Θυμάστε τις σφραγίδες που φτιάξαμε από πατάτα και τυπώσαμε τις μονόχρωμες τσάντες; Σε αυτό το επεισόδιο κάνουμε σφραγίδες από λινόλεουμ! Πώς να Φτιάξετε Καδράκια με Σφραγίδες από Λινόλεουμ | VIDEO – παρουσιάζει η Natalia Lampropoulou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις

 

Natalie’s Wunderland – Vlogger – Subscribe HERE Natalie’s Wunderland

Facebook: Natalie’s Wunderland

 

 


Θυμάστε τις σφραγίδες που φτιάξαμε από πατάτα και τυπώσαμε τις μονόχρωμες τσάντες; Σε αυτό το επεισόδιο κάνουμε σφραγίδες από λινόλεουμ! Είναι λίγο πιο δύσκολες αλλά το καλό είναι πως μπορούμε να τις έχουμε για καιρό. Εγώ έφτιαξα κακτάκια και τα έβαλα σε καδράκια! Νομίζω ότι δείχνουν πολύ όμορφα, εσείς τι λέτε; Μία πολύ ωραία ιδέα είτε για το σπίτι μας είτε για δωράκια! 
Υλικά
Φύλλο λινόλεουμ
Μελάνη για τύπωμα (talens blockprint χρησιμοποιώ εγώ)
Ρολό τυπώματος
Σκαρπέλο
Χαρτί (fabriano academia μπλοκ ζωγραφικής χρησιμοποιώ εγώ)
Κορνίζες
Να προσέξετε με το σκαρπέλο γιατί αν φύγει με δύναμη είναι εύκολο να μας τραυματίσει! Ξεκινήστε με κάποια απλά σχέδια και μετά μπορείτε να περάσετε και σε πιο σύνθετα!
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε τα επόμενα επεισόδια!
Μπορείτε επίσης να με ακολουθήσετε στο ινσταγκραμ για να τα λέμε κι από εκεί!
Να είστε καλά και να φτιάχνετε πολλά όμορφα πράγματα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ναταλία Λαμπροπούλου

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.