Βάψτε ή μάλλον διακοσμήστε τα αυγά σας … λίγο διαφορετικά!

Κανονική βαφή έχω πάψει να χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, συνεπώς κάθε χρόνο πειραματίζομαι εγώ και η κόρη μου και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό! Βάψτε ή μάλλον διακοσμήστε τα αυγά σας … λίγο διαφορετικά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις

Πριν ξεκινήσω να σου περιγράφω τι και πως… ρίξε μια ματιά στα περσινά μας αυγουλάκια που είχαν γίνει ανάρπαστα! Χρώμα ζαχαροπλαστικής, τύπου ντεκουπάζ και σφραγιδούλες!

5 εναλλακτικοί τρόποι για να βάψεις τα πασχαλινά αυγά!

 

 

 

 

Φέτος λοιπόν είπα να τιμήσουμε το λευκό χρώμα των αυγών κόντρα στην παράδοση των κόκκινων αυγών. Φτιάξαμε και μερικά κόκκινα/ροζ με τον κλασικό τρόπο (ρύζι και μερικές σταγόνες ζαχαροπλαστική). Στην συνέχεια περάσαμε αυτοκόλλητα τύπου χαλκομανίας στα βαμμένα αλλά και στα λευκά αυγά. Φυσικά… η μικρή μου Κωνσταντίνα χρησιμοποίησε και πασχαλινά αυτοκόλλητα φτιάχνοντας χαριτωμένες κουνελόφατσες!

Όπως σας έχω πει ξανά και στο παρελθόν το μυστικό για να βράσετε αυγά και να μη σας σπάσει ούτε ΕΝΑ είναι σε μία μεγάλη κατσαρόλα να βάλετε στον πάτο ένα βετέξ και από πάνω τα αυγά και να τα βράσετε σε πολύ σιγανή φωτιά για περίπου μία ώρα! Μυστικό tip εγγύηση!

 


Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ