Η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Πως επηρεάζει τα ζώδια;

Από τις 19 Μαΐου 2018 έως τις 13 Ιουνίου 2018, η Αφροδίτη θα περάσει στο υδάτινο ζώδιο της Σελήνης, τον Καρκίνο, τονίζοντας την ανάγκη μας για συντροφικότητα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Πως επηρεάζει τα ζώδια; – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


 

Η Αφροδίτη, είναι ο πλανήτης που επηρεάζει την συναισθηματική μας ζωή, τις σχέσεις μας και την οικονομική μας κατάσταση. Από τις 19 Μαΐου 2018 έως τις 13 Ιουνίου 2018, η Αφροδίτη θα περάσει στο υδάτινο ζώδιο της Σελήνης, τον Καρκίνο, τονίζοντας την ανάγκη μας για συντροφικότητα και θα γίνουμε πιο τρυφεροί και δοτικοί με το ταίρι μας και την οικογένεια μας. Ωστόσο, εάν βιώνουμε μια προσωρινή περίοδο μοναξιάς, μπορεί και να κλειστούμε ακόμα περισσότερο στον εαυτό μας, αναπολώντας το χαμένο χρόνο ή μια προηγούμενη σχέση. Σε γενικές γραμμές όμως, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μεγεθύνει το συναισθηματικό μας κόσμο, και είναι πιο εύκολο για εμάς, να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας και την αγάπη που νιώθουμε για τους γύρω μας. Οικονομική ενίσχυση από θέματα ακινήτων.

Στις 19, 20 Μαΐου 2018, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και είναι μια θετική επιρροή για τις οικογενειακές μας σχέσεις, θα ανακουφιστούμε σε οικονομικά ζητήματα και η τύχη μας ευνοεί, κυρίως εάν αναζητάμε εργασία ή βρισκόμαστε σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την σίτιση και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Γάμοι, αρραβώνες.

Επηρεάζονται, κυρίως τα ζώδια Καρκίνοι, Ταύροι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην μηδενική μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Εύνοια και σε , Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες.

Στις 26 Μαΐου 2018, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σχηματίζει την όψη της  αντίθεσης με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω και για αυτό καλό είναι να αποφευχθούν οι συμφωνίες, συζητήσεις πάνω σε οικονομικές, ενδοοικογενειακές διαφορές. Προσωρινή απογοήτευση από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Στις 1, 2 Ιουνίου 2018, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον Δία στον Σκορπιό,  ευνοεί τον έρωτα, την ολοκλήρωση μιας σχέσης μέσα από μια πρόταση γάμου ή αρραβώνα και θα ζήσουμε μαγικές στιγμές με το ταίρι μας. Κέρδη, επιτυχίες, εκπλήρωση ονείρων.

Ευνοούνται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω στην 15η , 16η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Προσοχή στις 5 και 6 Ιουνίου 2018, όπου η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα πιεστεί από τον ανάδρομο Πλούτωνα και μυστικά ανακαλύπτονται, κλονίζονται οικογενειακές σχέσεις και θα ζήσουμε χωρισμούς. Οικονομικά σκάνδαλα.

Πιέζονται οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 20η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Για κάθε ζώδιο, διάβασε και τον ωροσκόπο σου,

 

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φιλοξενείται από τον τέταρτο γενέθλιο σου οίκο, έτσι ώστε να αφιερώσεις χρόνο σε οικογενειακά πρόσωπα,  να αναθερμάνεις το οικογενειακό κλίμα και να προσπαθήσεις να νικήσεις τον εγωισμό σου. Εύνοια σε σταθερές, συζυγικές σχέσεις και σε θέματα εκμετάλλευσης ακινήτων.

Ταύρος  

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φιλοξενείται από τον τρίτο γενέθλιο σου οίκο, έτσι ώστε να χαλαρώσεις, να διώξεις το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις και να εισπράξεις την αγάπη και την αποδοχή των ατόμων που συνεργάζεσαι ή έρχεσαι σε επαφή καθημερινά. Εύνοια σε συγγενικές σχέσεις, σε σπουδές, επιμόρφωση και μετακινήσεις-μικρές εξορμήσεις.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον δεύτερο γενέθλιο σου οίκο, έτσι ώστε να ανακουφιστείς σε οικονομικά ζητήματα, να αυξήσεις το εισόδημα σου και να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την καταναλωτική σου μανία και μην κάνεις σπατάλες. Ψυχαγωγία, έρωτας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, φιλοξενείται από τον πρώτο γενέθλιο σου οίκο, έτσι ώστε να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά και να εισπράξεις αγάπη και αναγνώριση από τον περίγυρο σου. Καλές οι μέρες για να βρεις την ισορροπία σου και να ξεκουραστείς, μακριά βέβαια από συζητήσεις που σου θυμίζουν το παρελθόν και σχέσεις που έχουν τελειώσει. Γενική εύνοια.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον δωδέκατο γενέθλιο σου οίκο και θα βιώσεις μια ήρεμη περίοδος, θα υποχωρήσουν οι εντάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και με πιθανά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.  Οι μέρες είναι ιδανικές για χαλάρωση, εναλλακτικές θεραπείες, πνευματικές αναζητήσεις και πάρε την πρωτοβουλία να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον ενδέκατο γενέθλιο σου οίκο και θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να κάνεις ένα νέο κύκλο επαφών, να επενδύσεις σε δημόσιες σχέσεις και να δεχτείς προτάσεις για το μέλλον, όπου και θα έχεις την ευκαιρία να απογειωθείς. Πιθανή εκπλήρωση ονείρων, αναζήτηση νέων σχεδίων και εύνοια μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα.

 

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com ή στο τηλ 6973 333377

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον δέκατο γενέθλιο σου οίκο, έτσι είσαι σε πλεονεκτική θέση μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο και πιθανόν να λάβεις γρήγορα μια ηθική, υλική ικανοποίηση. Εύνοια στον έρωτα και στα χρήματα, ωστόσο προσοχή, εάν βρίσκεσαι σε μια μυστική σχέση, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ξεσπάσουν σκάνδαλα και να εκτεθείς.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον ένατο γενέθλιο σου οίκο, μια καλή θέση για σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Μέρες ελευθερίας, χωρίς άγχος και θαύματα γίνονται, καθώς θα συνειδητοποιείς ότι βαδίζεις προς την ολοκλήρωση προσωπικών στόχων και πραγματικών επιθυμιών σου. Διευκολύνσεις σε νομικά ζητήματα.

Τοξότης,

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον όγδοο γενέθλιο σου οίκο και θα ευνοηθείς σε δάνεια, οφειλές, ρυθμίσεις με Τράπεζες και έτσι θα τακτοποιήσεις πολλές από τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Θετική έκβαση σε οικονομικές διαφορές που μοιράζεσαι κοινή περιουσία. Σεξουαλική τόνωση και θα έχεις πολλές πονηρές προτάσεις.. Ερωτικές επιτυχίες.

Αιγόκερος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον έβδομο γενέθλιο σου οίκο, είναι δηλαδή απέναντι σου και αυτήν την περίοδο μπορεί να βιώνεις έναν μεγάλο έρωτα ή την επισημοποίηση μιας χρόνιας σχέσης. Ευνοείσαι σε επαγγελματικές συνεργασίες, σε νέα ξεκινήματα, ωστόσο πρέπει να ελέγξεις την παρορμητική σου φύση και να μη βιαστείς να κλείσεις συμφωνίες.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον έκτο γενέθλιο σου οίκο, καλές μέρες για να τονώσεις την ψυχολογία σου, να ασχοληθείς με τα απλά καθημερινά πράγματα και γιατί όχι, να σου χαρίσουν ένα κατοικίδιο. Εύνοια σε συναδελφικές σχέσεις, βιώνεις μια ηρεμία μέσα στον εργασιακό σου χώρο και αυτό θα σε κάνει πιο παραγωγικό. Καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, φιλοξενείται από τον πέμπτο γενέθλιο σου οίκο, όπου μπορείς να βρεις τη χαρά μέσα από την προσωπική έκφραση των ταλέντων σου, να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου ή ακόμα και να προχωρήσεις σε μια ερωτική σχέση που θα σε ανανεώσει. Εύνοια σε σχέσεις με νεώτερα άτομα, πιθανά κέρδη, ψυχαγωγία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ