Προϊόντα drugestore + Full make up tutorial drugestore edition

Όταν αγοράζετε ένα ακριβό προϊόν, παίρνετε αυτόματα και ένα καλύτερο προϊόν; Όχι πάντα! Προϊόντα drugestore + Full make up tutorial drugestore edition – Παρουσιάζει η vlogger Χρύσα Εμμανουήλ Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

 

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Facebook: Mumabe Youtube Channel

 

 


Αν αγαπάτε το μακιγιάζ ή άλλα προϊόντα ομορφιάς, τότε θα έχετε επισκεφτεί εμπορικά μαγαζιά ή sites για να συμπληρώσετε τα προϊόντα που για εσάς είναι απαραίτητα! Μερικά ίσως είναι ακριβά άλλα πάλι οικονομικά. Αλλά όταν αγοράζετε ένα προϊόν που έχει υψηλή τιμή, παίρνετε αυτόματα και ένα καλύτερο προϊόν;

Η απάντηση είναι πως μερικές φορές … αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται. Όπως πολλά πράγματα, η τιμή δεν είναι πάντα ο τελικός δείκτης ποιότητας. Η γενικότερη πεποίθηση μου είναι πως σε όλες τις εταιρίες είτε drugestore είτε  high-end υπάρχουν προϊόντα που αξίζουν και προϊόντα που δεν αξίζουν! Η απάντηση είναι πως μερικές φορές… αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται. Όπως πολλά πράγματα, η τιμή δεν είναι πάντα ο τελικός δείκτης ποιότητας. Η γενικότερη πεποίθηση μου είναι πως σε όλες τις εταιρίες είτε drugestore είτε  high-end υπάρχουν προϊόντα που αξίζουν και προϊόντα που δεν αξίζουν! Σίγουρα μια εταιρία που ανήκει στην κατηγορία των high-end έχει ένα άλλο prestige  και κοστολογεί την φίρμα της (το διακριτικό λογότυπο, φυσικά), τον σχεδιασμό της συσκευασίας,  των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την συσκευασία, πέρα από το απλό κόστος των συστατικών που εμπεριέχει το ίδιο το προϊόν και μπορεί όντως  σε κάποιες περιπτώσεις να είναι  πιο εξειδικευμένα.

Θα μπορούσες να πας σε drugestore επιλογές όσο αναφορά την μασκαρά σου που είναι σημαντικό να αντικαθιστάται κάθε 3 μήνες, στα ρουζ σου, στα highlighter και στα lip stain σου με φανταστικές αποδώσεις και διάρκεια. Και φυσικά στα πινέλα σου, καθώς υπάρχουν πινέλα με συνθετική τρίχα, πολύ απαλά, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με αυτά που έχουν φυσική τρίχα από κάποιο ζωάκι.Θα μπορούσες να πας σε drugestore επιλογές όσο αναφορά την μασκαρά σου που είναι σημαντικό να αντικαθιστάται κάθε 3 μήνες, στα ρουζ σου, στα highlighter και στα lip stain σου με φανταστικές αποδώσεις και διάρκεια. Και φυσικά στα πινέλα σου ,καθώς υπάρχουν πινέλα με συνθετική τρίχα, πολύ απαλά, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με αυτά που έχουν φυσική τρίχα από κάποιο ζωάκι. Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα των  drugestore προϊόντων τα τελευταία 10 χρόνια έχει κάνει άλματα καθώς υπάρχουν προϊόντα σ αυτή την κατηγορία που συναγωνίζονται και πολλές φορές κερδίζουν προϊόντα high-end. Κάποια απ αυτά έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο βίντεο που ακολουθεί για να σου κάνω ένα full face make up tutorial ΜΟΝΟ με προιόντα drugestore.  Ας ξεκινήσει το βίντεο….

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Η φίλη σου,
Μumabe!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΑπόκριες με πλάκα με τον Καραγκιόζη στην Πλάκα!
Επόμενο άρθροΣ`έναν έρημο τόπο – βιβλίο που έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Χάμφρει Μπόγκαρτ
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ