα ξεκινήματα, σχετικά με σπουδές, αναζήτηση ευκαιριών για επαγγελματική αποκατάσταση και πιθανά ταξίδια που ανοίγουν τους ορίζοντες σου. Προσοχή στην επιλογή νέου συντρόφου.

Δίδυμοι                                    

Δίδυμε α’δεκαημέρουη Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Υδροχόο, ανοίγει τους ορίζοντες σου, πιθανόν να ανανεωθεί η ερωτική σου ζωή μέσα από ένα ταξίδι ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Φυσικά και ευνοείσαι, εάν είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Ενδιαφέρον για σπουδές και επιπλέον εξειδίκευση. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία, δυναμική επιρροή για να διαλέξεις την πρόκληση από την αδράνεια, το εφήμερο από το τίποτα… και φυσικά να ακολουθήσεις προσωπικά βήματα και να σταματήσεις να υποδύεσαι ρόλους. Μια διέλευση που βοηθά να εξωτερικεύσεις την αληθινή σου ταυτότητα μέσα από απλά πράγματα. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, γεννά μια οικονομική συνεργασία, έναν συνεταιρισμό ή ακόμα προχωράς και πιο πέρα, συνδέετε πάντα το χρήμα με τον έρωτα και είσαι ολοκληρωτικά δοσμένος σε ένα άτομο… Προσοχή στις ακραίες υποσχέσεις.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Υδροχόο, σε απελευθερώνει σεξουαλικά, θα κάνεις νέα παράτολμα βήματα με άτομο που μπορεί να σε βγάλει από την ρουτίνα, αλλά και θα περάσεις στην αντίπερα όχθη, νιώθοντας ακραία συναισθήματα. Πάθος και υλικές απολαύσεις. Οικονομικές ρυθμίσεις που σε ευνοούν. Καρκίνος β’δεκαημέρου,   Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία, γενναία  αντιμετωπίζεις τον έρωτα, αποδέχεσαι τις αδυναμίες σου, αλλά φυσικά και είναι στο χέρι σου να εγκαταλείψεις το παιχνίδι της χειραγώγησης και να γίνεις πιο ξεκάθαρος. Γλυκιές δοκιμασίες. Καρκίνος γ’δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, απέναντι σου, μιλά για μια ουσιαστική αρχή, στον τομέα των σχέσεων, δυναμικά  διεκδικείς τον έρωτα, την συντροφικότητα και θα είσαι αρκετά απόλυτος σε αυτά που επιθυμείς. Προσοχή αφουγκράσου τις ανάγκες των γύρω σου.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, είναι θετικό σημάδι για σχέσεις, προσωπικά ξεκινήματα, φλερτ και ένα συνεχές πήγαινε έλα με φίλους, γνωστούς και ανθρώπους που αγαπάς. Διευκολύνεσαι σε πρακτικά θέματα και καλωσορίζεις τις αλλαγές. Θεωρείς ότι τα δύσκολα έχουν περάσει. Λέοντα β’ δεκαημέρου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Δία, πλουτώνια δύναμη σε κατακλύζει , πάθη που δεν ελέγχονται, ουσιαστικά όμως απελευθερώνεσαι από κρυφά εσωτερικά δεσμά και ετοιμάζεσαι για γενναίες αποφάσεις και μια νέα κατάσταση.  Θετικές αλλαγές που αφορούν την καθημερινότητα σου. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής σου, είτε θα ξεκινήσεις σε ένα νέο χώρο εργασίας , είτε μετακινείσαι για να ξεκινήσεις κάτι τελείως διαφορετικό. Σίγουρα έχεις πολλές επιλογές μπροστά σου και καλό είναι που αποδέχεσαι τις προκλήσεις.  Προσοχή σε ανθυγιεινές συνθήκες διατροφής.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την καθημερινότητα σου, θα βρεις δηλαδή χρόνο να ξεκουραστείς και θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με τα ενδιαφέροντα σου, πέρα της δουλειάς σου. Εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται αισθητά. Παρθένε β’ δεκαημέρου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία, μυστήριο αλλά και γοητεία έχεις για να μαγέψεις το περιβάλλον σου, να κερδίσεις την χαμένη εμπιστοσύνη και να ξεπεράσεις προσωπικές ανασφάλειες με καινούργιες γνωριμίες που θα σε τονώσουν-ξεκουράσουν. Επιτυχία σε ερωτικά ζητήματα και συναντήσεις .    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, μιλά για ρομαντικές εκκινήσεις, που σε ξεσηκώνουν, έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό , είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο και σιγά σιγά θα βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό. Επιστρέφει η αυτοπεποίθηση σου. Προσοχή σε απαγορευμένες σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, o Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, επηρεάζει θετικά την ερωτικά σου διάθεση, έχεις τώρα το κίνητρο μαζί με αρκετές γνωριμίες για να φτιάξεις τα ζητήματα καρδιάς, αλλά και να είσαι πιο ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο. Τύχη μέσα από χώρους ψυχαγωγίας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία,  ενδυναμώνει για να ξεπεράσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με οικογένεια, γονείς ή έναν απαιτητικό σύντροφο, να βάλεις τους «όρους» σου μέσα στην οικογένεια, αλλά και για να βρεις υγιείς λύσεις που θα σε απελευθερώσουν από οικονομικά βάρη. Έμπνευση για καλλιτεχνικές δραστηριότης. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, σε σπρώχνει για να δημιουργήσεις το δικό σου καταφύγιο, να στηρίξεις σε νέες υγιείς βάσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να αποκτήσεις περισσότερη υπευθυνότητα σε ότι καταπιάνεσαι. Προσοχή σε λόγια που θα ακούσεις, θα παρασυρθείς και χρησιμοποιείς σκληρή γλώσσα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, o Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, φέρνει ευχάριστα συναισθήματα, θα ζήσεις μια εβδομάδα ζωντανής , ουσιαστικής επαφής με τον περίγυρο σου και θα νιώσεις σαν το σπίτι σου, όπου και να βρίσκεσαι. Θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές σχέσεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με Δία, εντάξει είσαι στα καλύτερα σου, απόλυτα εναρμονισμένος με τα θέλω σου, θα καταφέρεις να νικήσεις τον χαμένο χρόνο, εξελίσσοντας μακροχρόνια σχέδια. Οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σου, σαφώς και μπορείς να το πετύχεις. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο ζωής, όπου και θα περάσεις σε ‘δραματικές» απελευθερωτικές αλλαγές, αφήνοντας απ΄έξω οτιδήποτε σε έχει καταπιέσει. Σπουδές, μαθήματα επιμόρφωσης, άνοιγμα δουλειάς μέσα από προβολή σε δημόσια μέσα. Προσοχή μόνο στο ‘κακό» το μάτι.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα τολμήσεις ευχάριστες μετακινήσεις, που θα σε ξεκουράσουν,  αλλά και οτιδήποτε τώρα κάνεις, μπορείς να συνδυάζεις τη δουλειά με την ψυχαγωγία. Φλερτ, γνωριμίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και θα ανοίξεις τον φιλικό σου κύκλο. Τοξότη β’ δεκαημέρου,   Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Δία, ευκαιρία να αποδείξεις  στον εαυτό σου, τι αξίζεις, και σε περίπτωση που έχεις υποτιμήσεις κάποια «κομμάτια» σου, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και να αναπτερωθεί το ηθικό σου. Ανθίζουν ερωτικές σχέσεις. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, σε βγάζει από οικονομικά αδιέξοδα, μια νέα επαγγελματική σχέση θα ξεκινήσει, όπου θα εισπράξεις ουσιαστικά οφέλη. Τίποτα βέβαια δεν θα γίνει χωρίς να κουραστείς και φυσικά θα δεσμευτείς να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο. Προσοχή σε πράξεις σκληρότητας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, o Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ανοίγει κλειστές πόρτες, μπορείς να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες και να ξεπεράσεις προσωπικές δυσκολίες. Νέα πηγή εσόδων. Φλερτ, ρομαντισμός και πολλές ευκαιρίες για να τονώσεις την ερωτική σου δραστηριότητα. Προσοχή σε σπατάλες. Αιγόκερε β’δεκαημέρου, Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Δία, θα κυριαρχήσεις στον χώρο σου, είτε μέσα από ένα προσωπικό κατόρθωμα είτε γιατί ξεπέρασες ψυχολογικά συμπλέγματα και ετοιμάζεσαι για μια νέα αρχή. Δραστηριοποίηση σε δημόσιους χώρους. Ανθρωπιστικά κίνητρα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 17 Ιανουαρίου 2018, χτυπά τα καμπανάκια της εξέλιξης, αφύπνισης, βαδίζεις το δικό σου μονοπάτι, θα ξεκολλήσεις από το παρελθόν και όλα μπορούν να ..γραφτούν σε μια νέα σελίδα. Το παλιό δεν μπορεί να σε παρασύρει. Προσοχή σε καταπιεσμένο θυμό.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι ο καλύτερος οιωνός αυτήν την περίοδο για να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις την αυτοκριτική σου. Μη κολλάς στο παρελθόν. Ερωτικές «τρικυμίες».  Υδροχόε β΄δεκαημέρου,  ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Δία, σε βοηθάει να αποτραβηχτείς από δυσλειτουργικές σχέσεις , κακές επαγγελματικές συνεργασίες , δηλαδή θα δείξεις θάρρος και θα νικήσεις φόβο και εμμονές. Πρέπει να δεις την αλήθεια κατάματα. Ξεκαθαρίσματα.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, επηρεάζει τον ψυχισμό σου, θα γίνουν εσωτερικά ξεκαθαρίσματα και θα υιοθετήσεις μια πιο ρεαλιστική στάση, προσέγγιση των προσωπικών σου καταστάσεων. Νέες γνωριμίες. Προσοχή σε απαγορευμένους έρωτες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, χαλαρώνει , διώχνει αρνητικές σκέψεις αλλά και πιθανώς ηθικούς φραγμούς που σε κρατούσαν παγωμένο και φυσικά αυτό σημαίνει, έρωτας, μυστικές συναντήσεις αλλά και θετική έκφραση κρυφών συναισθημάτων. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Δία, ευνοεί να πετάξεις την σχιζοφρένεια του καθωσπρεπισμού, να αναζητήσεις προσωπικές αλήθειες και γιατί όχι; να περάσεις σε μια δυνατή φάση διεκδίκησης και ονείρων. Ξέρεις πως μπορείς να τα καταφέρεις.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 Ιανουαρίου 2018, κινεί τα νήματα για να βγεις από αδιέξοδα, να ενωθείς με ένα καινούργιο κύκλο ανθρώπων και να φανεί η αξία σου. Θετικές επαφές, δημόσιες σχέσεις. Προσοχή δώσε μόνο στον ..εαυτό σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ