Τα Adidas Originals αναβιώνουν την εμβληματική συλλογή adicolor

Τα Adidas Originals αναβιώνουν την εμβληματική συλλογή adicolor και η Αθήνα το γιορτάζει μέσα από ένα ανατρεπτικό activation!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τα adidas Originals δίνουν και πάλι ζωή στη σειρά adicolor, την iconic συλλογή του brand που έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του ’70. To απόλυτο σύμβολο της sports και streetwear κουλτούρας παίρνει και πάλι ζωή το 2018 και επαναπροσδιορίζει το χρώμα στη νέα γενιά με την αυτοπεποίθηση του αυτοσαρκασμού.

Συνδυάζοντας δημιουργικά τα χρώματα του χθες, τέσσερις χαρακτηριστικές αποχρώσεις – σήμα κατατεθέν της adidas – επιλέχθηκαν προσεκτικά ως πηγές έμπνευσης τόσο για την ανδρική όσο και τη γυναικεία συλλογή. Οι βασικές αποχρώσεις, που πλέον αναφέρονται ως Bluebird, Fairway Green, Scarlett Red και Sun Yellow, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1983, όταν τα χαρακτηριστικά λευκά sneakers της σειράς adicolor λανσαρίστηκαν δίπλα σε μια σειρά από μαρκαδόρους φέρνοντας το χρώμα στο προσκήνιο.


Έχοντας αποκτήσει 35 χρόνια εμπειρίας, συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις του χώρου διαθέτοντας ασυναγώνιστες τιμές χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα. Σας περιμένουμε και στο χώρο μας να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με φόντο τις χαμηλές τιμές μας! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.kokorikoshoes.gr/


Στη συνέχεια επανεμφανίστηκαν το 2006 με τη συλλογή Color Series και με τη συνεργασία της adidas με κορυφαίους καλλιτέχνες και creatives του κόσμου, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικά κομμάτια, γύρω από ένα συγκεκριμένο χρώμα. Αντλώντας έμπνευση από τις συγκεκριμένες σειρές, η νέα συλλογή adicolor παίζει με τις μοναδικές αυτές αποχρώσεις επαναπροσδιορίζοντας τις χρωματικές παλέτες του σήμερα.

Ο Πάνος Βλάχος, ο   Steve Provis, η Πέννυ Μπαλτατζή και η ‘Αννα Παπαθανασίου φωτογραφήθηκαν για την ελληνική καμπάνια, προ(σ)καλώντας το ελληνικό κοινό – και τους περαστικούς! – να γίνουν μέρος της adicolor φιλοσοφίας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ