Το χρυσαφένιο κουκούτσι βοηθά τα παιδιά να αγαπήσουν τα φρούτα!

    Χαριτωμένη, φρουτένια ιστορία για τα μικρά παιδιά του Παναγιώτη Δημητρόπουλου. Το χρυσαφένιο κουκούτσι βοηθά τα παιδιά να αγαπήσουν τα φρούτα!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Κάπου, κάπως, κάποτε… Ένα μικρό κορίτσι
    δεν ήθελε ούτε να ακούσει για φρούτα…
    Τι και εάν όλοι της έλεγ
    αν πως κάνουν καλό στην υγεία και
    την ανάπτυξή της, εκείνη αμετανόητη…
    Γλυκά και πάλι γλυκά…

    Μέχρι που κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση
    στα «χέρια» τους ή πιο συγκεκριμένα στα κοτσάνια τους…
    Βρήκαν και σύμμαχο για να την επαναφέρουν
    στον «ίσιο δρόμο»…
    Θα τα καταφέρουν, άραγε;

    Είμαι μια από τις μαμάδες εκείνες όπου δώσαμε τον δικό μας αγώνα ώστε το παιδί μας να μάθει να τρώει φρούτα. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση ούτε και είναι ακόμα… Ναι μεν έχουμε κατανοήσει τον ρόλο τους στη διατροφή μας καθώς και το καλό που κάνουν στην υγεία μας αλλά δεν μας φέρνουν και τρελή χαρά όταν τα βλέπουμε μπροστά μας…

    Το συγκεκριμένο λοιπόν βιβλίο μου άρεσε πολύ και ως μαμά γιατί μέσα από την χαριτωμένη του ιστορία περνάει ξεκάθαρα τα μηνύματα που πρέπει στα παιδιά! Πόσο σημαντικά είναι τα φρούτα στη διατροφή μας αλλά και τι άσχημο μπορεί να συμβεί αν τρεφόμαστε καθημερινά με πολλά γλυκά… Από το μέρος της η Κωνσταντίνα έδειξε να κατανοεί ακόμα περισσότερο τα αυτονόητα αλλά και αυτά που λέμε μαζί σε καθημερινή βάση! Βρήκε πολύ χαριτωμένη την ιστορία και το φανταστικό σχέδιο που κατέστρωσαν τα φρούτα για την πρωταγωνίστρια μας την μικρή Αγνή! Θεωρώ λοιπόν ότι το συγκεκριμένο παραμύθι αποτελεί σύμμαχο των μαμάδων! Όμορφη εικονογράφηση της Μαριάννας Φραγκούλη με έντονα ζωηρά χρώματα που μαζί με το κείμενο του Παναγιώτη Δημητρόπουλου συνθέτουν ένα αξιόλογο ανάγνωσμα για τα παιδιά σας!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Το χρυσαφένιο κουκούτσι – Ελληνοεκδοτική
    Παναγιώτης Δημητρόπουλος
    • KATHΓΟΡΙΑ: Παιδικά & Εικονογραφημένα Βιβλία
    • ΤΥΠΟΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ: ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
    • ΣΕΛΙΔΕΣ: 48
    • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 22 x 30
    • BARCODE: 9789605631772
    • ISBN: 978-960-563-177-2

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ