Δημιουργική απασχόληση των παιδιών για το Πάσχα!

Αν τα παιδιά σας αγαπούν τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες σας έχω προτάσεις για τις διακοπές του Πάσχα που σίγουρα θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι! Δημιουργική απασχόληση των παιδιών για το Πάσχα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Κάθε Πάσχα φτιάχνουμε διάφορα πράγματα στο σπίτι μας με την Κωνσταντίνα και για να το διακοσμήσουμε αλλά και για να κάνουμε όμορφα δωράκια στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Η σημερινή μας πρόταση είναι ένα kit που πήραμε από τα Flying Tiger Hellas με αυγουλάκια τα οποία ζωγράφισε η Κωνσταντίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει τέσσερα αυγά με σχεδιασμένα τα ζωάκια επάνω και τα παιδιά χρησιμοποιούν τα χρώματά τους ώστε να τα ζωγραφίσουν όπως αγαπούν! Εμείς όμως το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα…

Χρησιμοποίησα χάρτινα πουά καλαμάκια ώστε να κάνω μια μικρή σύνθεση από κλαδάκια και σε ένα γυάλινο βαζάκι το οποίο είχαμε στολίσει με κορδελίτσα και χορταράκι, στήσαμε την (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) σύνθεσή μας! Έκοψα τα καλαμάκια και κόλλησα με κόλλα σιλικόνης κλαδάκια ώστε να κρεμάσουμε τα αυγουλάκια μας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Δείτε περισσότερες ιδέες για παιδικές πασχαλινές χειροτεχνίες παρακάτω:

DIY πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα εύκολα και γρήγορα!

Πασχαλινά κουνελάκια Easter cracker με ποτηράκια!

Παπάκια από δίσκους ντεμακιγιάζ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ