Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 ως 18 Μαρτίου 2018!

Ευκαιρίες τρέχουν  και ας εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 ως 18 Μαρτίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12 ως 18 Μαρτίου 2018!


Ευκαιρίες τρέχουν  και ας εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες, πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή και αυτό θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα και θα αφήσουμε κάποια πράγματα πίσω μας. Λέμε ναι σε εκκινήσεις, μια που θα ζήσουμε την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, η φαντασία παλεύει με την πραγματικότητα, η διαίσθηση υπερισχύει και αγγίζουμε τις επιθυμίες μας.

Υστερόγραφο… χρόνος για απομόνωση και αποφυγή σύγχυσης

Υστερόγραφο… ερωτικά παιχνίδια  αμφιβόλου ηθικής!

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις , ίσως αισθάνεστε επιπλέον πίεση για ένα θέμα που σας βασανίζει καιρό, ωστόσο κάπου κρύβεται η λύση και μην φοβηθείτε ν α πείτε την αλήθεια σας. Κριός β΄δεκαημέρου, δυναμικές μέρες , και πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, μπορείτε να προχωρήσετε επαγγελματικά ζητήματα, να αυξήσετε τις επαφές σας και να έχετε κέρδη. Ερωτικές ευκαιρίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, επιδρά στην ψυχολογία σας, θα μπείτε σε νέα φάση, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και καταφέρνετε να βγείτε από ψυχολογικά αδιέξοδα. Μη σας παίρνει από κάτω ο ανταγωνισμός.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, εντάσεις μέσα στο σπίτι σας, με τους φίλους σας ή τους συγγενείς σας, γενικά έχετε ένα βάρος που αργά και σταθερά θα μπορέσετε να ξεπεράσετε. Τα καλύτερα στο τέλος της εβδομάδας. Ταύρε β’ δεκαήμερου, έχετε το πλεονέκτημα να κάνετε την υπέρβαση, να βγείτε από αδιέξοδα και τώρα, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, να τακτοποιήσετε κρυφές υποθέσεις. Όλα στο χέρι σας. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ανοίγει δρόμους, σας πλησιάζουν νέα άτομα, διευρύνεται ο φιλικός σας κύκλος και βέβαια μπορείτε να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις με την δύναμη της θέλησης. Επενδύστε σε μια συλλογική δραστηριότητα.

Δίδυμοι                                        

Δίδυμε α’δεκαημέρουσυνεχίζονται οι πιέσεις, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, έχετε να καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις και όλο βαραίνει την ψυχολογία σας και ελπίζετε σε ένα θαύμα. οργανωθείτε και όλα θα αλλάξουν.    Δίδυμε β’ δεκαημέρου, τώρα και πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, αρπάξτε ευκαιρίες , κλείστε συμφωνίες με φίλους, δραστηριοποιηθείτε και πάρτε τα πάνω. Αποφύγετε εμπόδια, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, επηρεάζει τον επαγγελματικό σας χώρο, θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις, θα εργάζεστε περισσότερο και όλα οδηγούν στην κοινωνική σας άνοδο, Γάμος ή αρραβώνας;

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εντάσεις με το αντίθετο φύλο, τους συνεργάτες ή οποιονδήποτε θέλει να σας επιβληθεί , τουλάχιστον δεν θέλετε να καταπιέζεστε, αλλά μην μιλάτε πολύ και μη τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Δείτε χωρίς συναισθηματισμούς τις αντιθέσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εξελίξεις σε θέματα καριέρας και τώρα, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, τρέξτε τη δουλεία σας, βγείτε από το τούνελ και ξεκαθαρίστε άνισες συμφωνίες. Παίξτε δυναμικά. Kαρκίνος γ’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας απελευθερώνει από τα δεσμά της καθημερινότητας , καθώς τώρα προετοιμάζεστε για νέες εκκινήσεις που αφορά την καριέρα σας, η σοβαρές προσωπικές επιλογές.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  νομικά ζητήματα ή τακτοποιήσεις σχετικά με σπουδές, ένταξη σε ανώτερα ιδρύματα, ή σχολές εξειδίκευσης , όλα αυτά και τι θα κάνετε στο μέλλον, είναι θέματα που σας ζορίζουν και εύχεστε να υπάρχει θεός.. φυσικά και πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ,μην είστε αμελείς.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ξεκινήστε ένα ταξίδι, οργανώστε τις διακοπές σας, ρυθμίστε θέματα για το σπίτι, μια αγορά, μια επένδυση για το μέλλον σας και όλα αυτά , τώρα και πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας απελευθερώνει από δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος και θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Ρυθμίστε δάνεια οφειλές.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, τρέξιμο, κούραση, πολλά πάρε δώσε με Τράπεζες , δάνεια και γενικά το χρήμα , είναι κάτι που θα σε απασχολήσει αυτό το διάστημα. Τουλάχιστον αγαπάς ή αγαπιέσαι;  Παρθένε β’ δεκαημέρου πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος, εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι των εντυπώσεων και κλέψτε την παράσταση. Μην αναβάλλετε. , Παρθένε γ’ δεκαημέρου,η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας κάνει να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη διπλωματία , τις δύσκολες σχέσεις σας και αυτό άμεσα θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο τολμηροί.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, παγώστε τις αντιδράσεις σας, αφουγκραστείτε το περιβάλλον σας, τρέξτε για τ προσωπικά σας όνειρα. Ξεδιαλύνετε τη σκέψη σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, απέναντι σας τώρα ο Ερμής και Αφροδίτη , για να τονωθούν οι ερωτικές σχέσεις , να προχωρήσετε σε μια χαλαρή , όμορφη σχέση και βιαστείτε να βάλετε τους όρους σας, τώρα και πριν συναντήσετε την ανάδρομη πορεία του Φτερωτού Θεού. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, τονίζει τα τρωτά σημεία σας, αντιλαμβάνεστε τα λάθη σας και θα προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθώσεις , θέλοντας και μη. Εργασιακά ζητήματα σας αφορούν άμεσα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, πιέσεις από συγγενικά άτομα, περισσότερες υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτα , ωστόσο μην ξεχνάτε ότι όλα είναι περαστικά και μπορείτε να τα καταφέρετε. Ερωτικά μηνύματα σας βάζουν σε διλήμματα.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, τώρα και πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, κάντε βήματα προς τα μπρος , ρισκάρετε , βγείτε προς τα έξω και κοινωνικοποιηθείτε. Εργασιακές αλλαγές.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας χαρίζει όμορφες στιγμές, ξεκινάτε ένα επιχειρηματικό σας σχέδια και θα συνεργαστείτε με νέο κόσμο και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για το μέλλον.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις , ή θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα και χωρίς να το καταλάβετε και είστε από τη μια χαρούμενοι και από την άλλη αγχωμένοι . Τρέχετε πίσω από τις υποχρεώσεις σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, Ερμής πριν γυρίσει ανάδρομος και Αφροδίτη , σας θέλει ερωτικούς, ανοιχτούς σε νέες προκλήσεις και μπορείτε τώρα να εμπιστευτείτε το ταίρι σας. Προσοχή σε επενδύσεις. Μην βιάζεστε να κάνετε ανοίγματα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες , θα σας κάνει πιο ευάλωτους, ψυχολογικά ευαίσθητους , και θα θέλετε να είστε όλο και πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε. Οικογενειακές στιγμές.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  ψυχραιμία και διαλλακτικότητα επιβάλλεται να δείξετε, εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, κάντε τις απαραίτητες υποχωρήσεις και μην βιάζεστε να μοιραστεί η πίτα. Υπομονή και επιμονή. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, τώρα και πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, τρέξτε οικογενειακά ζητήματα, δείτε θέματα ακινήτων και ασφαλίστε το σπίτι σας από τυχόν τοξική παρέμβαση. Οικογενειακές συζητήσεις.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, θα σας χαλαρώσει, θα έρθετε πιο κοντά σε συγγενικά σας άτομα και μπορείτε να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και συμφωνίες.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έξοδα, χρέη που βαραίνουν τρίτους ή δεν είχατε ιδέα ότι υπήρχαν συμφωνίες που διαταράσσουν την ισορροπία του σπιτιού σας και πρέπει να βάλετε μια τάξη σε διαδικαστικά, γραφειοκρατικά θέματα. Μην αγχώνεστε.   Υδροχόε β΄δεκαημέρου, τώρα και πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας, αγαπήστε περισσότερο το παρελθόν σας, τις εμπειρίες σας και αναλάβετε δράση.  Μην εθελοτυφλείτε. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας προσφέρει δώρα, ένα νέο ταίρι, μια έξτρα οικονομική ανταμοιβή , ή ακόμα και μια δουλειά που θα ικανοποιήσει ηθικά. Μόνο αποφύγετε τις υπερβολές.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  σας αγχώνει αρκετά το περιβάλλον σας, γιατί αναγκάζεστε να κάνετε πράγματα και δεν έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Οργανώστε το πρόγραμμα σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, τώρα και πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος, έχετε κάθε δικαιολογία για να ΄ψάξετε, τρέξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να μιλήσετε για μια νέα πηγή εσόδων που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει θετικές αλλαγές, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Εμπιστευτείτε τα ταλέντα σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ