Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 ως 22 Απριλίου 2018!

Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, τρέχει ο χρόνος, τρέχεις και εσύ να προλάβεις τα γεγονότα και ότι έχεις αφήσει πίσω. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 ως 22 Απριλίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 ως 22 Απριλίου 2018!


Εκκωφαντική η Νέα Σελήνη στον Κριό, σε βγάζει από τους ρυθμούς σου και είσαι τολμηρός, θαρραλέος ; Επιβιώνεις. Πισωγυρίσματα, αμφιβολίες και σκέψεις όπως… φοβάμαι να ξεκινήσω κάτι καινούργιο… χαλάνε το σκηνικό και σαμποτάρουν την τύχη -Μοίρα σου.

Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, τρέχει ο χρόνος, τρέχεις και εσύ να προλάβεις τα γεγονότα και ότι έχεις αφήσει πίσω, τώρα ολοκληρώνεις ή το τελειώνεις; Άσπρο ή μαύρο. Γκρίζα ζώνη δεν υπάρχει.

Υστερόγραφο. Ήλιος στον Ταύρο, στροφή προς την ύλη- αγάπη για ζωή !!

Υστερόγραφο, Χείρωνας στον Κριό, αλλαγή της συνείδησης σου διεκδίκηση της δύναμης σου.

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, o Eρμής σε ορθή πορεία σας διευκολύνει για να προχωρήσετε σχέδια, φτιάχνει η επικοινωνία με το περιβάλλον σας και θέλετε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα, κυρίως για να εξελιχθείτε και για να νιώσετε  δικαίωση. Αποτοξίνωση.. Κριός β΄δεκαημέρου, θετικές μέρες για να επωφεληθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα, να προχωρήσετε σε κερδοφόρες συνεργασίες και γιατί όχι να επενδύσετε σε μια ιδέα και σε προσωπικούς στόχους.  βρες τη χρυσή τομή. Κριός γ’ δεκαημέρου,η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, οδηγεί σε νέες καταστάσεις, προσωπικές , εκκαθαρίσεις που θα σας απελευθερώσουν και φυσικά περιμένετε και ανεπάντεχα νέα. Ερωτικές, επαγγελματικές ευκαιρίες, αρκεί να το τολμήσετε.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία τακτοποιεί σκέψεις, συναισθήματα και σιγά σιγά βρίσκετε τον εαυτό σας, περάσατε μια κρίση ανασφάλειας και τώρα είναι πιο εύκολο να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα. Απενοχοποίηση. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  θετικές μέρες για να βελτιώσετε προσωπικές σχέσεις, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και φυσικά να εκτιμήσετε το ταίρι σας. Αγαπήστε το παρόν σας.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες , θετικές εξελίξεις κυρίως για το σπίτι σας ή κάποιο μέλος της οικογένεια σας και το πιο σημαντικό είναι ότι θα φτιάξει η ψυχολογία σας. Εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Δίδυμοι                                          

Δίδυμε α’δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία βελτιώνει επαφές , επικοινωνίες, θα δείτε ένα άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου και φυσικά εάν δραστηριοποιείστε σε μια ομαδική δραστηριότητα, θα έχετε επιτυχία.  Ξεκαθάρισμα τοπίου. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, να χαρείτε την καθημερινότητα σας και να ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Χαλάρωση.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό , ανοίγει κλειστές πόρτες , προχωράτε με ευκολία προσωπικούς στόχους και σίγουρα θα πάρετε τα πάνω σας, ξαφνικά και ανεπάντεχα. Φιλικό πρόσωπο σας πλησιάζει ερωτικά.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε ορθή πορεία σε διευκολύνει σε επαγγελματικά ζητήματα, κυρίως διενέξεις που αντιμετώπισες με πρόσωπα εξουσίας, τώρα εξομαλύνονται και φυσικά θα είσαι στα πάνω σου , καθώς ξέρεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε είδους ανταγωνισμό.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για να φλερτάρετε, να παίξετε με το αντίθετο φύλο και γιατί όχι να ξεκινήσετε μια ιστορία αυθόρμητα και χωρίς πολλά γιατί και πρέπει. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια.   Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό, αποκλείεται να σας αφήσει αδιάφορους, ουσιαστικά αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας, το προφίλ σας και θα αποκτήσετε μεγάλη δημοτικότητα που θα σας αποφέρει και κέρδη. Ξεσκονίστε ιδέες.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, σας διευκολύνει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας αναζητήσεις, ίσως τώρα βρίσκεστε στο κατάλληλο περιβάλλον και καιρός είναι να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την βελτίωση του ..βιογραφικού σας και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες.  Κάνετε αυτό που αγαπάτε.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες, για να αρχίσει η εκκαθάριση , με την έννοια να ξέρετε τι θέλετε, με ποιους θα συνεργαστείτε και ξεκινάτε μια νέα συνεργασία που αργά και σταθερά μπορεί να σας απογειώσει. Δυνατές συμμαχίες.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας δίνει το πλεονέκτημα το προβάδισμα για να κάνετε το ..μπαμ. να βγείτε από τα αδιέξοδα σας, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πάρετε την εξειδίκευση σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Ταξίδια αστραπή.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, βοηθάει στο να χειριστείτε με καλύτερο τρόπο οικονομικά ζητήματα, δάνεια , οφειλές σε τράπεζες και γενικά τρέχετε πλέον γραφειοκρατικές υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Ερωτισμός. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  θετικές μέρες για να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, ευνοούνται οι επαφές μέσα από το διαδίκτυο ή εάν συμμετέχετε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και γενικά τρέξτε την δουλειά σας , γιατί θα έχετε ανταπόκριση. Κέρδη. Παρθένε γ’ δεκαημέρουη Νέα Σελήνη στον Κριό, φέρνει μια νέα συνεργασία,βρίσκετε νέους πόρους να χρηματοδοτήσετε τη δουλειά σας και όλα αυτά θα σας δώσουν το φιλί της ζωής. Πετάτε ψηλά.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό και απέναντι σας, σας απελευθερώνει από διαμάχες , εντάσεις που είχαν προκύψει, και ψυχολογικά θα είστε πιο ανεβασμένοι καθώς σας υποστηρίζει το περιβάλλον σας. Ελευθερία όμως ή δέσμευση;   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για να περάσετε όμορφα, να «σπαταλήσετε» κάποια χρήματα και γενικά θα θέλετε να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με φίλους. Έρωτας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό, απέναντι σας, καλλιεργεί τις συνθήκες για μια νέα προσωπική σχέση ή συνεργασία και όλα αυτά γίνονται ξαφνικά και ανεπάντεχα. Ένας νέος κύκλος επαφών ξεκινά. Αρπάξτε τις ευκαιρίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, βελτιώνει σχέσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, διευκολύνεστε σε συναδελφικές σχέσεις και γενικά θα γίνετε πιο παραγωγικοί και θα έχετε έμπνευση. Νέος τρόπος διατροφής.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για τον έρωτα, το φλερτ, σίγουρα θα έρθετε κοντά με το ταίρι σας ή μέσα από μια καινούργια γνωριμία θα πάρετε τα πάνω σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό, ξεκινά ένα νέο ταξίδι ενδυνάμωσης και φυσικής άσκησης, θα υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, άσκησης και συγχρόνως περιμένετε νέες ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο. Επιλογές ή τύχη;

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, ανεβάζει την ψυχολογία σας, είστε πιο θετικοί σε νέα εγχειρήματα, ξέρετε πως να χειριστείτε τα κακώς κείμενα και κυρίως δεν χάνεται την Πίστη σας.Ερωτικά μηνύματα.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  θετικές μέρες για να τονωθείτε , χαλαρώσετε μέσα σε ένα κέντρο ευεξίας , να κάνετε γιόγκα και γενικά βελτιώνετε την καθημερινότητα σας. Απαλλαγείτε από το άγχος.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας προσφέρει χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας, ερωτικό πάθος και μια νέα γνωριμία, ουρανοκατέβατη θα σας συναρπάσει. Μια ενδιαφέρουσα φάση της ζωής σας ξεκινά και σιγά σιγά θα αντιληφθείτε τη ..διαφορά.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, σας απαλλάσσει από καθυστερήσεις , εμπόδια που είχαν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας , τα αποκτήματα σας και γενικά τα οικογενειακά ζητήματα χρήζουν άμεσης επίλυσης. απαλλαγείτε από ανασφάλειες.     Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για να περάσετε όμορφα με φίλους, να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας και μπορείτε συγχρόνως να τρέχετε τα σχέδια σας και μην επαναπαύεστε. Αξιοποιειστε τη θετική ενέργεια των γύρω σου. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό , φέρνει ξαφνικές αλλαγές μέσα στο σπίτι σας , μια πιθανή μετακόμιση ή μια απρόβλεπτη συγκατοίκηση ή αναγκάζεσαι να μετοικήσεις λόγω αλλαγής εργασίας. Όλα γίνονται για το καλό σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό , ανοίγει το δρόμο για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες , που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα δείτε την δουλειά σας να απογειώνετε. Διευκολύνσεις από συγγενικά πρόσωπα. Δημοσιότητα.  Υδροχόε β΄δεκαημέρου, θετικές μέρες για να χαρείτε εξελίξεις μέσα στην κοινωνική αρένα, λαμβάνετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας και μπορείτε να απελευθερωθείτε και να έρθετε πιο κοντά στα προσωπικά σας θέλω. Τόλμη και έμπνευση.    Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό, ταρακουνά την πρακτική πλευρά της ζωής σας, έτσι ώστε να δείτε διαφορετικά τη ζωή σας, τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι τώρα και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει και θα δημιουργήσετε νέες Προωθήστε τα σχέδια σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, σας κάνει πιο αποφασιστικούς , για να βγείτε από μια ψυχοφθόρα απασχόληση και να κάνετε πράγματα που σας τονώνουν , αλλά και αγαπάτε. Δημιουργικές ενασχολήσεις.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   θετικές μέρες για να ξεπεράσετε ερωτικές προκλήσεις , να αξιολογήσετε ξανά τις προσωπικές σας επιλογές και κυρίως να χαλαρώσετε σε μια νέα..αγκαλιά. Φτιάξτε την ψυχολογία σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Κριό, μιλά για αύξηση εισοδήματος, καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές , και ξαφνικά χρήματα έρχονται στα χέρια σας . Κυνηγάτε τις ευκαιρίες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ