Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018!

Προσπάθεια να βρεις το προσωπικό σου αποτύπωμα και ναι… πλέον δεν υποκύπτεις σε συμβιβασμούς. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018!


Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μια επανάσταση στον χώρο του Νου, αναμέτρηση με το κατεστημένο,   κόβεις απότομα τις ρίζες σου και αμφισβητείς ότι έχεις υποστεί, διδαχθεί ή καταφέρει μέχρι τώρα. Αλλαγή πλεύσης, Ανανέωση μέσα από την προσπάθεια σου να βρεις το προσωπικό σου αποτύπωμα στον κόσμο και δύσκολα , ναι πλέον δεν-υποκύπτεις σε συμβιβασμούς. Ωστόσο, προηγείται μια ατονία και έλλειψη ενδιαφέροντος , πριν την Αναγέννηση σου. Ερωτικά Πετάς; ή θέλεις; 

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, μπαίνεις σε φάση εσωτερικής ενδοσκόπησης, θα αξιοποιήσεις το χρόνο σου σωστά για να βρεις και τις λύσεις που θα σου λύσουν τα χέρια. Προσωπικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου. Κριός β΄δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει μια ατονία, ίσως και να μην έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις, να δουλέψεις και θα είσαι -φαίνεσαι αρκετά αμέτοχος.   Κριός γ’ δεκαημέρου, Μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, κλείνει ο κύκλος των επαναλήψεων και των ψευδαισθήσεων και θα βάλεις σε νέα τροχιά τα σχέδια σου , μια που θέλεις να πετύχεις. Νέα ξεκινήματα σε συλλογικούς κύκλους, ομάδες.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ονειροπολείς, φαντάζεσαι πράγματα, αλλά και βέβαια λαμβάνεις ηθική, οικονομική  ενίσχυση από τον φιλικό σου κύκλο και δεν πρέπει να έχεις παράπονα. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και σίγουρα θα πετύχεις. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  ο Αρής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θυμίζει οικονομικά ανοίγματα, ίσως έχεις μείνει κάπως ξεκρέμαστος και πρέπει να στηριχτείς στον εαυτό σου και στα δικά σου ..πόδια. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μερικές απώλειες μέσα στον επαγγελματικό χώρο, στριμώχνεσαι για να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, υποχρεώσεις, όμως όλα αυτά βοηθούν στην εξέλιξη σου και δεν πρέπει να φοβάσαι. Κάνε ένα βήμα μπρος.

Δίδυμοι                          

Δίδυμε α’δεκαημέρου, προτάσεις πέφτουν από το πουθενά , διανύεις δυνατή περίοδο και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να διεκδικήσεις καλύτερους όρους σε θέματα καριέρας. Συναισθηματικά ευνοείσαι. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει δυσκολίες, προστριβές μέσα στην επαγγελματική αρένα, ή απλά κουράστηκες να προσπαθείς και να έρχεσαι σε συνεχή κόντρα με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Χρειάζεσαι ξεκούραση  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αφήνεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινάς κάτι καινούργιο που έχει να κάνει με τη δραστηριοποίηση σου πάνω σε ένα νέο αντικείμενο και έτσι ίσως και εγκαταλείπεις παλιά σχέδια. Ψυχολογικά μπερδέματα.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οπωσδήποτε καλύτερη ψυχολογία, έρχεσαι σε επαφή με νέα άτομα,διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από μια νέα απασχόληση που ταυτίζεται απόλυτα με αυτό που Εσύ είσαι. Ανοίγεις τα πανιά σου. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί εκνευρισμό, ατονία, ρήξη με το φιλικό σου περιβάλλον και μια διάθεση για να μην θέλεις να προσπαθήσεις. Χρειάζεσαι ολιγοήμερη άδεια. Kαρκίνος γ’δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα, βελτιώνονται όροι, δάνεια και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Όχι ότι δεν κοστίζει. Σεξουαλική σχέση .

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, βελτιωμένη ψυχολογία, καλύτερη σεξουαλική ζωή και ένας έρωτας που σε στηρίζει ηθικά αλλά και οικονομικά. Τύχη και μπορείς να ονειρεύεσαι τα καλύτερα.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει ψυχολογική κούραση , έχεις χρόνο βέβαια να τα πεις με τον εαυτό σου , αλλά θα είσαι μάλλον απαισιόδοξος και θα θέλεις να απομονωθείς. Ανάγκη για ουσιαστικές επαφές.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ένας καινούργιος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου, αυτό βέβαια σημαίνει ότι πρέπει να διώξεις τις δυσλειτουργικές σχέσεις και φυσικά δεν μπορείς να κρατήσεις τα προσχήματα. Προσωπικές εκκινήσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  μια νέα επαγγελματική πρόταση, βελτιωμένες οι σχέσεις με τους συνεργάτες, αρκετός χρόνος για ψυχαγωγία και είσαι αρκετά ευνοημένος αυτήν την περίοδο. Φλερτ και προτάσεις για δέσμευση.    Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεννά οικογενειακά προβλήματα, εντάσεις ή ακόμα μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις ηλικιωμένα άτομα που σε χρειάζονται. Περίοδος κούρασης και υποχρεώσεων.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ξεκινάς μια νέα εργασιακή σχέση με τον τωρινό εργοδότη σου ή προχωράς σε μια νέα συνεργασία. Το σώμα σου αντιδρά όταν το παραμελείς.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  άνοδος μέσα στον εργασιακό σου χώρο , νέες εκκινήσεις που σε βγάζουν από αδιέξοδα και γενικά θα πάρεις μια ανάσα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να προσέξεις τη φυσική σου κατάσταση , που είχες παραμελήσει. Ανάγκη για εναλλακτικές θεραπείες.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια νέα κατάσταση μέσα στην καθημερινότητα σου, περισσότερες υποχρεώσεις, ίσως και ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια σου και προσωρινά θα χάσεις τον ρυθμό σου.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει μια αλλαγή στα προσωπικά σου, πιθανόν να μπεις σε μια νέα σχέση με άτομο νεώτερο και θα αλλάξει τελείως η ψυχολογία σου. Τόλμησε το διαφορετικό .

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ερωτικές συναντήσεις, φλερτ, κέρδη από τυχερά παιχνίδια και φυσικά νιώθεις «απρόβλεπτα» καλά και χωρίς να το περιμένεις. Ρομαντικές στιγμές σε ανανεώνουν.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει προσωρινά έξοδα ή ακόμα και θα κάνεις αγορές που δεν είναι απαραίτητες, έτσι για να φτιάξεις τη διάθεση σου και να ανέβει η ψυχολογία σου. Ερωτικές αναζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, συγκατοίκηση, μετακόμιση ή ακόμα και μια νέα συντροφική σχέση ξεκινά. Νέες δραστηριότητες μέσα από την οικία σου.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  όμορφες στιγμές με άτομα που αγαπάς , καλές ειδήσεις για την εκμετάλλευση ενός ακινήτου,  ανεβασμένη διάθεση-λίμπιντο και ίσως ικανοποιήσεις τον «εγωισμό» σου , με την επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , πληγώνει τα αισθήματα σου, βιώνεις απογοητεύσεις ή και δεν έχεις την υπομονή να ανέχεσαι περίεργες συμπεριφορές. Νεύρα και κούραση.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου,   Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο,αλλαγή καθημερινότητας, δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο και ξεκινάς κάτι δικό σου που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα. Τωρινή απασχόληση τείνει να τελειώνει.  

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  βελτιωμένες οι σχέσεις με συγγενικά άτομα, μηνύματα , καλές ειδήσεις σχετικά με μια επαγγελματική σου κίνηση και έχεις τη στήριξη του περιβάλλοντος σου. Ευχάριστη καθημερινότητα. Καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αποκαλύπτει κρυφούς εχθρούς, δέχεσαι αρκετά πισώπλατα μαχαιρώματα και θα είσαι αρκετά κουρασμένος. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, νέες πηγές εσόδων προκύπτουν, καθώς «αναγκάζεσαι » να βγεις από ασφαλείς ζώνες και να κάνεις την επανάσταση σου. Νιώθεις την αξία σου;

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευνοϊκές οι συνθήκες για οικονομική βελτίωση, προτάσεις για συνεργασία και γενικά είσαι σε ανοδική φάση, εφόσον συνεχίζεις να ονειρεύεσαι και να εμπιστεύεσαι…Υδροχόε β΄δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αποδυναμώνει προς το παρόν, την οικονομική σου κατάσταση, πιθανόν να ζοριστείς με έξοδα και απρόβλεπτες «ζημιές» και χρειάζεται ψυχραιμία. Όλα διορθώνονται. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σου, μια νέα επανεκκίνηση θα γίνει, μετά το σκοτάδι θα βγει το Φως και ξεκινάς όλα και από την αρχή. Προσωπικά Ξεκινήματα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ρομαντικές γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και αγαπάς χωρίς όρια και με ανιδιοτέλεια; ζεις το παραμύθι σου. Ευνοούνται οι επαφές με συνεργάτες.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει αδυναμία, έλλειψη συγκέντρωσης και άρνηση -αρνητική ενέργεια. Προσοχή σε ατυχήματα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, νέες επαφές που θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και ότι σε έχει πικράνει, πρέπει και επιβάλλεται να το αφήσεις πίσω σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ