Μπορείτε να ετοιμάσετε αυτά τα δωράκια για τα παιδιά σας, τις φίλες σας και όποιους αγαπάτε! Αγίου Βαλεντίνου: Φτιάχνουμε Cupcakes και DIY Kούπες – παρουσιάζει η Natalia Lampropoulou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις

 

Natalie’s Wunderland – Vlogger – Subscribe HERE Natalie’s Wunderland

Facebook: Natalie’s Wunderland

 


Είμαι σίγουρη ότι θα αναρωτιέσαι τι να ετοιμάσεις φέτος για τον Άγιο Βαλεντίνο, όμως πάλι τα ίδια; Δεν θα ήθελες κάτι διαφορετικό και χειροποίητο για φέτος; Μία ανάσα πριν τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου και έχω ετοιμάσει για εσάς ένα επεισόδιο με απλές ιδέες για να δείξουμε την αγάπη μας χωρίς να ξοδέψουμε ιδιαίτερα χρήματα και χωρίς να καταφύγουμε σε κάποια άχαρα δωράκια που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες!
Τι πιο όμορφο από το να φτιάξουμε τα δικά μας γλυκάκια (καπκέικς σε σχήμα καρδούλας με τριπλή σοκολάτα- μιαμ) αλλά και δωράκια (κούπες με τα δικά μας μηνύματα αγάπης) και να τα χαρίσουμε στους/στις αγαπημένους/ες μας! Ας βγάλουμε τον εμπορικό χαρακτήρα της ημέρας και ας κρατήσουμε μόνο την αγάπη! Μπορείτε φυσικά να ετοιμάσετε αυτά τα δωράκια και για τα παιδιά σας, τις φίλες σας και όποιους/ες αγαπάτε!

Μην ξεχάσετε να μου γράψετε στα σχόλια αν αγαπάτε ή όχι τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και βέβαια να μου κάνετε εγγραφή/subscribe για να μην χάνετε κανένα επεισόδιο! 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

You May Also Like

2 comments

Συντονιστήκαμε φέτος μιας και έφτιαξα και εγώ κούπα! Τα cupcakes φαίνονται υπέροχα για να γλυκαθούμε!

Maria Liodou

Η Ναταλία μας παρουσίασε υπέροχες προτάσεις που σίγουρα θα δοκιμάσουμε! Ευχαριστούμε Κατερίνα μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.