Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 έως 11 Φεβρουαρίου 2018!

Η Αφροδίτη εισέρχεται σε έξαρση, στους Ιχθύες,  και ο έρωτας ζητά θυσίες και μπόλικη ανιδιοτέλεια. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 έως 11 Φεβρουαρίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 έως 11 Φεβρουαρίου 2018!


Εβδομάδα, σχετικά «ανάλαφρη» από αστρολογικές όψεις, ωστόσο θα κινηθούμε, δραστηριοποιηθούμε, μια που συνδεόμαστε άμεσα, εύκολα με τον διπλανό μας, μοιραζόμαστε τις ιδέες μας,  τα όνειρα μας, κάνουμε την επανάσταση μας, αλλά μαζί με τους άλλους και όχι πλέον μόνοι μας. Ευχάριστες φιλικές συναντήσεις, αρκετά πηγαδάκια και εναλλακτικές λύσεις που θα μας  βγάλουν από τυχόν επαναλαμβανόμενα αδιέξοδα. Τέλος, από τις 11 Φεβρουαρίου 2018, η Αφροδίτη εισέρχεται σε έξαρση, στους Ιχθύες,  και ο έρωτας ζητά θυσίες και μπόλικη ανιδιοτέλεια. Αγάπη άνευ όρων,λοιπόν και δίχως ..προαπαιτούμενα!!!

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, κρατάς τις ισορροπίες αυτήν την εβδομάδα, βέβαια πάντα ξέρεις ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα και τελικά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα άκρως τοξικά άτομα. Επαναπροσδιορίζεσαι. Αφροδίτη στον Ιχθύ, αγαπάς τον εχθρό σου.. Κριός β΄δεκαημέρου,   Ερμής στον Υδροχόο, επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο και επιβάλλεται να αυξήσεις τις επαφές σου , να κινηθείς διπλωματικά, επενδύοντας σε φιλίες που έχουν να δώσουν. Συζητήσεις και μπόλικες μετακινήσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Υπερβολή συνεχίζεται, είτε γιατί θέλεις να βάλεις μπρος τα σχέδια σου , είτε γιατί σου έρχονται βολικά τα πράγματα, ούτως ή άλλως είσαι έτοιμος να βγεις από το τούνελ των εκπλήξεων.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, κάτι κερδίζεις αυτήν την εβδομάδα, με την έννοια ότι έχεις την δύναμη , τη γνώση αλλά και την τακτική να ξεπεράσεις οικονομικές προκλήσεις και να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα. Σεξουαλική εκτόνωση. Αφροδίτη στον Ιχθύ, ερωτεύεσαι τον/την φίλο/η σου. Ταύρε β’ δεκαήμερου, με τον Ερμή στον Υδροχόο, αυξάνονται οι φιλοδοξίες σου, έρχεσαι κοντά με τα άτομα εξουσίας και θα κλείσεις συμφωνίες που απογειώνουν επικίνδυνα. Ένα συνεχές πάρε-δώσε. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό ευτυχείς συγκυρίες για να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό, να αποφύγεις τις τρικλοποδιές και γενικά ευκαιρίες να ανέβεις κοινωνικά. Κοντά στην επιτυχία μέσα από γνωριμίες.

Δίδυμοι                                 

Δίδυμε α’δεκαημέρουσυνεχίζονται οι προκλήσεις με το αντίθετο φύλο, μπαίνεις και σε διαδικασία επίλυσης βασικών διαφορών με τους κοντινούς σου ανθρώπους και πρέπει να διατηρήσεις την μαχητικότητα σου. θυμός και επιθετικές συμπεριφορές. Αφροδίτη στον Ιχθύ, επικίνδυνες ερωτικές συμμαχίες… Δίδυμε β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή στον Υδροχόο, βελτιώνεται η διάθεση σου, έχεις καινούργιες ιδέες, θα βρεις το χρόνο να ταξιδέψεις και φυσικά γνωριμίες που θα φέρουν προτάσεις για μια νέα απασχόληση. Κινητικότητα και εξέλιξη.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό, νέες φιλίες, αναπτύσσεις έξυπνα τις δημόσιες επαφές σου, έντονη κοινωνικοποίηση μέσω μιας προσωπικής σου προσπάθειας και συγκυρίες που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύνοια.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εξαντλημένος από την δουλεία ή τις ενδοοικογενειακές εντάσεις είσαι κάβουρα και σε έχει πιάσει η ανυπομονησία γαι το πότε θα γίνει κάτι που πολύ θέλεις..και δεν μπορείς πλέον να περιμένεις ;Ενεργό ηφαίστειο..Αφροδίτη στον Ιχθύ , έρωτας από απόσταση.. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή στον Υδροχόο, εκλογικεύεις τα πάθη σου, βάζεις σε τάξη τις εμμονές σου και τέλος θέλεις να μιλήσεις για το σεξ και τις προσωπικές σου ανάγκες. Αναζητάς νέες εμπειρίες. Καρκίνος γ’δεκαημέρου, Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό , διευκολύνεσαι οικονομικά μέσα από την ανάπτυξη της δουλειάς σου , είτε γιατί ξέρεις πλέον που να επενδύσεις. Ξαφνικές πικάντικες συναντήσεις.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  φυσικά και δεν θέλεις ερωτικά μπερδέματα και φασαρίες, ωστόσο είσαι σε μια φάση που δεν νιώθεις κατασταλαγμένος και θα κοιτάς περισσότερο να περνάς καλά και χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στη ..σταθερή σου σχέση.  Επιπόλαιος ή άπιστος; Αφροδίτη στον Ιχθύ, ψυχή και σώμα στο βωμό του πάθους. Λέοντα β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή στον Υδροχόο, ξέρεις να μιλάς την κατάλληλη στιγμή, διαπραγματεύεσαι τα θέλω σου και θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που θα ξεμπλοκάρουν συναισθήματα και θα χαλαρώσεις. Μίλα και με τη γλώσσα του σώματος.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό, εύκολες συγκινήσεις, σεξουαλικές εμπειρίες και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας , πεποιθήσεων και ανατρέπεται το σκηνικό. Επαναστατείς σε ότι σε έχει καταπιέσει.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, λεκτικές εντάσεις, εξωτερικεύονται αρνητικά συναισθήματα και ίσως νιώσεις παραμελημένος  από το περίγυρο που δεν σε καταλαβαίνει. Προσπερνάς με επιτήδευση αγαπημένα πρόσωπα . Συμφέροντα που συγκρούονται. Αφροδίτη στον Ιχθύ, επιλέγω τη γνώριμη αγκαλιά.. δέσμευση. Παρθένε β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορείς να γίνεις πιο παραγωγικός, σε ότι και αν επιλέγεις να κάνεις και να πετύχεις την προαγωγή, μετακίνηση που τόσο ήθελες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ΑΦροδίτη εξάγωνο με Ουρανό, οικονομικές ευκολίες, ενίσχυση από τρίτους και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και παλιές οικονομικές ατασθαλίες. Κέρδη από επιχειρηματικές συναλλαγές.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η κόντρα με τους συγγενείς συνεχίζεται, έχεις φορτωθεί όλες τις  οικονομικές εκκρεμότητες και γενικά θα χαθείς σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και σε ένα συνεχές πήγαινε έλα. Λίγος χρόνος για ξεκούραση. Αφροδίτη στον Ιχθύ, ερωτικά μπερδέματα μέσα σε εργασιακό χώρο.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,   με τον Ερμή στον Υδροχόο, η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον , είτε γιατί αναζητάς το φλερτ, την συγκίνηση της στιγμής , είτε γιατί θα θέλεις να ξεφεύγεις από την μόνιμη αγκαλιά σου και θα ξενοκοιτάζεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό, ραντεβού στα τυφλά , ξεκινάς από το μηδέν αλλά μπορεί και να καταλήξεις σε κάτι όμορφο και σχετικά ..σταθερό. Ευχάριστες στιγμές με το αντίθετο φύλο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  αρκετά έξοδα, βέβαια έχεις τη δυνατότητα να αντεπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου, ωστόσο τίποτα δεν θα μένει για να καλύψει τις προσωπικές σου ανάγκες. Αφροδίτη στον Ιχθύ, έρωτας με νεώτερο άτομο. Καρδιοχτύπια.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή στον Υδροχόο, κρύβεσαι στο σπίτι σου, δέχεσαι βέβαια επισκέψεις μόνο από κοντινά πρόσωπα και γενικά αποφεύγεις την εξωστρέφεια. Πιθανή έναρξη οικογενειακής επιχείρησης.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό, ευκαιρίες για εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, προτάσεις για μια νέα συνεργασία και γενικά μια οικονομική εύνοια μέσα από προσωπικές έξυπνες επιλογές. Βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό , δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και παντού θα φαντάζεσαι εχθρούς και ..προδότες. Αυτοσυγκράτηση και κάνε υπομονή. Αφροδίτη στον Ιχθύ, Υποφέρεις κρυφά και ίσως καίγεσαι για κάποιον/α; Τοξότη β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή στον Υδροχόο ασχολείσαι με γραφειοκρατικές υποθέσεις, προσπαθείς να στήσεις μια νέα δουλειά στο διαδίκτυο και γενικά θα κάνεις πάταγο μέσα από το διαδίκτυο ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, Aφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό, ευνοείσαι σε φλερτ, κέρδη, τυχερά παιχνίδια και έχεις πολλές επιλογές να αυξήσεις την δημοτικότητα σου και να κάνεις πετυχημένα ξεκινήματα. Ερωτικές προτάσεις σε δελεάζουν.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, πιθανό άγχος και ανασφάλεια σε κυριεύει, ώρες, ώρες , ωστόσο επιλέγεις να τα «πεις» με τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα μόνο για σένα και να ξεπεράσεις έτσι και πιο ανώδυνα τα εσωτερικά σου μπλοκαρίσματα. Θέλεις να βγεις από τυχόν αδιέξοδα. Αφροδίτη στον Ιχθύ, έρωτας επί ποδός, φλερτ και διαδικτυακό σεξ.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορείς να προχωρήσεις σε αύξηση εισοδήματος, να κάνεις πράγματα που θα σε ευνοήσουν οικονομικά και γενικά να απαγκιστρωθείς από μη συμφέρουσες καταστάσεις.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, περνάς όμορφα με φίλους, ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και σε εκτιμούν και γενικά θα είναι μια εβδομάδα που θα σε ξεκουράσει ψυχολογικά. Ερωτικά μηνύματα.

Υδροχόος – Χρόνια Πολλά !

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, πολλές αντιφάσεις θα ζήσεις, καθώς χρειάζεται να επιβάλεις τις απόψεις στον περίγυρο σου και δέχεσαι ανεπάντεχες προσωπικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Ωστόσο, ξέρεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου. προσοχή σε μετακινήσεις. Αφροδίτη στον Ιχθύ, έρωτας που κοστίζει .. Υδροχόε β΄δεκαημέρου, με τον Ερμή στο δεκαήμερο σου, είσαι σαφώς πιο συγκεκριμένος στο τι ζητάς , πως θέλεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικό πεδίο , ωστόσο και τι θέλεις να καταφέρεις με τον/την σύντροφο σου. Πολλές ιδέες, φουλ σκέψεις.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό, εντάξει βρέχει ιδέες, η περίοδος αυτή, σε έχει κάνει αρκετά πιο εξωστρεφή ,καθώς  ξεπερνάς τη θλίψη του παρελθόντος και ξέρεις πως να γλεντάς…τη ζωή;;

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, κόντρες με τα λεγόμενα πρόσωπα εξουσίας, εξαντλητικές ώρες εργασίας και ίσως χαμηλές αποδοχές και όλα αυτά , είναι αρκετά για να χάνεις την ψυχραιμία σου και να θυμώνεις με τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Αφροδίτη στο δεκαήμερο σου, η agenda έχει έρωτα.. γνωριμίες, φλερτ και ρομάντζο. Μέσα στα μέλια είσαι.. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή στον Υδροχόο , έχεις την υποστήριξη των φίλων,υποχωρεί το παρασκήνιο και θα τα ..βρεις με τον εαυτό σου . Ψυχολογική ανάταση. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, κρυφές σχέσεις που σε κάνουν να χάνεις την ισορροπία σου , ωστόσο σε βγάζουν από την καθημερινότητα και έχεις πολλά να σκεφτείς ..αλλά και να ονειρεύεσαι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ