Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2018!

Εβδομάδα, κάθαρσης, θεραπείας και της συγνώμης… ας εστιάσουμε στην καρδιά, σε θέματα αγάπης και συμπόνιας! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2018!


Εβδομάδα, κάθαρσης, θεραπείας και της συγνώμης, έτσι  οφείλουμε Μια συγνώμη στον εαυτό μας , στο πρόσωπο που πληγώσαμε άθελα μας ή ακόμα και στον ξένο, συνάνθρωπο μας που προσπερνάμε καθημερινά, γιατί είμαστε προσηλωμένοι, εθισμένοι στον δικό μας κόσμο και πιστεύουμε ότι η Γη γυρίζει ..μόνο για εμάς; Ο Χείρωνας είναι το τραύμα , το παρελθόν μας, η έλλειψη μας, ότι έχουμε φέρει από προηγούμενη ζωή ή από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας και θέλει τη γιατρειά του, τη θεραπεία του και μας ακουμπάει και αυτό να ξέρετε , ότι πονάει. Μιλήστε λοιπόν για τα συναισθήματά σας,εκφράστε τη λύπη, τον πόνο σας και συνδεθείτε , ενωθείτε με τους γύρω σας.   Χαμηλώνουμε τα μάτια, αυτήν την εβδομάδα , και ας εστιάσουμε στην καρδιά, σε θέματα αγάπης και συμπόνιας.

…Υστερόγραφο, Συγχρόνως, βέβαια ..τρέχουμε, πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον και παλεύουμε να τα καταφέρουμε. .. Άνθρωποι είμαστε..

…Yστερόγραφο, Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 2 Μαρτίου 2018, σημαίνει , απελευθερώνομαι από τοξικές συνήθειες, αγαπώ το σώμα μου, και  ορίζουμε προτεραιότητες για να βγούμε από κάθε είδους πιθανή αταξία.

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου,  αναρωτιέσαι ακόμα εάν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις, εάν έχεις μείνει πίσω σε σχέση με τους άλλους και γενικά θα είσαι σε μια συνεχή αμφισβήτηση. Ασχολήσου με ψυχολογία, μεταφυσική και οτιδήποτε σε χαλαρώνει ψυχικά. Κριός β΄δεκαημέρου, στρώνεις τη δουλειά σου, έχεις κάνει όλες τις ενέργειες , μυστικές και μη , για να προχωρήσει ένα όνειρο ζωής και γενικά θα δεις κάποια από τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και σε λάθος ερμηνείες. Νέος τρόπος ζωής. Κριός γ’ δεκαημέρου, επιστροφές αγαπημένων, τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια και όλα μυρίζουν έρωτα , αλλά μη νομίζεις ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά. Πιθανόν ξεκαθαρίσματα.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, φιλικές επανασυνδέσεις, αγαπημένα άτομα σε συντροφεύουν και αλλάζει η καθημερινότητα σου και προς το καλύτερο. Πρέπει να «διακρίνεις» το ουράνιο τόξο. Ταύρε β’ δεκαήμερου,   δυνατές συμμαχίες, έντονη κινητικότητα σε συλλογικό επίπεδο και φυσικά ηθική καταξίωση , εφόσον το επιθυμείς. Προσοχή σε λάθος οικονομικές εκτιμήσεις. Απελευθέρωση από εθισμούς. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, αναμνήσεις, το παρελθόν επιστρέφει, μια φιλική σχέση πιθανόν να εξελιχθεί σε ερωτική, λάθος προσωπικές εκτιμήσεις και θέλει προσοχή η εβδομάδα, κυρίως στα ερωτικά ζητήματα. Θετικά μηνύματα από συνεργασίες με το εξωτερικό.

Δίδυμοι                             

Δίδυμε α’δεκαημέρου,  μιλάτε με πρόσωπα εξουσίας, έχετε το πάνω χέρι σε κάθε είδους διαπραγμάτευση, ωστόσο μην υπερβάλλετε και γιατί θα σας παρεξηγήσουν και θα φανείτε εχθρικοί. Συζητείστε με επιχειρήματα. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, προσοχή σε μετακινήσεις, συμφωνίες, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να αποφύγετε, λάθη, γρήγορες, βιαστικές κινήσεις και συμφωνίες και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δουλέψτε με πρόγραμμα.  Τέλος σε δυσλειτουργικές σχέσεις. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ότι έχει πάει στραβά, ότι έχει γίνει χωρίς δεύτερη σκέψη, γενικά κάνετε μια επανεκτίμηση των γεγονότων που σας έχουν φέρει στη θέση, στην οποία βρίσκεστε και σας πιάνει μελαγχολία. Ωστόσο, οικονομικές διευκολύνσεις.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μπερδεμένοι, λίγο απογοητευμένοι , καθώς κάτι έχει πάει, λίγο στραβά, λίγο ανάποδα , μην το βάζετε όμως στα πόδια , προχωρήστε σε απαραίτητες διορθώσεις και μη βγάζετε παράπονο και γκρίνια. Ευχάριστα νέα και εκπλήξεις που θα ανεβάσουν τη ψυχολογία. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα υγείας, μετακινήσεις , αλλά και μη βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και κάνετε μικρά , σταθερά βήματα.   Άμεση προτεραιότητα έχει τώρα η ξεκούραση σας.  Τέλος σε λάθος ερμηνείες. Kαρκίνος γ’δεκαημέρου, συνεχώς αναμοχλεύετε το παρελθόν, συναντιέστε με ..προηγούμενες σχέσεις, θυμάστε καταστάσεις, ανθρώπους που σας έχουν κουράσει , πληγώσει και είστε , νιώθετε κουρασμένοι. Μην υπερβάλλετε και δείτε , εκτιμήστε τα θετικά που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, πρέπει να δείτε με ψυχραιμία τα έσοδα , έξοδα σας, την οικονομική σας κατάσταση και να αγαπήσετε αυτά που έχετε χωρίς να πέφτει το μάτι σας σε ελλείψεις και χάνεται η ψυχολογία σας. Ανήθικες προτάσεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ερωτικές ατασθαλίες, μπερδέματα και φυσικά ίσως είστε εσείς το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και πρέπει να δώσετε εξηγήσεις και να αναλάβετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Μην ονειροβατείτε. Τέλος σε σπατάλες.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η ασφάλεια είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο, είτε για οικονομικά ζητήματα, είτε γιατί πρέπει να σιγουρέψετε τη σχέση σας και να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας. Ουσιαστικά έχετε το πάνω χέρι και μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην πέφτετε όμως σε αντιφάσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, υπευθυνότητα, ωριμότητα, έχετε την ικανότητα να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι και να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να προχωρήσουν τα σχέδια σας. Δεν επιβαρύνετε το περίγυρο σας και ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Ασφαλείς συνεργασίες. Παρθένε β’ δεκαημέρου,   οικογενειακές κόντρες, εντάσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και προσοχή σε λόγια που λέτε και φυσικά πρέπει να προσέχετε για να ..έχετε. Πείτε την αλήθεια , αλλά καμουφλάρετε τα λόγια σας, γίνετε πιο αρεστοί. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ίσως σε μια κακή ψυχολογία να έχετε πέσει, για μια σχέση που δεν έχει εξελιχθεί, όπως θα θέλατε και είστε μέσα στο ..κλάμα και στην ..μιζέρια. Δώστε έμφαση στα παιδιά σας, ή στα ταλέντα σας και μη χάνετε ενέργεια.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  σε φάση αναζήτησης καλύτερης ..πραγματικότητας, είτε αφορά μια νέα εργασιακή σχέση, είτε θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι, να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ή την πίεση που προέρχεται από έναν απαιτητικό εργοδότη και συνεχώς θα θέλετε να ξεκουράζεστε. Υπνηλία ή γκρίνια όταν πρέπει να δουλέψετε. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα σας αναγκάζουν να πάρετε αποφάσεις και να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, είτε μετακομίζοντας , είτε λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Δώστε προσοχή σε θέματα ακινήτου. Τέλος σε ενοχές και φόβους.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  προσοχή σε θέματα υγείας, μην αμελείτε τον εαυτό σας, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και αναζητήστε νέους τρόπους χαλάρωσης. Η πραγματικότητα, καθημερινότητας σας θυμίζει τα λάθη σας. Συγχωρέστε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  ερωτικές κόντρες, ατασθαλίες και πολλές προτάσεις για να φύγετε από μια δυσλειτουργική , μονότονη σχέση και βέβαια, εάν είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε να το τολμήσετε. Προσπαθήστε να βρείτε τα θέλω σας.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έξοδα, σπατάλες ή ακόμα αναγκάζεστε να θυσιάσετε προσωπικές ανάγκες για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και δυσκολεύεστε προσωπικά. Γενικά όμως, προχωράτε ε επιτυχία τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τέλος σε υποχωρήσεις.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  ερωτικές απογοητεύσεις, δηλαδή περισσότερο αναμνήσεις για το παρελθόν, αναζητάτε αιτίες, ψάχνετε να βρείτε τα προσωπικά σας λάθη και ίσως αισθάνεστε πληγωμένοι ερωτικά ή ανικανοποίητοι. Δείτε τα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σας, ζήστε στο παρόν.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας και γενικά εκφράστε τα συναισθήματα σας, χωρίς να φοβάστε για τις συνέπειες. Προτεραιότητα δώστε σε ένα ηλικιωμένο άτομο που σας χρειάζεται.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  λίγο ακόμα προσέχετε την υγεία σας, τις μετακινήσεις , μην τρέχετε να τα προλάβετε όλα και αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας. Ψυχολογική πίεση μέσα στην οικογένεια.  Τέλος σε κάθε είδους αμφισβήτηση.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  αναζητάτε το καταφύγιο σας, τον άνθρωπο σας, μια σχέση που θα σας ολοκληρώνει και γενικά είστε σε φάση αναμονής, προσδοκίας για το καλύτερο που έρχεται και βιάζεστε να το ζήσετε. Νοσταλγία για τα παιδικά σας χρόνια.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, εύκολα τώρα υλοποιούνται στόχοι, συνεργασίες, έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σας πάνε παρακάτω και αφήστε τη ζωή να σας καθοδηγήσει. Ταξιδάκια αναψυχής σας ανανεώνουν.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   προσοχή σε άγχος, φοβίες και γενικά κρατήστε απόσταση από άτομα που γνωρίζετε μικρό χρονικό διάστημα, με λίγα λόγια μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε. . Ερωτικές εκπλήξεις που σας βγάζουν από την μονοτονία. Τέλος στην απαισιοδοξία.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, επιστροφές αγαπημένων προσώπων σας κάνουν να αναρωτιέστε για τις τωρινές σας επιλογές και θα είστε σε συνεχή αμφισβήτηση. Όμορφες στιγμές με φίλους , ψυχαγωγία.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Ανασύνταξη δυνάμεων, καλύτερες οικονομικές προοπτικές , μια νέα πηγή εσόδων και όλα προχωράνε καλύτερα και σαφώς έχετε σχέδιο, Δεν περπατάτε στα τυφλά. Υδροχόε β΄δεκαημέρου,  .κόντρες με το περιβάλλον σας, ίσως απρόβλεπτα έξοδα που σας κάνουν να δυσανασχετείτε , αλλά μην νιώθετε ριγμένοι , κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις ή ζητήστε βοήθεια από τον περίγυρο σας. Δεν είστε μόνοι σας. Τέλος στις παρορμήσεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, προσπάθειες για οικονομική βελτίωση, έχετε όμως κολλήσεις στις δυσκολίες και δεν βλέπετε τις ευκαιρίες που τώρα σας πλησιάζουν. Αισιοδοξία και καλύτερη ψυχολογία – είναι κάτι που επιβάλλεται.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ευνοϊκές μέρες για να τακτοποιήστε τις τελευταίες εκκρεμότητες , πριν ξεκινήσει το καινούργιο , έτσι ακριβώς όπως το είχατε ονειρευτεί. Σταθερά βήματα προς τα εμπρός.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  εντάσεις μέσα στην επαγγελματική αρένα, προκαλούν μια προσωρινή ανασφάλεια, ωστόσο υπάρχει λύση και θα βρείτε την άκρη σε ότι και να σας απασχολεί. Ερωτικές προτάσεις σας αιφνιδιάζουν.   Τέλος στην προσωπική αστάθεια. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, σε φάση επανασύνδεσης με την ..συνείδηση σας, έχετε μπει σε φάση επανεκτίμησης του παρελθόντος και όλα σας πονάνε. Αναμνήσεις που έρχονται και σας συγκλονίζουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ