Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 ως 25 Μαρτίου 2018!

Ερμής ανάδρομος στον Κριό, σκέψου πριν μιλήσεις, βάλε μια τάξη στα θέλω σου! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 ως 25 Μαρτίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 ως 25 Μαρτίου 2018!


Εαρινή ισημερία, 20 Μαρτίου 2018, τώρα αρχίζει η αστρολογική χρονιά και έχουμε τα απωθημένα μας, «βιώνουμε ξανά και ξανά» ότι πιθανόν κάτι  να έχει πάει στραβά και νομίζουμε ότι δεν μπορέσαμε να το… προλάβουμε το κακό; Ωστόσο θέλει δουλειά η Επιτυχία και θάρρος, βέβαια με τόλμη αλλά και εσωτερικό συμμάζεμα. Ερμής ανάδρομος στον Κριό, σκέψου πριν μιλήσεις, βάλε μια τάξη στα θέλω σου και μαζέψου… συγκέντρωσε δυνάμεις , αξιολόγησε τον εχθρό…

Υστερόγραφο… βιάζεσαι, και όποιος βιάζεται σκοντάφτει!!! Υστερόγραφο… ελέγχεις τα πάθη σου ή αφήνεις ανεξέλεγκτα τις επιθυμίες σου να σε οδηγήσουν μπροστά στο ταίρι σου;;

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, o Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο σας για να κάνει την εκκίνηση στον ζωδιακό κύκλο και θα προέχει ο εαυτός σας, αλλάζετε δηλαδή βασικές προτεραιότητες και θα είστε πιο αποφασιστικοί. Αναμένετε εντάσεις, συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, μέσα σε επαγγελματικό χώρο ή με μέλη της οικογενείας σας. Κριός β΄δεκαημέρου, ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή,   περιμένετε να συναντήσετε  αναβολές και καθυστερήσεις σε συμφωνίες που είχατε ξεκινήσει και ήσασταν σίγουροι ότι θα ολοκληρωθούν. Ερωτικά μπερδέματα. Κριός γ’ δεκαημέρου, κεραυνοβόλοι έρωτες , μυστικά ραντεβού και δεν θα μπορέσετε να επιβληθείτε στις επιθυμίες σας. Ζήλιες και ερωτικά καυγαδάκια.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και ζείτε μια περίοδο ..φωτεινή, βέβαια αρκετές αποκαλύψεις γύρω από τον εαυτό σας αλλά και άλλες σχέσεις και φαίνεται ότι πολλά θα μάθετε που δεν θα τα πιστεύετε. Μην ξεπερνάτε τα όρια σας.  Ταύρε β’ δεκαήμερου , με τον Ερμή ανάδρομο,  διατηρείστε την καλή σας ψυχολογία, προσπαθήστε να αντιληφθείτε τους γύρω σας και κάντε αρκετές υποχωρήσεις για να μην  εμπλακείτε σε ανούσιες διαμάχες. Ραντεβού, γνωριμίες.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, μυστικές σχέσεις, μια προσπάθεια να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τους άλλους και πιθανόν να φανείτε απόμακροι και απλησίαστοι. Νομίζετε ότι σας κατασκοπεύουν;

Δίδυμοι                   

Δίδυμε α’δεκαημέρου,  ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και ξεπερνάτε με ευκολία τα εμπόδια για να τρέξετε σχέδια, συνεργασίες και βέβαια η συμμετοχή σας σε μια συλλογική προσπάθεια θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, δεν θα γλιτώσετε την κούραση.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή ανάδρομο, θα σας φέρει πίσω φίλους, συνεργάτες και ίσως επιστρέψετε σιγά σιγά σε μια παλιά σας συνεργασία και πάρετε τα πάνω σας. Όμορφες στιγμές.   Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, οικονομικά αδιέξοδα προκύπτουν μέσα από συγκρούσεις με το περιβάλλον σας και μια που δεν μπορείτε την καταπίεση, πιθανόν να ξεφύγετε σε ακραίες λύσεις. Επιστρατεύστε τη λογική σας.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και θα γίνετε πιο αποφασιστικοί, έτσι ώστε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, να φανεί η δουλειά σας και γενικά θα ξεπεράσετε με επιτυχία οποιαδήποτε αντιπαλότητα από το περιβάλλον σας.. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, ξεκινά μια περίοδος κούρασης , αναβολών και δύσκολων διαπραγματεύσεων μέσα στον επαγγελματικό χώρο και θα έχετε έντονο εκνευρισμό. Μην μπερδέψετε την δουλειά με τον έρωτα Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, πολλές φορές θα μπείτε σε δίλημμα, καθώς θα πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις και αυτό θα σας τρομάζει. Μην τα βάζετε με την τύχη σας.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και είστε πιο ανοιχτοί σε ερωτικές προκλήσεις, θέλετε να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας έχει πληγώσει και φυσικά είστε έτοιμοι να τα καταφέρετε. Κούραση σε ταξίδια επαγγελματικής φύσης. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό και απρόοπτα (ευχάριστα )προκύπτουν ενώ ταξιδεύετε. Ανάγκη, επιδίωξη αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού.  Εκκρεμότητες με το νόμο.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να νιώσετε επιθυμητοί, να κάνετε νέες γνωριμίες μεγαλώνει  και εδώ κρύβεται ο κίνδυνος να προχωρήσετε καταστάσεις που δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν και να έχουν μια σταθερότητα. Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και είστε έτοιμοι να αναλάβετε τα ηνία της οικονομικής κατάστασης, σίγουρα θα βρείτε λύσεις, τώρα σε θέματα δανείων και θα έχετε την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Σεξουαλικά είστε ανεβασμένοι. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό και είστε αναποφάσιστοι για τις ήδη υπάρχουσες οικονομικές συμφωνίες που έχετε κάνει και θα ν ιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Επιστροφή σεξουαλικών συντρόφων.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, πολλές οι επιλογές , έτσι ώστε να περάσετε καλά, να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας κουράζει , ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να παραστρατήσετε και να προκαλέσετε ερωτικά επεισόδια και ζήλιες.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και θέλετε να βάλετε σε τάξη τα προσωπικά σας ζητήματα, να ξέρετε δηλαδή ακριβώς που βαδίζετε και ίσως χρειαστεί να αποχαιρετίσετε τοξικές σχέσεις για να χαλαρώσετε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. προσοχή σε συσσωρευμένο θυμό. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να αλλάξετε την συμπεριφορά σας σε αγαπημένα πρόσωπα και να αξιολογήσετε εκ νέου την συμπεριφορά των συνεργατών σας ή των αγαπημένων σας. Μην επικοινωνείτε με λάθος τρόπους.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, συζητήσεις γύρω από ένα ακίνητο, παράλληλα αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί από τις απαιτήσεις των δικών σας ανθρώπων και θα αναζητήσετε διεξόδους. Κέρδη κατόπιν προσωπικής δέσμευσης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και έχετε ευκαιρίες να αλλάξετε δουλειά, να μπείτε δυναμικά σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες. πρώτα απ΄όλα, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. ευχάριστες συναντήσεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης του εργασιακού σας περιβάλλοντος, ίσως και θα θελήσετε να αλλάξετε δουλεία ή τον χώρο που εργάζεστε και θα είστε σε διαρκή αναζήτηση. Προσπαθήστε να τονώσετε την φυσική σας κατάσταση. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, παρασκήνιο, πισώπλατα χτυπήματα και ίσως δεν αξίζει να υποστηρίζετε μια κατάσταση, καθώς το τέλος έχει ήδη γραφτεί. Πείτε όχι στο ψέμα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό για να διώξετε από πάνω σας τη σκόνη… να απομακρύνετε τους δήθεν φίλους σας και να κατανοήσετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ρίξτε το έξω, προσπαθήστε να εκτονώσετε την αρνητική ενέργεια..Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, επαναφέρει ένα παλιό σας φλερτ, πιθανόν με νεώτερο άτομο και θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις σας. Ρίσκο και μπόλικη ψυχαγωγία. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα, καθώς υποδύεστε μάλλον το τρίτο πρόσωπο ή προχωράτε σε ερωτικές επιλογές που δεν σας ταιριάζουν. Συναισθηματική , οικονομική χειραγώγηση. Πιθανά κέρδη.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, o Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και μπορείτε να φωτίσετε οικογενειακά ζητήματα, να βρείτε δηλαδή λύσεις σε επίκαιρα προβλήματα, βέβαια κατόπιν ουσιαστικής επαφής με τους άλλους. Πρέπει να υπολογίσετε τη γνώμη των άλλων. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, δεν θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με προσωπικές υποθέσεις και κυρίως θα εξυπηρετείτε τους γύρω σας. Εκνευρισμός καθώς δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,επικοινωνήστε από την καρδιά με τους γύρω σας, μην κρατάτε κακίες και προσπεράστε όποιον θέλει να σας μειώσει ή να σας κάνει να αισθανθείτε άβολα.Ερωτικά πάθη.

Υδροχόος – 
Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό και μπορείτε να δείξετε τις προθέσεις σας, να κάνετε μικρά ταξιδάκια που θα σας αναζωογονήσουν και να επιλύσετε και μικρά καθημερινά μικροπροβλήματα. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας.  Υδροχόε β΄δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό επαναφέρει θέματα σχετικά με την εργασία σας, επαναξιολογείτε συμφωνίες με συνεργάτες και μπαίνετε σε φάση διεκδίκησης. Μηνύματα και φλερτ μέσα από το διαδίκτυο.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε προκλήσεις, μυστικές σχέσεις και συνειδητοποιείτε ότι ίσως σας κατασκοπεύουν και προκύπτει θέμα εμπιστοσύνης με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην ασχολείστε με δακρύβρεχτες ιστορίες.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος ταξιδεύει στον Κριό, για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα,  να δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες σας και να κάνετε την υπέρβαση. Κούραση καθώς πιέζεστε οικονομικά.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό, ίσως σας επιστρέψει ένα χρηματικό ποσό, ή θυμηθείτε ένα χρέος που είχατε ξεχάσει και πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Έρωτας μετ εμποδίων.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, μην απογοητεύεστε από τις τωρινές συνθήκες, μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και μην είστε αναβλητικοί. Ερωτικές υπερβολές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ