Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018!

Κίνδυνος να τα κάνουμε μαντάρα, επικρατεί ενθουσιασμός, ρομαντισμός, παρασυρόμαστε από μια στιγμή. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018!


Νερό μπόλικο έχει ο Ουρανός, με τόσους πλανήτες να συναντιούνται στο ζώδιο του Ιχθύ και εδώ… πάντα ο κίνδυνος να τα κάνουμε μαντάρα, όταν επικρατεί ο ενθουσιασμός, ο ρομαντισμός, παρασυρόμαστε από μια στιγμή, έναν άνθρωπο και πλάθουμε παραμύθια, έχουμε προσδοκίες και γενικά δεν είμαστε σίγουροι για το τι θα επακολουθήσει. Ναι, κάπως έτσι τρέχει αυτήν η εβδομάδα, είτε γιατί αγαπάμε ξαφνικά, είτε γιατί κάνουμε την δουλειά των ονείρων μας και φεύγουμε από τα πρέπει, είτε γιατί απλά διασκεδάζουμε και ξεχνάμε να πάμε σπίτι; Υπαρξιακές αναζητήσεις, επιθυμίες που τελικά δύσκολα εκπληρώνονται…

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου,  η μυστικοπάθεια συνεχίζεται, ωστόσο τώρα μεγαλύτερη σημασία έχουν τα επαγγελματικά σου , οι συμφωνίες που είναι τώρα πάνω στο τραπέζι και πρέπει να πεις ναι ή όχι. Διευκολύνεσαι από τους γύρω σου. Κριός β΄δεκαημέρου, ρομαντικές καταστάσεις, ζεις τις κατάλληλες συνθήκες για να εκφραστείς συναισθηματικά, ωστόσο πρέπει να μην έχεις από την αρχή φοβερές προσδοκίες και να κρατάς μικρό καλάθι.  Κριός γ’ δεκαημέρου, εσωτερικές ψυχολογικές πιέσεις, υποχρεώσεις ναι και ίσως θα είσαι σε συνεχή σύγκρουση με το περιβάλλον σου , όχι ότι κάτι γίνεται , τουναντίον, επειδή όλα φαίνονται στάσιμα.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, καλές οι συνθήκες για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, κυρίως με νομικές υποθέσεις, σε βοηθάνε φίλοι για αυτό και έχεις καλύτερη ψυχολογία και όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Ωστόσο, βάλε πλάνο, οργάνωσε τα βήματα σου. Ταύρε β’ δεκαήμερου, όμορφες στιγμές με φίλους, ερωτικοί διάλογοι , ίσως παρασυρθείς σε μια ιστορία που δεν θα είσαι σίγουρος /η ότι θέλει να κρατήσει, ωστόσο η εμπειρία μετράει και κάνε αυτό που αισθάνεσαι. Προσοχή σε ψέματα. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, μια ματιά προς τα έσω, πριν αρχίσεις να κριτικάρεις τους γύρω σου, να λες τα παράπονα σου και γενικά πρέπει να κάνεις και την αυτοκριτική σου. Υπάρχει πάντα ο αντίλογος.

Δίδυμοι   

                                                      
Δίδυμε α’δεκαημέρουκαλύτερες οι συνθήκες για να δεις οικονομικά ζητήματα, να κλείσεις τρύπες, να φύγει το άγχος και να στεριώσεις σε μια σχέση που μπορεί να σε ολοκληρώσεις. Έχεις την εύνοια των πλανητών, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ίσως αγαπάς, αγαπιέσαι, ή τέλος πάντων μπερδεύεσαι ερωτικά και υπάρχει κίνδυνος να τα κάνεις μαντάρα και να ξεφουσκώσει και ο ενθουσιασμός. Βάλε φρένο σε επιθυμίες. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, προσπάθειες για να βγεις μπροστά, βλέπεις καθαρά τους κινδύνους ή τις δικές σου προσωπικές αδυναμίες και χρειάζεται αρκετή ψυχανάλυση , ψυχοθεραπεία η εβδομάδα και σίγουρα θα τα… καταφέρεις.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, καλές , θετικές εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις, πιθανόν ερωτικές σχέσεις εξελίσσονται ομαλά και γενικά η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη γιατί υπάρχει συναίσθημα στη ζωή σου και το περίμενες εδώ και καιρό να ..συμβεί. Προσοχή σε υπερβολές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  οργιάζει η φαντασία σου αυτό το διάστημα, θέλεις τα πάντα και τα θέλεις τώρα, όμως χρειάζεται ψυχραιμία, καθαρή σκέψη και πρόγραμμα για να έχεις ένα μπούσουλα. Πιθανόν να ονειροβατείς.  Kαρκίνος γ’δεκαημέρου, κολλημένος, πιθανόν σε ένα στόχο που δεν σου βγαίνει, δεν εκπληρώνεται , όχι γιατί φταις εσύ αλλά γιατί δεν βοηθάνε και οι συνθήκες και αισθάνεσαι ατελής..ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, όλα καλά , Λέοντα μου, δηλαδή μπορείς να κάνεις βήματα προς τα εμπρός και να φτιάξουν τα οικονομικά σου και ίσως κλείσεις και μια συμφωνία που θα δίνει και εισόδημα. Σε καλή φάση είσαι ..   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ασχολείσαι με το σπίτι, με τα χρήματα σου, με τα αποκτήματα σου, κάτι σε έχει πιάσει και θέλεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου . Μόνο ο έρωτας σε κάνει άνω κάτω και εκεί είναι που θα μπερδευτείς. Αξίζει τον κόπο;  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ψυχολογικές διακυμάνσεις, τι έχει πάει στραβά, τι δεν πήγε όπως έπρεπε και γενικά νομίζω ότι θέλεις τον χρόνο σου για να τακτοποιήσεις σχέσεις, αλλά και οικονομικά πάρε δώσει. Μην στρέφεις την προσοχή σου σε ελλείψεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,    τα δύσκολα έχουν περάσει, συναισθηματικά είσαι σαφώς ανεβασμένος και διαπιστώνεις ότι υπάρχει εξέλιξη και σταθερότητα στη ζωή σου . Επαγγελματικές συμφωνίες.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, πιθανόν να παρασύρεσαι , μαγεύεσαι από το φλερτ ενός νέου ατόμου και αυτό θα σε κάνει να βγεις από το πρόγραμμα σου και να χάσεις την ηρεμία σου. Πρόσεχε τι κάνεις.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η προσοχή σου συνεχώς στρέφεται στο τι δεν έχεις, στις ελλείψεις, δηλαδή και αυτό από μόνο του σε αποκαρδιώνει και πέφτεις σε ..μελαγχολία. Μην υπερβάλλεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  εργασιακές εξελίξεις, μετακινήσεις, αλλαγές που ήθελες εδώ και καιρό να γίνουν, και είσαι σε φάση προσαρμογής και ..ανάλυσης των νέων δεδομένων. Τουλάχιστον προχωράς. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει αυτό το διάστημα, πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα και θα θέλεις να το ζήσεις. Προσωρινές διακοπές.. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  μην μένεις το παρελθόν, μην αναμασάς τα ίδια και τα ίδια στο μυαλό σου, στην σκέψη σου και πάρε αποφάσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Υπάρχει φως στο τούνελ.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συμβόλαια, συμφωνίες , γενικά γραφειοκρατικές υποθέσεις προχωράνε καλά, αρκεί να ξέρεις πως να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και να αποφεύγεις τους περίεργους ανθρώπους. Προσοχή σε νεύρα.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  θέλεις να κάνεις μια σχέση, να βγεις από την καθημερινότητα σου, να ζήσεις τον έρωτα και όλα αυτά τα συναισθήματα σε κάνουν πιο δημιουργικό και τολμηρό. Καλύτερες σχέσεις με νεώτερα άτομα. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  κυρίως προβληματίζεσαι με τους γύρω σου , δεν λαμβάνεις την ανταπόκριση που ζητάς και αυτό σε βάζει σε διαδικασία άμυνας και κάπως όλα μπερδεύονται αυτήν την εβδομάδα. Εντάσεις και κυκλοθυμία με παιδιά .

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ζητάς το καταφύγιο σου αυτές τις μέρες, δεν θέλεις , δεν μπορείς την εξωστρέφεια, και παρά τις υποχρεώσεις σου θα κλείνεσαι μέσα για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Πολλά έξοδα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,   ερωτεύεσαι ξανά τον σύντροφο σου, τη δουλειά σου, μια ταινία ή μια ιδέα..γενικά ονειροβατείς αυτές τις μέρες και όλα φαίνονται και ίσως να είναι και μαγικά. Θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  υπερκόπωση, μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρεις όλα , ωστόσο είναι μικρό το διάστημα που θα είσαι, έτσι στα κάτω, και μην χάνεις την πίστη σου. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, βασικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, νέες γνωριμίες που ανοίγουν πόρτες , αυξάνονται οι δημόσιες σχέσεις σου και γενικά φαίνεται να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να ολοκληρώνεις τους στόχους σου. Βοήθεια από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  ερωτικά μηνύματα, ραντεβού στα τυφλά και γενικά ο έρωτας είναι πολύ κοντά, δίπλα σου και αρκεί να απλώσεις το χέρι σου και να πεις το ναι. Ερωτικές ατασθαλίες.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, μια ματιά στο περίγυρο σου, ίσως και κάποιος από το άμεσο συγγενικό σου περιβάλλον σου συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, ωστόσο είναι κάτι περαστικό και μην κολλάς τις λεπτομέρειες. Υπερβολικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, προοπτική για αύξηση εσόδων και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις την ευκαιρία και να κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός και στα καλύτερα . Νέο πρόσωπο σε πλησιάζει. Υδροχόε β΄δεκαημέρου,  στιγμές ξεγνοιασιάς, καλοπέρασης και αρκετή ψυχαγωγία έχει η εβδομάδα και σίγουρα ξεχνάς το πρόγραμμα σου και θα κάνεις και περιττά έξοδα..Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, πολλά τα θέματα που σε απασχολούν, ωστόσο πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά και να μην θέλεις όλα να τα αλλάξεις. Μην μένεις στο παρελθόν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,   ευκαιρίες για συμφωνίες, επαγγελματικές γνωριμίες, αγορά ακινήτων και γενικά είσαι σε φάση ανοδική και θέλεις να τακτοποιήσεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου. Χτίζεις μέλλον. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, νοσταλγία για μια αγάπη που έχει φύγει ή ζεις έναν έρωτα ..ακατάλληλο και δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει; όπως και να έχει ρομάντζο έχει αυτή η εβδομάδα και κοίταξε να το απολαύσεις.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα υγείας, χρειάζεσαι ξεκούραση και γενικά προσπάθησε να χαλαρώνεις με την παρέα φίλων και κοντινών προσώπων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ