Απόκριες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Oι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Απόκριες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

To ΚΠΙΣΝ μάς καλεί σε να μεγάλο κυνήγι θησαυρού για παιδιά 5-12 ετών και γονείς! Τις Απόκριες το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε ένα πάρκο θαυμάτων με περίεργους χαρακτήρες και πολύχρωμα υλικά. Μέσα από ένα χάρτη τα παιδιά και οι γονείς τους θα ανακαλύψουν στοιχεία εξερευνώντας το πάρκο. Θα παίξουν παιχνίδια, θα χορέψουν, θα συνομιλήσουν με διαφορετικούς χαρακτήρες, θα τραγουδήσουν θα μεταμορφωθούν οι ίδιοι σε ήρωες και θα ζωγραφίσουν κατά μήκος ενός μαγικού μονοπατιού. Μέσα από αυτό το μονοπάτι θα μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται την διαφορετικότητα, θα μάθουν να μεταμορφώνονται και να παρατηρούν λεπτομέρειες του περιβάλλοντος, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με τους γονείς τους σε μια γιορτή θαυμάτων!

Πότε: 11/02 | 10.00-11.15, 11.30-12.45

Πού: ΞΕΦΩΤΟ

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Έως 80 συμμετοχές ανά ώρα

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ